2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12861472 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Mersin maçını Necip'in yaptığı bir hatadan dolayı kaybedersek suçlusu Necip midir yoksa Beşiktaş kulübünün ortasahasını Necip'e teslim eden yönetim midir?
sen hangisinden daha çok mutlu olursun ?
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı annoca

Kaleci olarak kimler gelebilir

Ruffieri alma ihtimalimiz var mı hiç

Çevrimdışı atalay

Lawal, bedava gelse de olmaz.

Topsuz oyunda kötü, alan oyununda da bir numarasını göremedim geçen seneden beri. Top kullanma becerisi de problemli; çok kritik yerlerde anlamsız tercihler yaptırıyor. Takımı bir maçta 3-4 kez 40-45 metre geriye koşturuyor. Oyun vizyonu geniş değil; oyun geçişleri çok iyi değil. 360 derece oyun görüşü yok. Yüksek topta fark yaratmaz, agresyon derecesi de standart. BTB değil, kesici desen o da değil. Oyun aklı vasatında altında. Maç içerisinde performansı sıkça dalgalanıyor. Özel hayatı da problemli...

Çevrimiçi Samet Ç

Sıfır.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı legendmaster

bu lawal işini kim çıkardı geçen sene bir gs maçıydı galiba çok iyi oynamıştı millet tav oldu

Çevrimdışı Tolga

Maalesef yok.

Valdes gelecek bence.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

Lawal, bedava gelse de olmaz.

Topsuz oyunda kötü, alan oyununda da bir numarasını göremedim geçen seneden beri. Top kullanma becerisi de problemli; çok kritik yerlerde anlamsız tercihler yaptırıyor. Takımı bir maçta 3-4 kez 40-45 metre geriye koşturuyor. Oyun vizyonu geniş değil; oyun geçişleri çok iyi değil. 360 derece oyun görüşü yok. Yüksek topta fark yaratmaz, agresyon derecesi de standart. BTB değil, kesici desen o da değil. Oyun aklı vasatında altında. Maç içerisinde performansı sıkça dalgalanıyor. Özel hayatı da problemli...

Zaman ayırıp analiz yapıp yazmana bile değmez dostum :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Alper1903

Transfer transfer diyoruz da gelecek 2 oyuncu bir anda bizi uçurmayacak. Eğer böyle düşünürsek hayalkırıklığı yaşarız.Takım olarak iyi mücadele edip iyi sonuçlar elde etmeliyiz. Yoksa Cenk gidecek Mustafa Pektemek gidecek dertler bitecek diye birşey yok. Şenol Hoca eldeki kadroyu oynatabilmeli kadromuz tamam çok çok iyi değil ama ligde Fenerbahçe ve Galatasaray hariç herkezi içerde dışarda yenecek güçte. Bu olmazsa ben başarısızlığı futbolcular kadar çok sevdiğim Şenol Güneşte de ararım.

Makina'ya benziyor bu durum. Belli parcalar eksik olursa makina calismaz. Orta saha da takimin en onemli parcasi. Orta saha iyi olursa Gomez'de Q17'de, Tore'de Sosa'da yuksek performansta oynar.

Arsenal Ospinayi kiralik verir mi ??
Navasda olur...

Çevrimdışı atalay

Fernandao'yu izliyorum ve N'Doye diyorum.

Lawala verilecek 10 tl bile zarar. Bu aksam Eskişehir'in yenilmesinin 1 numaralı sebebi bence. Ne kesici ne oyun organizatörü hiç bir şey yok sacma sapan hareketleri var

Çevrimiçi Samet Ç

Arsenal Ospinayi kiralik verir mi ??
Navasda olur...
Navas Real Madrid'de ki mi? Oysa Real kaleci almayacak Navas on bir başlıyor orada.

Çevrimdışı Berkay35

Ochoa gelir mi be ?

Çevrimdışı Kemal

Lawal bugün trivela ile pas bile yaptı h ehueheu :)

Fernandao'yu izliyorum ve N'Doye diyorum.
Yani Ndoye > Fernandao mu diyorsun @atalay

Navas Real Madrid'de ki mi? Oysa Real kaleci almayacak Navas on bir başlıyor orada.
Hadi ya ilk 11 mi oynuyor artik :alala:
Ozman Gecmis olsun..
Ospinayi kiralayabilsek super olur.
Ochoa Dengesiz ama iyi kaleci
Kafam allak bullak :alala:

Çevrimdışı Ferhat Türk

5 milyon $....

3.5 m € yani. Bu seviyede bi adam için hiç bişey. Fener çok iyi iş başardı bu adamı alarak bildiğin tank gibi rakip görünce ürkecek bir kere. Tsl gibi fiziki gücün olduğu kasap stoperlere karşı olabilecek en iyi forvet fernandao
Beşiktaş'ım sevmişiz seni...

Çevrimdışı atalay

Yani Ndoye > Fernandao mu diyorsun @atalay

N'Doye bu ligde iş yapar diyorum.

Çevrimdışı Efe

Lawala verilecek 10 tl bile zarar. Bu aksam Eskişehir'in yenilmesinin 1 numaralı sebebi bence. Ne kesici ne oyun organizatörü hiç bir şey yok sacma sapan hareketleri var
yaw almanyada ingilterede dolu defansif ortasaha oynayan oyuncu var bi kaç milyon euroya o kadar çok gelebilecek oyuncu varki bizimkiler göremiyor lawal maval git newcastlenin yedek defansif orta sahasını al lavala 10 basar türk oyuncu haricinde türkiyedeki herangibi takımdan yabancı oyuncu alınmaz şunu bi öğrenemedik
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı kyiv

Lawal transferde adının Beşikta ile yanyana gelmesi bile Beşiktaş'ın marka değerini düşürür.Ben olacağına hiç ihtimal vermiyorum. Fikret Orman, Ozan başarısızlığından ve Velinin sakatlağının uzayacağı haberinden sonra  İngiltere veya Almanyadan 1. sınıf takımlardan ilk 18e giremeyecek gençlerden birini kapıp getirir.

Çevrimdışı Efe

N'Doye bu ligde iş yapar diyorum.
ts yine kendine göre  iyi transfer yaptı ama bize bu adam az gelirdi olmazdı yani bi kaç maça gol atamasın baskıyı kaldıramazdı gomez bu tarz sıkıntıları çokça yaşadı bayernde ve üstesinde de geldi her anlmada çok iyi transfer gol atmaya bıkacak inşallah gomez :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

3.5 m € yani. Bu seviyede bi adam için hiç bişey. Fener çok iyi iş başardı bu adamı alarak bildiğin tank gibi rakip görünce ürkecek bir kere. Tsl gibi fiziki gücün olduğu kasap stoperlere karşı olabilecek en iyi forvet fernandao
Fernandaoyu bende beğeniyorum ama TANK ifadesi Fernandaoya degil GOMEZe yakisir :tabe:
Gomez >>> Fernandao yani duble duble daha buyuk forvet :ok:

yaw almanyada ingilterede dolu defansif ortasaha oynayan oyuncu var bi kaç milyon euroya o kadar çok gelebilecek oyuncu varki bizimkiler göremiyor lawal maval git newcastlenin yedek defansif orta sahasını al lavala 10 basar türk oyuncu haricinde türkiyedeki herangibi takımdan yabancı oyuncu alınmaz şunu bi öğrenemedik
Özetle lawal demek bir çuval incirin içine etmek demek