2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12858591 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Ospina , Boyko , Ochoa , Berisha hangsii olursa olsun iyi olur Ospina super ötesi olur Imkansiz gibi ama kiaralayabiliriz belki..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Kadir G.

Ospina , Boyko , Ochoa , Berisha hangsii olursa olsun iyi olur Ospina super ötesi olur Imkansiz gibi ama kiaralayabiliriz belki..

Kiralayamayız. Satın alamayız. Yattı o iş.

Çevrimdışı Alper1903

2 orta saha 1 kaleci su an daha makul gibi.

stoper alınmaz orta saha ve kaleci alınacak gibi görünüyor
Alinabilir , Roma Milosevici istiyormuş , Milo giderse Dijolobi alınabilir...
Yok gitmez ve Stoper alinamzsa , Milo Formayi Ersandan alir NET !

Çevrimdışı safa burak

Yalniz gsliler ciddi ciddi seviniyor cenkin gelmesine. Neymis refleksleri cok kuvvetliymis neymis taffarelin elinde parlarmis. Erayi top toplayici harun abi calostiriyo galiba

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Efe

daha bugünden sonra kadrodan kimse gitmez net ortasaha ve kaleci alıp transfer kapatılacak tabi cenkin gitmesi durumunda gitmezse kalecide alınmaz
Şampiyon Beşiktaş JK

Kiralik Rode + De Jonk top Gecer adam gecmez adam gecer top gecmez :bandit: :bandit: :ishock:

Çevrimdışı Alper1903

Kiralik Rode + De Jonk top Gecer adam gecmez adam gecer top gecmez :bandit: :bandit: :ishock:

Kulaga Ozan-Inler'den daha hos geliyor

Çevrimdışı Doğuhan

kaç maçını izlediniz milonun mümkün değil milonun ersanı geçmesi

Yalniz gsliler ciddi ciddi seviniyor cenkin gelmesine. Neymis refleksleri cok kuvvetliymis neymis taffarelin elinde parlarmis. Erayi top toplayici harun abi calostiriyo galiba

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yalniz Cenkin refleskleri gercekten mukemmel ...
Onu sıkıntısı farkli , Yan top zaafı ve Asiri oz güven sikintisi var ! Dunya capinda bir kaleci olabilrdi ama olmadi hep biseyler eksik kaldi yapamadi..
Bazen Ust duzey bir cok kalecinin çıkaramayacağı toplari cikariyor ama Amator kalecinin bile yemeyecegi Golleri yiyor o standarti bir turlu tutturamadi ama ben hala yanlis kaleciyi gönderdiğimiz i düşünüyorum...
Gecen sezon Cenk ligde ve Avrupa liginde oynadiigi butun maclarda Cok iyiydi

Çevrimdışı Haldun

Bir tane kaleci bir tane defans bir tane de orta saha kesin almamiz lazim yoksa isimiz cok zor ligde.insallah 3 tane transfer yapariz ilk 11 de direk oynayacak.kalede tolgayla olmaz kaliteli bi kaleci alinsin gunay yedek dursun.kaliteli bi defans alinsin franco kiralik gonderilsin.

Çevrimdışı kralkartal

Abi onu bunu bilmem 3e 5e bakmayalim parasi neyse verelim soyle 27-28 yasinda kendini ispat etmis saglam bir kaleci alalim artik

Çevrimdışı Ersoy

Birisi yazmıştı önceki sayfalarda tam hatırlamıyorum kimim yazdığını da Cenk sırf yeni kaleci gelecek diye bedavaya gitse bile olur.Ama Cenk iyi yedek kaleci olurdu keşke tolga gitse.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Haldun

Lawali gecen yil gs macinda izlemistim muthis bir topcu demistim bugun izledim vodefone arenaya tribune oturmaya dahi gelmesin :)

Çevrimdışı kralkartal

Cenk atleticodan yedgi 3. Golden sonra kovulmaliydi birakin yedek kaleci olarak kalmasini

Çevrimdışı Haldun

Abi onu bunu bilmem 3e 5e bakmayalim parasi neyse verelim soyle 27-28 yasinda kendini ispat etmis saglam bir kaleci alalim artik
aynen su kaleye bir cozum bulunsun artik tolgayi kalede gordumde moralim bozuluyor bu yasinda hayatindan bikmis

Çevrimdışı atalay

Maç 4-0 ve kutuya 7 oyuncu sokuyorlar. Topun kaybedildiği yerde alan savunması yapıyorlar. Oyun geçişleri zaten mükemmel. Oyun-2'de ki üçgenler enfes. Kompakt yapı var; Üründül'ün deyimi ile bloklar arası boşluk yok. Hücum setleri çok iyi. | Sonuç: 4-0

Video analizinden neler çıkar bu maçta.

Çevrimdışı Ersoy

Bizim kaleciler hep böyle.
Cenk Falcao'dan yediği golde,
Günay kornerden yediği golde,
Tolgada komple brugge maçında bitti.
Tolga demişken De Sutter'in golü aklıma geldi yine ah ah.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı sukremin

kör ölür badem olur o hesap cenk gidiosa yerine iyi bir kaleci gelecekse cok daha mutlu olurum. tolgayla cenk arasinda cok buyuk fark goremiyorum hangisi giderse gitsin fark etmez

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Babamdan kalan miras değil
Oğluma olan borcumsun

Çevrimdışı Aykutt

Onur Küçük

• Ziyaretçi

kaç maçını izlediniz milonun mümkün değil milonun ersanı geçmesi
Bu yıl belli olur geçip geçemeyeceği . Milosevic en azından öğrenmeye açık , oynayıp alıştıkça daha az hata yapıp seçimleri daha düzgün olacaktır. Ersan'dan ise hiç ama hiç ümidim yok . Aşırı özgüvenin verdiği laubalilikle riskli seçimler yapıp takımını zor duruma sokuyor hep. Bu yaptığının affedilir hiç bir tarafı yok ama bugüne kadar onun pozisyonuna daha uygun isim düşünülmediği için Ersan halen rahat rahat takımını zor durumlara sokabiliyor. Şenol Güneş ,Ersan'ın laubaliliklerine ne kadar dayanır göreceğiz hep beraber. Umarım sol stopere düzgün bir isim alınır.

Çevrimdışı legendmaster

tolga denilince aklıma brugge maçında pres yapan oyuncuyla burun burunayken topu 2 metre önüne alıp degaj yapmaya çalışması geliyor o zaman kızmıştım ama şimdi hatırlayınca gülüyorum

Çevrimdışı Ersoy

tolga denilince aklıma brugge maçında pres yapan oyuncuyla burun burunayken topu 2 metre önüne alıp degaj yapmaya çalışması geliyor o zaman kızmıştım ama şimdi hatırlayınca gülüyorum

Ben ordaki halimi hatırlayınca gülüyorum.Güzel çıldırmıştım. :lol:
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı atalay

Çevrimdışı kralkartal

Valla 10 milyon euro verse fikret baskan kaleci transferine acimam yeterki artik kale yuzunden kanser olmayalim