2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12859388 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Tolga

Bakarız dendi. Babam çocukluğumda da bakarız diyince ben umudumu keserdim. Alışığım :D

Babama artık sormuyorum ama başkana el mahkum  :kop:
Bakarız dendiğinde bakıldığını hiç görmedim ben de :evillol:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Necmi abinin ayar vermedigi adam kalmadiki forumda hergun birine Çakıyor :evillol: :evillol:
yunus emre olcay hakkındaki yazdıklarını görürse sende bir ayar yiyebilirsin  :kop: :kop: :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ozan baya kötü oldu. Planlar bunun üzerineydi şimdi sil baştan oldu resmen.

Şuan acayip rahatlamıştık kaleci bakacaktık olursa Djib'i alacaktık.

Cenk gidiyor kaleci de bakılacak 2 transferin önümüzdeki hafta bitmesi lazım en geç.

Abicim plan sadece onun üzerineyse bu kadar uzatmayacaksın.

Bu nedir ya? Her oyuncuya aylarca çaba mı sarfedicez, nerede iş bitiricilik?
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı LuceGel

Benim tanıdığım Fikret Orman bu saatten sonra noktayıda sağlam koyar(inat meselesi :icool:).31 ağustosa kadar sıkıntı devam edecek. :steamed: :steamed:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Çağrı

Cenk kesin mi gidiyor :D

Şenol hoca çalışmıyor, gelişmiyor demiş :D

Ben olsam yine de Tolga'yı gönderirim o ayrı konu.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Yunus Emre Lawal ile şampiyon olamayız kardeşim direk çiz üstünü hiç yazma bile :D
Yoklukta is yapar ya Rodeyle beraber :icool:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

aslında 2 si birden gideydi iyidi kaleciyi seneye alırız artık :D

Çevrimdışı Türkay

Benim tanıdığım Fikret Orman bu saatten sonra noktayıda sağlam koyar(inat meselesi :icool:).31 ağustosa kadar sıkıntı devam edecek. :steamed: :steamed:

Nick çok güzel :D
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Çağrı

Yoklukta is yapar ya Rodeyle beraber :icool:

Yapmaz dillendirme bile Quaresma'yı sindiremedim daha Lawal da eklenirse hayata küserim :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kadir G.

Hayır başkan bir kronik sakat dese olacak bu iş de, ciddiye almıyor  :D

Hazır kontrolleri de geçememiş tam sırası aslında

+leroy iyi bir futbolcu Allah sahibine bağışlasın. :D

Çevrimdışı Tolga

Farketmez biri gitsin biri gelsin de gerisi hiç önemli değil ama bu saatten sonra kiralık Berisha gelir diye düşünüyorum sadece :icool:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Cenk varya Bi standarti tutturabilse Dunya Capinda kaleci olacak ama Patlamayi o gelisimi bi turlu yapamadı..
Refleksleri mukemmel özgüveni yuksek ama olmuyor , Öyle toplar çıkarıyor ki Neuer bike çıkaramaz dersin ama oyle Goller yiyor ki Amator lig kalecisi bile yemez..
Yan top Zayif ek olaraktanda. 
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Çağrı

Cenk varya Bi standarti tutturabilse Dunya Capinda kaleci olacak ama Patlamayi o gelisimi bi turlu yapamadı..
Refleksleri mukemmel özgüveni yuksek ama olmuyor , Öyle toplar çıkarıyor ki Neuer bike çıkaramaz dersin ama oyle Goller yiyor ki Amator lig kalecisi bile yemez..

Neuer çıkarır :D

Cenk'te refleks ve hız dışında hiçbir şey yok kalecilik namına. Kafa da olmayınca..
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Türkay

Mikel Arteta düşünülüyormuş galiba.Fındık fıstık reyiz Erdal Torunoğulları ilgileniyormuş transferle.

Edit: Ceza almam de mi?  :D

Çevrimdışı Yusuf

Mikel Arteta düşünülüyormuş galiba.Fındık fıstık reyiz Erdal Torunoğulları ilgileniyormuş transferle.

Mükemmel hamle olur. Yanına bir de dinamik orta saha şart ama.

Çevrimdışı Çağrı

Sanmam bırakmaz Wenger.

Ama gelirse 2 yıl süper katkı verir tam aradığımız adam.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı atalay

Deme öyle. 3 ay yazdım burada. Yalan söylüyorsun.  :D

Çevrimdışı Çağrı

@Necmi abi kurallar işe yarıyor oto kontrol başlamış  :kop: :kop:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Aradığımız adam Arteta işte ama olması zor :)

Çevrimdışı tayfunyasar

Cenk in sorunu mental. Kendini kale çizgisine sırtından 3 metrelik bir iple bağlı sanıyor.
Seni düşündüm dün akşam yine!

Çevrimdışı Türkay

Deme öyle. 3 ay yazdım burada. Yalan söylüyorsun.  :D

Twitter da bi hesap da gördüm, zaten bi o hesap yazmış :D

Çevrimdışı Necmi

ya abi nereden çıkarıyorsunuz almam dediğimi yapmayın etmeyin bir de aldığımız formaların yaptığımız alışverişlerin fotoğrafını mı koyalım buraya. ben yönetim kombine sayısından satılan ürün sayısından yakınmasın diyorum sadece. ben burdan para veriyorum(her kuruşu helali hoş olsun), para gitti süzenin sezerin eneramonun yıllık ücretine. şimdi benim şu duruma iki çift laf etme hakkım yok mu?
yok benim verdiğim paralar Gomez transferine gitti :D
transferde yüzde yüz başarı diye bir şey yok her aldığın oyuncu mükemmel sonuç elde edecek diyemezsin şimdi gomezi aldık elimizde patlamayacağının garantisi varmı
o beğenmediğin sezer şu anda yana yakıla aradığımız 8 numara ver formayı pişman olmazsın kötü oyuncu değilki sadece karakterinden dolayı alınmazdı
Eskişehirde oynarken Beşiktaş forumlarında alınsın diye kıyamet kopuyordu ne oldu gitti fenerin oyuncu öğütme sisteminin içine girdi
kendinide bitirdi fenerden değilde eskişehirden gelseydi başımızın üstüne koyardık şimdi güvenipte forma verilirmi gerçi gs oyuncuları gibi değil fenerden gelenler
gsde oynasaydı biize geldiğinde özellikle puan kaybetmemiz için sahaya çıkardı.

Çevrimdışı aa1903

iyi haber mi kötü haber mi şimdi bu? sezon başında bu kalecilerle olmayacağı belliydi, boşuna zaman kaybedildi. bu saatten sonra takımlar çok yüksek fiyatlar çekerler.

Çevrimdışı Çağrı

Gün bitmeden. Derlemesini geçen sene yapmıştım Seba'yı daha iyi tanımak isterseniz.

http://besiktasarena.com/besiktas-jk-onursal-ve-efsaneler/suleyman-seba-(onursal-baskan)/

Seba olmasa Beşiktaşlı olmak çok daha zor olurdu. Ruhun şad olsun Süleyman abi.

Seba'nın emsalsiz saygınlığı üzerine

Dönemin en yetenekli Türk oyuncularından Oktay Derelioğlu Seba'nın dikkatini çekmişti. Trabzonspor'dan futbolcuyu almak için o dönemin başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ı arayarak Oktay'ı isteyen Seba'ya Yılmaz'ın cevabı

'' Ben sana nasıl hayır derim Süleyman Abi gelin alın. '' olmuştur.

Bunun üzerine bonservisini soran Seba'ya yine verilen cevap şudur.

'' Ben sizinle para konuşamam isterseniz gelin beedava veririm Süleyman Abi. ''
[ Son Düzenleme: 13 Ağustos 2015, 22:49:54 Çağrı ]
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Türkay

@Necmi abi kurallar işe yarıyor oto kontrol başlamış  :kop: :kop:

Ceza almam demi @Çağrı abi kodes hiç çekilmiyor  :kop: