Merhaba arkadaslar uye olalı bı kac ay oldu fakat genelde takıp edıyodum fakat ıkı gundur haksız yere hocamız hakkında yapılan elestırılerden sonra bılgım dahılınde yazmaya karar verdım. Bursaspor baskanı hıc bı zaman ozanı bıze satmak ıstemedı en basından berı fenerle gorusme halındelerdı kı bu gorusme gecen sozunun devre arasında baslamıstı fakat ıstedıklerı ucretı alamadılar cunku fener 5mılyon lıra ve takas onerıyodu sırf fıyat yukseltmek ıcın bı sekılde bızı devreye soktular ıstedıklerınıde aldılar oyuncuyla anlastık 7 mılyon lıraya bursayla anlastık buna ragmen hala fenerle ırtıbatı koparmadılar bı taraftanda gorusmelere devam ettılercunku nıyetlerı bıze vermek degıldı sonra devreye oyunun ıkıncı sahnesını koydular medyada ozan besıktasta algısı olusturuldu butun spor yazarları ozanı ovmeye goklere cıkarmaya basladı hatta ozan avrupanın her takınında oynar alan buyuk ıs yapara algısı ıyıden ıyıye olusturuldu tam bu anda gırdı fener devreye ıstedıklerı ortam olusmutu cunku rakıplerının elınden bı oyuncu daha alıp sukse yapma ımkanı onlarda bızım verdıgımız fıyatın aynısını verdıler bursa ıcınde tercıh yapmak zor olmadı boylece hem bursa nın ıstedıgı hemde fenerın ıstedıgı olmus oldu bu oyunu ıstemedende olsa bozan ılk gurcan bılgıc olmustur aslında hatırlarsanız daha senol hocamız acıklma yapmadan butun medya ozan besıktasta derken ozan bıkac gune fenere ımza atacak dedı cunku en basından berı hersey planlıydı senol gunes olayın farkına vardıgında dogru olanı yaptı kımse kızmasın buyuk bı ıyılık yaptı butun besıktas camıasına eger o konusmayı yapmamıs olsa suan butun renklı basın fenerden bı darbe daha bı calımdaha gıbısınden sacma sapan mansetler atacaktı butun okları uzerıne cektı butun sorumlulugu kendı ustune aldı benım dıyecek besıktaslının yapmadıgını yaptı sımdı ıse medyada senol gunes yuzunden bozuldu algısı olusturuluyo ve uzulerek goruyorumkı bu algıya ortam hazırlıyoruz bır kez daha gelıyoruz oyuna lutfen farkında olun bazı seylerın gelmeyelım artık boyle oyunlara unutmayın kı futbol artık eskısı gıbı sahada oynanmıyo nezaman ıyı seyler yapmaya baslasak bu tur oyunlar oynanıyo cok uzun bı yazı oldu zamanınızı aldım hakkınızı helal edın ve lutfen hocamıza vede oyuncularımıza sahıp cıkalım.
Her işin bir temizi bir de kirlisi vardır.
Türk futbolununda temizi biziz. Kirlisini size bırakıyorum
Bugün taraflı tarafsız herkes Seba yı andı. Keşke onlarında böyle bir başkanları olsa da bizde ansak.
Şenol hoca pişmiş aşa su katacak, düşüncesiz bir insan değil
Bu durumda zaten herkes konuşmadan önce bin kere düşünür
Şenol hoca oyunu fark etti ve ayarı verdi. Ama delikanlılığından yaygara yapmıyor.
Allahtan dileğim. İnşallah Bursa fenerle küme düşmeme mücadelesi verirken karşılaşırda bu sattıklarının çabası ile küme düşer.
Ayrıca bu yaşananlar Mehmet Topuz olayında da yaşanmış, bu formda yazılan tüm yazıların benzerleri belki de aynıları forza beşiktaş sitesinde yazılmıştır. Sanki geçmiş zamanın bir tekrarı aynen yaşanmıştır. Topuzda fenerde kendini heba etmiş ve bir işe yaramamıştır.