2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12860390 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı atalay

Djilobodji'yi de Trabzon alırsa, bundan sonra oyuncu yazmam.

Ben yazıyorum elâlem alıyor.  :D

Yazık olur...

Çevrimdışı Çağrı

Djilobodji'yi de Trabzon alırsa, bundan sonra oyuncu yazmam.

Ben yazıyorum elâlem alıyor.  :D

Yazık olur...

Daha dur son olarak Leroy Fer'i de Fener alacak ben başlığı komple kapatacağım :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

EssiLor

• Ziyaretçi

Bursaspor’un Dinamo Moskova’dan kadrosuna dahil etmek istediği forvet oyuncusu Balasz Dzsudzsak, yeşil beyazlı yönetimden düşünmek için 2 günlük süre istedi.
Macar Dzsudsak, bugün Bursaspor’un oynayacağı yeni yapılan Timsah Arena’yı da gezdi. Bursaspor Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Necmettin Kocaman, “Düşünmek için bizden birkaç gün süre istedi. Zaten gelirken de öyle konuşmuştuk. Şimdi kulüp olarak onun vereceği kararı bekleyeceğiz” dedi.
Galatasaray’ın kulüp bulmasını istediği eski futbolcularından Sercan Yıldırım’ın Bursaspor’a gelmek istediğine de dikkati çeken Necmettin Kocaman, transfer komitesi olarak bu durumu değerlendireceklerini söyledi.

BELÇİKALILAR BEKLENİYOR
Bu arada Bursaspor Kulübü’nün kadrosuna dahil etmek Clube Brugge’den Tom De Sutter ile Standart Lige’li Geoffrey Mujanga Bia ile arada kalan küçük pürüzlerin giderilmesine çalışıldığı bildirildi. Sorunların giderilmesi halinde iki Belçikalı oyuncunun imza atmak için Bursa’ya geleceği belirtildi.

Çevrimdışı Bertug

krasic stoch topuz kesimal kadlec oynamıyorlar sattıkları kombine 37 bin bende bunun yorumunu sana bırakıyorum

passolig denen olayın ve beşiktaş taraftarının bu saçmalığa karşı diğer kulüp taraftarlarından daha muhalif olduğunun farkındasınızdır umarım. Yılda 25, her maç için de 5 lirayı sevmediğimiz bir insanın damadının bankasına vermek zorunda değiliz. sözde güvenlik için ortaya çıkarılan ama sadece ligde olup kupada olmayan sisteme para yedirmek zorunda değiliz. sözde güvenlik için ortaya çıkarılan ama hâlen deplasman yasağının kaldırılmadığı bir sisteme para yedirmek zorunda değiliz. Olimpiyatın Liverpool ve Brugge maçlarında dolduğunu derbilerde bomboş kaldığını Beşiktaş yönetimi bizden daha iyi görmüştür. Aynı durumun Vodafone arena açıldığında da devam edeceğini hep birlikte göreceğiz. 80 bin kişilik stadın 20 bini dolduğunda ev sahibi baskısının oluşması mümkün müdür?

Çevrimdışı Ersoy

Dünden beri söylüyorum ben şu Macara ozandan daha çok üzüldüm.Keşke bize gelse be.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı atalay

Daha dur son olarak Leroy Fer'i de Fener alacak ben başlığı komple kapatacağım :D

Fer değilde Dzsudzak gelişmesinden sonra nasılsın?  :D

Ben, Hurma'dan bir Gentner sürprizi bekliyorum.

Çevrimdışı Türkay

3002 sayfa, 75032 mesaj, yapılan 6 transfer, kalan 12 milyon euro, son 18 gün ve transfer bekleyen 4 bölge.  :bandit:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Kadir G.

Bulmağa çalışırız  :evillol:

Madem orta saha almıyoruz :D macarı alıp gökhanı satabilsek bu ikisinden en azından birini alabilirdik.

Gerçi biz daha çok dede, mayke hayali kurarız taş gibi stoperimiz ersan var. :D

Çevrimdışı Çağrı

Fer değilde Dzsudzak gelişmesinden sonra nasılsın?  :D

Ben, Hurma'dan bir Gentner sürprizi bekliyorum.

Dün sakin kalmak için yazmadım lakin imza olursa zaiyat çok büyük olur burada :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

@ayayhan
Bak sana soyle bir ornek vereyim..
Bunu yazdigim icin bor cok kisi sasiracak ama gercek bu..
Quaresma tartışmasız olarak Dunyanin En YETENEKli futbolcusu Bunu ben degil Dunyanin En iyi teknik direktoru soyluyor ardindanda Ayni zamanda Aptal diyor , CR7 de q7 benden daha yetenekli diyor..
Cr7 ye her milli takim antrenmaninin ardindan 1 saat Trivela vurusu ogreten bir adamdan bahsediyoruz , Ayni Q7 Hem sportingde Hemde milli takimda CR7 yi yedek birakiyordu peki ne degisti ???
Cunku Q7 yeyeneklerine ihanet ediyor , Mesela 2 kisiyi oyindan dusurdukten sonra Solda sagda bimbos adam var pas verse %100 gol pozisyonu olacak ama o 1 Calim daha atiyor Pozisyon öluyor , Arka direk kosusu yapmiyor , Iceriye cok kat etmiyor , Eger bunlari yapsaydi Bugun REAL MADRIDIN Sol kanadinda CR7 Sag kanadinda da Q7 oynuyor olurdu iste butun mesele bu... Bu is sadece yetenekle olmuyor bu demek degilki duzeltemez duzelmeye baslamista ama Artik cok gec herseye ragmen cok iyi futbolcu orasi ayri bu ligde de fazlasiyla is yapar..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı atalay

Kalinic zu Fio.

İyi transfer.

Yahu bizim yönetim ne yapıyor ? Arkadaş lig başlıyor yarın ve bir futbol takımının en çok ihtiyacı olan bölgede elle tutulur bir oyuncu var. Sınır bozmaya başladılar yine.

Çevrimdışı Ersoy

Macarın hala olma olasılığı var mı cidden ? Ne bileyim lawal getirirler sonra taraftarın gönlünü almak için Zudzak.Gerçi kim bilecek bizim taraftardan Macarı.Quaresma gelsin sadece  Macar kim,çöptür o diyenleri gördü bu gözler.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Tolga

Dün sakin kalmak için yazmadım lakin imza olursa zaiyat çok büyük olur burada :D
Arkandan ilk gelecek olan kişi benim :biggrinking:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Kadir G.

12 milyon euro var 4 tanede eksiğimiz var. 4ünde değilim 2si tamamlansa rahatlayacak durumdayım.

bu paraya Fer'i 2-2.5 a kiralayıp 3.5-4 e djilobodji'yi katsak yine 6 milyon civarı paramız kalıyor. O paralara da gayet iyi kaleci bulabiliriz. 2. orta sahayı kafadan sildim.

Çevrimdışı Hakan Bilgin

passolig denen olayın ve beşiktaş taraftarının bu saçmalığa karşı diğer kulüp taraftarlarından daha muhalif olduğunun farkındasınızdır umarım. Yılda 25, her maç için de 5 lirayı sevmediğimiz bir insanın damadının bankasına vermek zorunda değiliz. sözde güvenlik için ortaya çıkarılan ama sadece ligde olup kupada olmayan sisteme para yedirmek zorunda değiliz. sözde güvenlik için ortaya çıkarılan ama hâlen deplasman yasağının kaldırılmadığı bir sisteme para yedirmek zorunda değiliz. Olimpiyatın Liverpool ve Brugge maçlarında dolduğunu derbilerde bomboş kaldığını Beşiktaş yönetimi bizden daha iyi görmüştür. Aynı durumun Vodafone arena açıldığında da devam edeceğini hep birlikte göreceğiz. 80 bin kişilik stadın 20 bini dolduğunda ev sahibi baskısının oluşması mümkün müdür?
biletix zamanında her bilete 2 ile 6 lira arası hizmet bedeli alınıyordu 20  maça gittiğini hesap edersek 40 ile 120 lira hizmet bedeli ödüyordun passolige yanılmıyorsam 25 lira veriyorsun.biletixe neden olmadı bu tepki?
sev diğin bir insan olsa verecekmiydiniz bu bedeli?
passoliği bahne edince en büyük zaarı kim görüyor?
passoligi bahane edenler bence passoligden dolayı değil olay çıkaramadıklarından başkasının koltugundan zorla kaldıramadıkları için bahene ediyorlar?
bedava bilet bulmaya çalışanlar sistemi bahane ederek maçlara gelmemezlik yapmasınlar?
sistemi bende kabul etmiyorum ama önce beşiktaş
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı Ersoy

12 milyon euro var 4 tanede eksiğimiz var. 4ünde değilim 2si tamamlansa rahatlayacak durumdayım.

bu paraya Fer'i 2-2.5 a kiralayıp 3.5-4 e djilobodji'yi katsak yine 6 milyon civarı paramız kalıyor. O paralara da gayet iyi kaleci bulabiliriz. 2. orta sahayı kafadan sildim.

Kaleci almazlar.Ama o 6M'ye güzel bir Zudzak alınır. :evillol:
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Oktay

bırakın artık bu tür demogojileri gidiyosan al kartını git gitmiyosanda bahanelere sığınma ...

Çevrimdışı Hasan Tahsin

3002 sayfa, 75032 mesaj, yapılan 6 transfer, kalan 12 milyon euro, son 18 gün ve transfer bekleyen 4 bölge.  :bandit:
Altıncı transfer kim ?
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı talha

Ben dün az kalsın gidiyordum o sinirle :D

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Hakan Bilgin

bırakın artık bu tür demogojileri gidiyosan al kartını git gitmiyosanda bahanelere sığınma ...
+1903
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı Çağrı

Önce @Anıl ı süresiz banlarım ardından @Yunus Emre Dökmeci yi süresiz moderasyona alırım sonra gider kulübün önüne zincirlerim kendimi  :kop: :kop:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

EssiLor

• Ziyaretçi

Dzsudzsak ve Quaresma birlikte olmaz diyen başkan acaba bunu neye dayanarak söyüyor ?
Neden olmasın kardeşim ? Sosayı oynatana kadar dzsudzsakı oynat leblebi gibi gol attırsın gomeze
Dzsudzsak çok kaliteli bir oyuncu hızlı teknik çabuk ve muhteşem bir hücum oyuncusu
ve tamda bizim ihtiyacımız olan bir yetenek üstelik sosadan daha hızlı
Macarı kaçırırsak gerçekten çok üzülürüm ozana değil macara üzülürüm
Macar gelirse gerçekten Beşiktaşın karşısında hiç bir rakip duramaz.

Çevrimdışı Ersoy

Bende dün geçirdim içimden sesi soluğu yok ne oldu acaba diye. :lol:
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Türkay

Altıncı transfer kim ?

O zaman fazla yazmışım ama şimdi aklıma geldi Şenol Güneş de olabilir  :D
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler