2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12854654 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

ABER1903'ün edindiği bilgiye göre; Eskişehirspor Kulübü'nün ardından Torku Konyaspor'un da Ömer için devreye girdiği, ilerleyen günlerde bu transfer ile ilgili girişim yapacağı bildirildi.

Beşiktaş Kulübü'nün Ömer Şişmanoğlu'nu kiralık olarak göndermeye sıcak baktğı gelen haberler arasında.

Ömer Şişmanoğlu geçtiğimiz sezon Eskişehirspor forması ile ligde 22 maçta 1475 dakika süre aldı ve 9 gol kaydetti.

Haber Kaynağı: HABER1903 ÖZEL HABER

Çevrimdışı Tolga

3000. sayfayı da gördük sonunda :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı TALAT

3000 de bir imzamız olsun o zaman :D
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

vodafone yine bizim takımla ilgili reklam yapmış. ya bu adamlar sponsroluk nedir yazıyorlar valla

http://www.vodafone.com.tr/Kampanyalar/forma-kazandiran-tarifeler.php
Nerden izledin abi hicbiyerde bulamadim :alala:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Kadir G.

75.000 iletiye doğru gidiyoruz.

Çevrimdışı TALAT

Nerden izledin abi hicbiyerde bulamadim :alala:

kanal 7 de denk geldi reklam ilk defa denk geldim ben de. ama nette ben de henüz reklamı bulamadım

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı ayayhan

oguzhan   Toplam: 14/15:  42  3  12  7 - - 2.241'

sosa         Toplam: 14/15:  37  5  9    3 - - 2.642'

maç gol  asist dk    karşılatırması

foruma göre oguzhan tu kaka bir işe yaramaz  takasta yolluyak

ama sosa alemin kralı  büyük oyuncu 

??

Çevrimdışı Scout

Pika Pika

kanal 7 de denk geldi reklam ilk defa denk geldim ben de. ama nette ben de henüz reklamı bulamadım
:ok:

Çevrimdışı atalay

Oğuzhan'ın hızlanma problemi var. Temas oyununundan kaçıyor. OYUN-2 ve OYUN-3'te yetersiz. Fiziksel güçlenmesi şart. Tempo problemi var. Oyunu zorlamaktan ve sorumluluk almaktan kaçınıyor. Agresyon derecesi düşük ve oyun geçişleri sıkıntılı. Birde ciddi reaksiyon problemi  var. Kendine hayali bir sınır çizmiş oyun içinde ve onu aşmıyor. Bunların hepsi aşılabilir problemler.

Aybaba döneminde yedekten başlaması eleştiriliyordu lakin sonradan oyuna girdiğinden diri kaldığı için, fiziksel ve mental olarak düşmüş rakiplere karşı kilidi açıyordu. Hamle oyuncusu olarak kalmamalı. Yoksa artılarını yazsam üstekinin 3 katı özelliğini sayarım bir nefeste.

İyi bir 8 numara olabilir; olmalı.
[ Son Düzenleme: 13 Ağustos 2015, 21:16:07 atalay ]

Çevrimdışı Geovani

Yönetim 2 senedir transfer anlamında güzel işler çıkarıyor tek sıkıntı zamanlama,bu da kulübün mali şartları ve uefanın yaptırımlarından dolayı böyle...Zamanlama yani uzun pazarlıklar çoğu zaman getiri olarak fayda getirsede kimi zaman ozan transferinde olduğu gibi sıkıntılar çıkarabiliyor,aslında ozan olayında başkan üzerine düşeni fazlasıyla yapmıştır kanımca,şenol hocanın açıklamasının o ana özel spontane geliştiğini düşünmüyorum,büyük bir ihtimalle bursanın fenere yavşadığını duyduğu için o açıklamaları yaptı yoksa basın her daim yanında 2 gün bekleyeceğini düşünmüyorum velhasıl kelam olmadı,olmuşla ölmüşün çaresi yok...
Şenol hocanın oyun sisteminde kilt noktalar ortasahalar mevcut rotasyonda elimizdeki ortasahalarla oyunu rakip sahada oynamamız mümkün değil kesinlikle tempolu tabiri caizse 2 tane tabanca gibi ortasaha olmadan yapamayız,biliçin alan daraltan savunma ağırlıklı oyununda atiba veli hatta necip bile iş görebiliyordu yer yer,tek adamımız tolgay vardı...
Futbolun bugünkü genel yapısında ortasahalar zaten önemliyken şenol güneşin BEŞİKTAŞımızda 2 kat önemli, çok geniş oyuncu bilgim yok sadece futbol bilgisine çok güvendiğim @atalay ve @Çağrı kardeşimizin önerdikleri adamlara bakarak;yapılabilirse kiralık Lorey Fer transferi  ve yanına gentner ilaç olacak gibi gözüküyor...
Bizim formamız 3.lüğe zaten oynar eksiklerimizi yamamayıp kapatırsak şenol hoca faktörüyle çok iyi oluruz....
BEŞİKTAŞA ADANMIŞ HAYATLAR

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Oğuzhan'ın hızlanma problemi var. Temas oyununundan kaçıyor. OYUN-2 ve OYUN-3'te yetersiz. Fiziksel güçlenmesi şart. Tempo problemi var. Oyunu zorlamaktan ve sorumluluk almaktan kaçınıyor. Agresyon derecesi düşük ve oyun geçişleri sıkıntılı. Birde ciddi reaksiyon problemi  var. Kendine hayali bir sınır çizmiş oyun içinde ve onu aşmıyor. Bunların hepsi aşılabilir problemler.

Aybaba döneminde yedekten başlaması eleştiriliyordu lakin sonradan oyuna girdiğinden diri kaldığı için, fiziksel ve mental olarak düşmüş rakiplere karşı kilidi açıyordu. Hamle oyuncusu olarak kalmamalı. Yoksa artılarını yazsam üstekinin 3 katı özelliğini sayarım bir nefeste.

İyi bir 8 numara olabilir; olmalı.
o zaman geniş bir ozi analizi alalım mı :D

Çevrimdışı f_madida

ABER1903'ün edindiği bilgiye göre; Eskişehirspor Kulübü'nün ardından Torku Konyaspor'un da Ömer için devreye girdiği, ilerleyen günlerde bu transfer ile ilgili girişim yapacağı bildirildi.

Beşiktaş Kulübü'nün Ömer Şişmanoğlu'nu kiralık olarak göndermeye sıcak baktğı gelen haberler arasında.

Ömer Şişmanoğlu geçtiğimiz sezon Eskişehirspor forması ile ligde 22 maçta 1475 dakika süre aldı ve 9 gol kaydetti.

Haber Kaynağı: HABER1903 ÖZEL HABER

madem oynatmiyoruz bu adami, bonservisiyle satalim, klube para lazim.

The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı TALAT

??

sosanın çoğu maçta bilic tarafından sakat sakat oynatıldığını 5-6 maç pas atamayacak halde oynadığını da bilmek lazım tabi.

EssiLor

• Ziyaretçi

Balazs Dzsudzsak......

Çevrimdışı Ersoy

Vay be 3000. sayfa.
[ Son Düzenleme: 13 Ağustos 2015, 21:22:43 Ersoy ]
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Çağatay

Şu 3000 sayfayı özetlesen, romantik komedi ile polisiye gerilim karışımı bir roman kitabı çıkartırsın :D
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Hasan Tahsin

3000 de bir imzamız olsun o zaman :D
Toplamda 7000 oldu sanırım ( benim de imzam olsun istedim  :icool:  )
Tek Büyük Beşiktaş

??
Istatistiklere Cok takilma , Onemli olan sahada ne yaptigi ne verdiği....
Ornek Olcay bir kanat oyuncusuna gore Cok buyuk istatistige sahip hatta Q7 ve Gokhan toreden bile daha Cok Gol asist istatistigine sahip ama 90 dakika Sahada yok adam...
Oyuzden ististikler insani yaniltir...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Ornek Olcay bir kanat oyuncusuna gore Cok buyuk istatistige sahip hatta Q7 ve Gokhan toreden bile daha Cok Gol asist istatistigine sahip ama 90 dakika Sahada yok adam...
:ok: :ok: :ok: :ok:  :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı ayayhan

bu istatistik koşu  yan pas istatistiği değil

direk maça sonucunu etki eden istatistik

90 dk boyunca bu istatisitigi yakalamak için koşturuyosun

bütün transferlerede  su rakamları 1-2 tık yukarı çıkarmak için bir ton para ödüyoruz

Çevrimdışı can1903

Başkan acilen yurt dışına çıkmış.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı talha

bu istatistik koşu  yan pas istatistiği değil

direk maça sonucunu etki eden istatistik

90 dk boyunca bu istatisitigi yakalamak için koşturuyosun

bütün transferlerede  su rakamları 1-2 tık yukarı çıkarmak için bir ton para ödüyoruz
Oğuzhan ı satan yık. Gelin güvey oluyorsun gene

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.