2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12861502 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı legendmaster

cenkten bonservis alarak göndermek bence iyi iş hiçbir zaman bjk kalesini korumaya layık olmadı

Çevrimdışı Kemal

Ömer ve necipi bonservisiyle es es alsa orda is yaparlar , Sezeride bedava maaş ödeme karşılığı kiralasinlar . Yoksa bu futbolla PTT 1. Lige

Çevrimdışı Alper1903

Taffarel Cenk'i adam edip de yıldız yaparsa hiç hoş olmaz  :ebebe:

Gunay'i da yildiz yapamazsa Senol hocani ayibi olur o zaman. Bu isin piri bizde.  :bandit:

Çevrimdışı SaHMeRDaN

600 e bir virüs göndermiş olacağız.
Önce Çok iyi kaleci bu diye muslerayı satacaklar sonra. .
sonrası malum.

Çevrimdışı Çağrı

Cenk Falcao'nun topuna zıplamadığı gün bitti.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı sağduyu

Gördüğümü söylüyorum. Haftalarca stoper transferi bekledik. Yine haftalar sürdü forvet.

Üstelik bunlar sıcak para varken oldu. O da olmasaydı zaten freeleri kaçırmıştık.

Devre arasında maxi-danny ile kesin olarak anlaşıldı denildi. Nerdeler? Yoklar dimi.

Şimdi de orta sahaya bekliyoruz. Veli'nin çabuk dönemeyeceği aşikardı. Tolgay sakatlanalı çok oldu. İnler-Ozan işini de haftalardır bekliyoruz. :)

Önce şunu bi görelim. Transferlerimiz 2. kampın ortalarına "ancak" yetişti. :ok:

Gençler, siz borç içinde Yüzen bir kulüp nasıl yönetiliyor, biliyormusunuz?  Üstelik sıcak para varkenmiş, öylemi ya?  Demba dan, Arınç'tan gelen paranın kasada 2 saatten fazla durduğunu mu sanıyorsun? Cari Borçları gergin kombiler nasıl idame ettiriyorlar, şirket Yöneten bilir bunları. FB ile mukayese etmeyin. 50 Kuruş transfer bütçeleri var, 30 kuruşluk futbolcuya 40 Kuruş verip bitirebiliyor. Senin aslında hiç paran yok, üstelik Ödenecek vadesi Çoktan gelmiş borçların duruyorken, 30 kuruşluk futbolcuyu 20 kuruşa almaya çalışıyorsun.

Senin Dediğin iş bitirici Yıldırım Demirören di. "Kaç para, al imza ... ". Kimin işini bitirmedi ki, buna Beşiktaş ta dahil.
İyi bir insan olunmadan, iyi bir Beşiktaşlı olunmaz.
.

Çevrimdışı Kemal

Cenk içinde hayırlısı olur gs ye gitmesi

Çevrimdışı Tolga

Cenk'ten para kazanacaksak çok iyi bir iş yapmış oluruz :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Kadir G.

Cenk, kaleci alınmasını garantileyeceği için bedava bile yollanır siz 600 bini az buluyorsunuz. Ne yapmışta para edecek?

Aslında tolgayı da gönderip rotasyonu Kaleci-Günay-Veysel yapmamız gerekiyordu.

Çevrimdışı Kemal

Gençler, siz borç içinde Yüzen bir kulüp nasıl yönetiliyor, biliyormusunuz?  Üstelik sıcak para varkenmiş, öylemi ya?  Demba dan, Arınç'tan gelen paranın kasada 2 saatten fazla durduğunu mu sanıyorsun? Cari Borçları gergin kombiler nasıl idame ettiriyorlar, şirket Yöneten bilir bunları. FB ile mukayese etmeyin. 50 Kuruş transfer bütçeleri var, 30 kuruşluk futbolcuya 40 Kuruş verip bitirebiliyor. Senin aslında hiç paran yok, üstelik Ödenecek vadesi Çoktan gelmiş borçların duruyorken, 30 kuruşluk futbolcuyu 20 kuruşa almaya çalışıyorsun.

Senin Dediğin iş bitirici Yıldırım Demirören di. "Kaç para, al imza ... ". Kimin işini bitirmedi ki, buna Beşiktaş ta dahil.

Anlatiyosun da abi ozana 7m euro teklifi rahmetli dedem vermedi , 21 trilyon sıcak para değil mi ?

Çevrimdışı Ersoy

Tolga varken Cenk gidiyor. O da garip tabi.Neyse en azından kaleci alırız birisi gitsin yeter.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Kemal

Bu es es tolga zengini De alsın ekliyorum,  surekli boşa çıkan bir kalecileri var

Çevrimdışı Alper1903

Bu arada Lawal'a degil 5 milyon euro, 5 kurus verilmez. Anca takasla olur. Es es baskani da bizi yolmaya calisiyor akli sira.

Çevrimdışı Çağrı

Bu arada Lawal'a degil 5 milyon euro, 5 kurus verilmez. Anca takasla olur. Es es baskani da bizi yolmaya calisiyor akli sira.

Ömer ile takasa soksak bizim para almamız gerekir üstüne.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Efe

Cenk'ten para kazanacaksak çok iyi bir iş yapmış oluruz :icool:
başkan para kazanmadan tek  adımı göndermez artık alıştı eurolara :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Ersoy

Lawali beğenmedim 5M hele hiç verilmez.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Alper1903

Gecen sene 10 civari gol atmis. Arjantinden dandik adam getirecegine bassinlar parayi alsinlar Omer'i.

Çevrimiçi Samet Ç

Berisha -Gentner-Sandro ( kiralık ) ligin anasını ağlatırız.

Çevrimdışı mellfred

Mersin maçını Necip'in yaptığı bir hatadan dolayı kaybedersek suçlusu Necip midir yoksa Beşiktaş kulübünün ortasahasını Necip'e teslim eden yönetim midir?
kardeş sen forumu trollemeye mi geldin ? bir tane güzel, düzgün bir şey yazmaz mısın

Çevrimdışı Ferhat Türk

Fernandao fenere kaç paraya geldi?
Beşiktaş'ım sevmişiz seni...

Çevrimdışı Kemal

Ben olsam takasa sokmak direk bonservis isterim , yanına parasız maaş ödemeli sezer de verilir. Eskişehir'in görünen oyunuyla çok ihtiyacı var.

Çevrimdışı legendmaster

ömer kalabilir pektemek belasından kurtulmak lazım

Çevrimdışı Tolga

başkan para kazanmadan tek  adımı göndermez artık alıştı eurolara :D
:evillol:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı legendmaster

Fernandao fenere kaç paraya geldi?
3,5 milyon euro diye biliyorum

Çevrimdışı kyiv

Transfer transfer diyoruz da gelecek 2 oyuncu bir anda bizi uçurmayacak. Eğer böyle düşünürsek hayalkırıklığı yaşarız.Takım olarak iyi mücadele edip iyi sonuçlar elde etmeliyiz. Yoksa Cenk gidecek Mustafa Pektemek gidecek dertler bitecek diye birşey yok. Şenol Hoca eldeki kadroyu oynatabilmeli kadromuz tamam çok çok iyi değil ama ligde Fenerbahçe ve Galatasaray hariç herkezi içerde dışarda yenecek güçte. Bu olmazsa ben başarısızlığı futbolcular kadar çok sevdiğim Şenol Güneşte de ararım.