2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12859736 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Kadir G.

Dzunun Q7 den daha iyi oldugunu dusunmuyorum dzunun verecegi katkiyi rahatlikla verir tek artisi Yas farki olur.
Bu seferki Quaresma Baska , Risk mi evet risk , Ama bu kez gelmek ocin Can atan , İstekli , Caliskn tipki yerli bir futbolcu gibi Takimi sahiplenen bir Quaresma var ..
Risk tabiki var ama Qiaresma bi sezonun En iyi Futbolcusu olabilir Ligin tozunu atabilir ki Oynarsa gercekten Ligin tozunu atar Kalite Olarak Zaten ligin cok ustunde..
Bencillik yapmazsa Ligin en iyi oyuncusu olur NET !

Olmasına olur bencillik yapmazsa. Ki yapacağını sende biliyorsun sadece yapmamasını diliyor ve öyle hayal ediyorsun.

Çevrimdışı Çağrı

@Çağrı sen Fer'i hiç yönetimden birine ilettin mi merak ettim :D

3 kez :D Menajeri sanacaklar diye sustum artık.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Hasan Tahsin

ya abi nereden çıkarıyorsunuz almam dediğimi yapmayın etmeyin bir de aldığımız formaların yaptığımız alışverişlerin fotoğrafını mı koyalım buraya. ben yönetim kombine sayısından satılan ürün sayısından yakınmasın diyorum sadece. ben burdan para veriyorum(her kuruşu helali hoş olsun), para gitti süzenin sezerin eneramonun yıllık ücretine. şimdi benim şu duruma iki çift laf etme hakkım yok mu?
Kısır bir tartışma yaşanır o zaman. Yani tavuk mu yumurtadan yumurta mı tavuktan olayı. Yönetim de derki siz yeterli kombine forma vs almadınız ben de yeterli transfer yapamıyorum. Aksine kötü günlerde takıma daha çok sarılmalıyız. Barcelona Rüştü'yü 4 + 1 satın aldı ama sadece bir kaç maç görev verdi ve fb ye geri kiraladı . 4 yıl boyunca da yıllık 2.5 milyondan 10 milyon euro yu takır takır ödedi Rüştü'ye. fb den de cüzi bir kiralama ücreti aldı. Üstelik bunun gibi sayamayacağım kadar çok oyuncu var Avrupa liglerinde ama her maç full dolduruyorlar stadlarını  :ok:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

iyimiş bi bakarsın pazartesi kapa bildiririz :)

Çevrimdışı atalay

7-8 milyona; 6-8 pozisyonu için ne kombinasyonlar yapılır.

Bu işin sonu ne olacak bakalım.

Çevrimdışı Kadir G.

Macar olsaydı sezon sonu gökhanı da satabilirdin sezon  içinde hem hareketli oyunda hem de duran toplarda büyük katkı alırdın.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Lawal olmaz olmamalı Lawal kadro şişirir başka işe yaramaz o adam atiba yı bile zor keser çöp olur satamazsın elinde patlar yapılacak en saçma iş olur

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Alinacak adam kaldimi piyasada?
Aquliani , Cambiasso , Inler , Ozan hepsi gitti..
Vallaha bem lawal is yapar dusuncesindeyim , Ort sahada cok zayif kaliyoruz , oraya GUCLU ve fIZIKli adam lazim , Lawal bu Ozellikleri tasiyor , Eksisi sacma isler yapabiliyor ve topu cok ayaginda tutuyor...
Yoksa iyi oyuncu bu yokluktada Eldekilerden daha faydali olur..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Çağrı

7-8 milyona; 6-8 pozisyonu için ne kombinasyonlar yapılır.

Bu işin sonu ne olacak bakalım.

Pozisyonu çok güzel tarif ederdim de şimdi yöneticiyken hiç olmaz :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kadir G.

%10+yol yemeği gözden çıkarttım ben bağla şu adamı. :D

EssiLor

• Ziyaretçi

Lawale Kaldık Heralde
bu yönetim ne yapıyor arkadaş lig başlayacak hala bir orta saha alıp takımı oturtamadık
içimizde tereddütler var orta sahasız ne yapacağız gibisinden
bukadar beklettiklerine göre adam gibi bir orta saha alırlar heralde umarım lawali alıp gelmezler
beklediğimize deysin.

Çevrimdışı Necmi

passolig denen olayın ve beşiktaş taraftarının bu saçmalığa karşı diğer kulüp taraftarlarından daha muhalif olduğunun farkındasınızdır umarım. Yılda 25, her maç için de 5 lirayı sevmediğimiz bir insanın damadının bankasına vermek zorunda değiliz. sözde güvenlik için ortaya çıkarılan ama sadece ligde olup kupada olmayan sisteme para yedirmek zorunda değiliz. sözde güvenlik için ortaya çıkarılan ama hâlen deplasman yasağının kaldırılmadığı bir sisteme para yedirmek zorunda değiliz. Olimpiyatın Liverpool ve Brugge maçlarında dolduğunu derbilerde bomboş kaldığını Beşiktaş yönetimi bizden daha iyi görmüştür. Aynı durumun Vodafone arena açıldığında da devam edeceğini hep birlikte göreceğiz. 80 bin kişilik stadın 20 bini dolduğunda ev sahibi baskısının oluşması mümkün müdür?
179.206 passo kart satın aldı Beşiktaş taraftarı yani passo kart alırken boykot yok ama kombine alırken boykot var
biraz araştır öyle konuş bunun boykotla değil olimpiyata gelmek istememeyle ilgisi var büyük maçlara gelmeleride passo boykotunu değil
taraftarın maç seçtiğini gösterir yoksa 179 bin kartın satıldığı yerde 5000 taraftar geliyorsa bu passo boykotuyla açıklanmaz olimpiyatı 2.5 defa
dolduracak kadar kart satılmış @Bertug

Çevrimdışı Çağrı

%10+yol yemeği gözden çıkarttım ben bağla şu adamı. :D

Hayır başkan bir kronik sakat dese olacak bu iş de, ciddiye almıyor  :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı atalay

Pozisyonu çok güzel tarif ederdim de şimdi yöneticiyken hiç olmaz :D

O pozisyonlar için 7-8 milyona gerek yok.  :D
[ Son Düzenleme: 13 Ağustos 2015, 22:35:32 atalay ]

Çevrimdışı aa1903

aquilani çok büyük fırsattı.

Hayır başkan bir kronik sakat dese olacak bu iş de, ciddiye almıyor  :D
:evillol: :evillol:

Çevrimdışı Tolga

Ne cevap verdiler peki :D

Bonservisi yüksek demişlerdir kesin :kop:
[ Son Düzenleme: 13 Ağustos 2015, 22:36:59 Tolga ]
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

Ozan baya kötü oldu. Planlar bunun üzerineydi şimdi sil baştan oldu resmen.

Şuan acayip rahatlamıştık kaleci bakacaktık olursa Djib'i alacaktık.

Cenk gidiyor kaleci de bakılacak 2 transferin önümüzdeki hafta bitmesi lazım en geç.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Cenk gidiyor kaleci de bakılacak 2 transferin önümüzdeki hafta bitmesi lazım en geç.
cenk mi nereye  :alala:

Çevrimdışı Türkay

O değil de Mustafa Pektemek bu yıl da takımda kaldı  :lol:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Çağrı

179.206 passo kart satın aldı Beşiktaş taraftarı yani passo kart alırken boykot yok ama kombine alırken boykot var
biraz araştır öyle konuş bunun boykotla değil olimpiyata gelmek istememeyle ilgisi var büyük maçlara gelmeleride passo boykotunu değil
taraftarın maç seçtiğini gösterir yoksa 179 bin kartın satıldığı yerde 5000 taraftar geliyorsa bu passo boykotuyla açıklanmaz olimpiyatı 2.5 defa
dolduracak kadar kart satılmış @Bertug

Necmi abinin ara ara gelip ayarını yiyenler kendini şanslı saysın herkese şut çekmiyor bunlar hep iyiliğiniz için  :kop:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Lawal + Kiralik Rode + Djolobi = Sampiyonluk diyorum :bandit: @Çağrı

Çevrimdışı Tolga

Cenk kesin mi gidiyor :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

Ne cevap verdiler peki :D

Bonservisi yüksek demişlerdir kesin :kop:

Bakarız dendi. Babam çocukluğumda da bakarız diyince ben umudumu keserdim. Alışığım :D

Babama artık sormuyorum ama başkana el mahkum  :kop:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Lawal + Kiralik Rode + Djolobi = Sampiyonluk diyorum :bandit: @Çağrı

Yunus Emre Lawal ile şampiyon olamayız kardeşim direk çiz üstünü hiç yazma bile :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Necmi abinin ara ara gelip ayarını yiyenler kendini şanslı saysın herkese şut çekmiyor bunlar hep iyiliğiniz için  :kop:
Necmi abinin ayar vermedigi adam kalmadiki forumda hergun birine Çakıyor :evillol: :evillol: