Yönetim 2 senedir transfer anlamında güzel işler çıkarıyor tek sıkıntı zamanlama,bu da kulübün mali şartları ve uefanın yaptırımlarından dolayı böyle...Zamanlama yani uzun pazarlıklar çoğu zaman getiri olarak fayda getirsede kimi zaman ozan transferinde olduğu gibi sıkıntılar çıkarabiliyor,aslında ozan olayında başkan üzerine düşeni fazlasıyla yapmıştır kanımca,şenol hocanın açıklamasının o ana özel spontane geliştiğini düşünmüyorum,büyük bir ihtimalle bursanın fenere yavşadığını duyduğu için o açıklamaları yaptı yoksa basın her daim yanında 2 gün bekleyeceğini düşünmüyorum velhasıl kelam olmadı,olmuşla ölmüşün çaresi yok...
Şenol hocanın oyun sisteminde kilt noktalar ortasahalar mevcut rotasyonda elimizdeki ortasahalarla oyunu rakip sahada oynamamız mümkün değil kesinlikle tempolu tabiri caizse 2 tane tabanca gibi ortasaha olmadan yapamayız,biliçin alan daraltan savunma ağırlıklı oyununda atiba veli hatta necip bile iş görebiliyordu yer yer,tek adamımız tolgay vardı...
Futbolun bugünkü genel yapısında ortasahalar zaten önemliyken şenol güneşin BEŞİKTAŞımızda 2 kat önemli, çok geniş oyuncu bilgim yok sadece futbol bilgisine çok güvendiğim
@atalay ve
@Çağrı kardeşimizin önerdikleri adamlara bakarak;yapılabilirse kiralık Lorey Fer transferi ve yanına gentner ilaç olacak gibi gözüküyor...
Bizim formamız 3.lüğe zaten oynar eksiklerimizi yamamayıp kapatırsak şenol hoca faktörüyle çok iyi oluruz....