2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12860144 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Bertug

bırakın artık bu tür demogojileri gidiyosan al kartını git gitmiyosanda bahanelere sığınma ...

keşke imkanım olsaydı 14 yaşımda aldığım bursadan gelerek sadece 4 maç kaçırdığım kombinenin fotoğrafını koyabilseydim. nedense o küçük yaşımda demogoji yapmıyordum birden demogoji yapmaya başladım. sanırım tek suçum banka müşterisi değil taraftar olmam.

Çevrimdışı TALAT

Dzsudzsak ve Quaresma birlikte olmaz diyen başkan acaba bunu neye dayanarak söyüyor ?
Neden olmasın kardeşim ? Sosayı oynatana kadar dzsudzsakı oynat leblebi gibi gol attırsın gomeze
Dzsudzsak çok kaliteli bir oyuncu hızlı teknik çabuk ve muhteşem bir hücum oyuncusu
ve tamda bizim ihtiyacımız olan bir yetenek üstelik sosadan daha hızlı
Macarı kaçırırsak gerçekten çok üzülürüm ozana değil macara üzülürüm
Macar gelirse gerçekten Beşiktaşın karşısında hiç bir rakip duramaz.

maliyet açısından söylemiş olmasın onu
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Önce @Anıl ı süresiz banlarım ardından @Yunus Emre Dökmeci yi süresiz moderasyona alırım sonra gider kulübün önüne zincirlerim kendimi  :kop: :kop:
Senin yaptığına gorevini kotuye kullanmak ve Orantisiz guc kullanımı derler :evillol: :evillol: @Çağrı
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı TALAT

keşke imkanım olsaydı 14 yaşımda aldığım bursadan gelerek sadece 4 maç kaçırdığım kombinenin fotoğrafını koyabilseydim. nedense o küçük yaşımda demogoji yapmıyordum birden demogoji yapmaya başladım. sanırım tek suçum banka müşterisi değil taraftar olmam.

arkadaş kombine almıyorsan forma al. o para adidasa gidiyor diyorsan, tshirtlerden al. onun da bir kısmı üreticiye gidiyor diyorsan vodafone karakartala üye ol aylık 3 lira direk kulübe gitsin.

hala kadro dışı oyuncuların maliyetini öne sürerek almam diyorsan başka seneleri bekle belki kadro dışı olmayan bir oyunculu sezon gelir bir harcama yaparsın

Çevrimdışı Hasan Tahsin

O zaman fazla yazmışım ama şimdi aklıma geldi Şenol Güneş de olabilir  :D
Bildiğin bir şey var da bizden saklıyor olmayasın dediydim  :alala:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Oktay

kimse durumdan memnun değil ama bu demek değilki sisteme kızıp beşiktaşı yanlızz bırakalım...

arkadaş kombine almıyorsan forma al. o para adidasa gidiyor diyorsan, tshirtlerden al. onun da bir kısmı üreticiye gidiyor diyorsan vodafone karakartala üye ol aylık 3 lira direk kulübe gitsin.

hala kadro dışı oyuncuların maliyetini öne sürerek almam diyorsan başka seneleri bekle belki kadro dışı olmayan bir oyunculu sezon gelir bir harcama yaparsın
:ok:
Ben gecen sezon oyle yaptim mesela ,Passo almadim sadece Uefa maçlarına gittim , 2 Forma aldim 5-6 tisort aldim atki aldim bileklik aldim elimden Geldigince Alisveris yaptim...

Çevrimdışı Bertug

ya abi nereden çıkarıyorsunuz almam dediğimi yapmayın etmeyin bir de aldığımız formaların yaptığımız alışverişlerin fotoğrafını mı koyalım buraya. ben yönetim kombine sayısından satılan ürün sayısından yakınmasın diyorum sadece. ben burdan para veriyorum(her kuruşu helali hoş olsun), para gitti süzenin sezerin eneramonun yıllık ücretine. şimdi benim şu duruma iki çift laf etme hakkım yok mu?

@ayayhan
Bak sana soyle bir ornek vereyim..
Bunu yazdigim icin bor cok kisi sasiracak ama gercek bu..
Quaresma tartışmasız olarak Dunyanin En YETENEKli futbolcusu Bunu ben degil Dunyanin En iyi teknik direktoru soyluyor ardindanda Ayni zamanda Aptal diyor , CR7 de q7 benden daha yetenekli diyor..
Cr7 ye her milli takim antrenmaninin ardindan 1 saat Trivela vurusu ogreten bir adamdan bahsediyoruz , Ayni Q7 Hem sportingde Hemde milli takimda CR7 yi yedek birakiyordu peki ne degisti ???
Cunku Q7 yeyeneklerine ihanet ediyor , Mesela 2 kisiyi oyindan dusurdukten sonra Solda sagda bimbos adam var pas verse %100 gol pozisyonu olacak ama o 1 Calim daha atiyor Pozisyon öluyor , Arka direk kosusu yapmiyor , Iceriye cok kat etmiyor , Eger bunlari yapsaydi Bugun REAL MADRIDIN Sol kanadinda CR7 Sag kanadinda da Q7 oynuyor olurdu iste butun mesele bu... Bu is sadece yetenekle olmuyor bu demek degilki duzeltemez duzelmeye baslamista ama Artik cok gec herseye ragmen cok iyi futbolcu orasi ayri bu ligde de fazlasiyla is yapar..
@Çağrı ve degerli üyeler iyi okiyun bunu bak bidaha benden duyamazsiniz boyle seyler :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Daha dur son olarak Leroy Fer'i de Fener alacak ben başlığı komple kapatacağım :D
Alsın abicim.2 İngiliz takımının sağlık testinden geçemeyen adamı alsın da  ellerinde  patlasın.

Çevrimdışı Türkay

Bildiğin bir şey var da bizden saklıyor olmayasın dediydim  :alala:

Keşke olsaydı abi  :yerlerde:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Kadir G.

@Çağrı ve degerli üyeler iyi okiyun bunu bak bidaha benden duyamazsiniz boyle seyler :evillol: :evillol:

Dzsudzsak quaresma fiyatına bursaya giderse ne diyeceksin?

Çevrimdışı Türkay

Gökhan İnler, Leicester City'e gitmiş. Lawal hayırlı olsun diyelim mi?  :biggrinking:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı can1903

Lawal dünyanın en iyi orta sahasıdır.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı brkntcnr

İnler zu leicester. Adam kalmadı be kardeşim be.

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Kadir G.

Alsın abicim.2 İngiliz takımının sağlık testinden geçemeyen adamı alsın da  ellerinde  patlasın.

Ellerinde patlamaz ağabey. Bizim dışımızda Türkiyede bir takıma gelse ilk maç bize patlar ondan eminim.

O testler sıkıntılı biraz.

Dzsudzsak quaresma fiyatına bursaya giderse ne diyeceksin?
Kavga çıkartırım :boxin: :boxin:

Çevrimdışı Tolga

@Çağrı sen Fer'i hiç yönetimden birine ilettin mi merak ettim :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı TALAT

ya abi nereden çıkarıyorsunuz almam dediğimi yapmayın etmeyin bir de aldığımız formaların yaptığımız alışverişlerin fotoğrafını mı koyalım buraya. ben yönetim kombine sayısından satılan ürün sayısından yakınmasın diyorum sadece. ben burdan para veriyorum(her kuruşu helali hoş olsun), para gitti süzenin sezerin eneramonun yıllık ücretine. şimdi benim şu duruma iki çift laf etme hakkım yok mu?

biz de diyoruz ki her takımda var bu olay. en büyüğünden en küçüğüne. sadece neden buna bakarak yönetim kombine az sattık diye söylenmesin. başka transferimiz yok mu? kaç tane adam aldık. aynı transferleri hemen hemen fenerbahçe de yaptı. bir onların satışlarına bak bir de bize. sen olaya sadece kötü tarafından bakıyorsun. iyi tarafından bakarsan kombinelerin şimdi en az 25000 olması gerekirdi

Çevrimdışı Kadir G.

Kavga çıkartırım :boxin: :boxin:

Peki böyle bir şey olursa yönetimin taraftarın bir kısmını arkasına almak uğruna daha iyisinden vazgeçip quaresmaya yöneldiği görüşüme ne diyorsun?

Çevrimdışı can1903

Cambiasso Aquluani Gökhan İnler Ozan

hepsi gitti.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Tolga

Gökhan İnler, Leicester City'e gitmiş. Lawal hayırlı olsun diyelim mi?  :biggrinking:
2 orta saha alınacaksa biri Lawal olur büyük ihtimalle.

Tek orta saha düşünülüyorsa Lawal'ı alıp taraftardan tepki görmek istemez yönetim diye düşünüyorum.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Peki böyle bir şey olursa yönetimin taraftarın bir kısmını arkasına almak uğruna daha iyisinden vazgeçip quaresmaya yöneldiği görüşüme ne diyorsun?
Dzunun Q7 den daha iyi oldugunu dusunmuyorum dzunun verecegi katkiyi rahatlikla verir tek artisi Yas farki olur.
Bu seferki Quaresma Baska , Risk mi evet risk , Ama bu kez gelmek ocin Can atan , İstekli , Caliskn tipki yerli bir futbolcu gibi Takimi sahiplenen bir Quaresma var ..
Risk tabiki var ama Qiaresma bi sezonun En iyi Futbolcusu olabilir Ligin tozunu atabilir ki Oynarsa gercekten Ligin tozunu atar Kalite Olarak Zaten ligin cok ustunde..
Bencillik yapmazsa Ligin en iyi oyuncusu olur NET !
Bekleyip Gorelim...

Çevrimdışı talha

Lawal olmaz olmamalı Lawal kadro şişirir başka işe yaramaz o adam atiba yı bile zor keser çöp olur satamazsın elinde patlar yapılacak en saçma iş olur

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı talha

Dzunun Q7 den daha iyi oldugunu dusunmuyorum dzunun verecegi katkiyi rahatlikla verir tek artisi Yas farki olur.
Bu seferki Quaresma Baska , Risk mi evet risk , Ama bu kez gelmek ocin Can atan , İstekli , Caliskn tipki yerli bir futbolcu gibi Takimi sahiplenen bir Quaresma var ..
Risk tabiki var ama Qiaresma bi sezonun En iyi Futbolcusu olabilir Ligin tozunu atabilir ki Oynarsa gercekten Ligin tozunu atar Kalite Olarak Zaten ligin cok ustunde..
Bencillik yapmazsa Ligin en iyi oyuncusu olur NET !
Valla oly maçında izlediğim adam o zamanki adamdan pek farklı değildi kendimizi kandırmayalım

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.