2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12858085 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı anilsevim

https://mobile.twitter.com/ACMilanNorway/status/631831326774177792

Stoper Alex ile prensip anlaşmasına varılmış diyor burda.
Rhodolfo Alex tandemi iyi olurmu sizce?
BEŞİKTAŞ bir Aşk hikayesi değildir; BEŞİKTAŞ Aşktır, gerisi hikâyedir...

Çevrimdışı Yavyukaytal

https://mobile.twitter.com/ACMilanNorway/status/631831326774177792

Stoper Alex ile prensip anlaşmasına varılmış diyor burda.
Rhodolfo Alex tandemi iyi olurmu sizce?

Kale önünde yatıp kontra atak futbolu oynicaksak olur yok kendi yarı sahamızın ortasının daha ilerisinde savunma kurup atak oyunu oynicaksak duman ederler o savunmayı :) Biz ikinci ihtimali uygulayacağımıza göre Alex yanlış transfer olur bize hızlı bir stoper lazım.

Çevrimdışı Ersoy

Şu durumda stoper alacaklarını hiç sanmıyorum.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Sosa, Mersin'de yokmuş.

Söylediğim gibi takım Gomez'in dizine; Sosa'nın beline; Quaresma ve Töre'nin *keyfine bakıyor.

Minumum 50 maç oynayacağız.

*Keyiften kastım oyun iştahı.
nerde bu bilgi kesin mi ben baktım pek bir şey bulamadım

Çevrimdışı Türkay

Sosa, Mersin'de yokmuş.

Söylediğim gibi takım Gomez'in dizine; Sosa'nın beline; Quaresma ve Töre'nin *keyfine bakıyor.

Minumum 50 maç oynayacağız.

*Keyiften kastım oyun iştahı.

Oziye büyük işi düşüyor bu sene.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Şu durumda stoper alacaklarını hiç sanmıyorum.
kaba bi hesapla uzun vadede takıma kalite olarak 1 kaleci ,1 stoper, 1 sol bek, 2 orta saha ,1 10 numara ,1 forvet lazım 7 transfer yapmak lazım 2 sene sonra tamamen iyi kadro kurulmuş olur :D

Çevrimdışı atalay

nerde bu bilgi kesin mi ben baktım pek bir şey bulamadım

NTVSpor

Oziye büyük işi düşüyor bu sene.

Umarım kendisi farkındadır bu durumun. Yoksa pek iş düşmeyecek.

Çevrimdışı Ersoy

kaba bi hesapla uzun vadede takıma kalite olarak 1 kaleci ,1 stoper, 1 sol bek, 2 orta saha ,1 10 numara ,1 forvet lazım 7 transfer yapmak lazım 2 sene sonra tamamen iyi kadro kurulmuş olur :D

En iyi ihtimal 2 sene diyelim biz ona. :evillol: Uzar o baya 3-4.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı F1903

Ben mi yanlis biliyorum bu Alex dunyanin en yavas oyuncularindan biri degil mi? Fizikli, guclu, sert olabilir ama Rhodolfo ile yanyana oynarsa Avrupa'nin en agir tandemine sahip oluruz herhalde.

Bence Rhodolfo'nun yanina cevik, pirpir, siyahi, tay gibi bir stoper sart.

Çevrimdışı Ersoy

@Deniz demişti galiba.Ozi sene içinde Sosa'dan formayı alır demedi demeyin diye.Haklı çıkacak.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

NTVSpor

Umarım kendisi farkındadır bu durumun. Yoksa pek iş düşmeyecek.
neden bu kadar bu adamdan umutsunuz sen ve @Çağrı çok umutsuz konuşuyorsunuz

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

En iyi ihtimal 2 sene diyelim biz ona. :evillol: Uzar o baya 3-4.
  1 sezon şampiyonlar ligi gelirse hemen defoları gideririz :D

Çevrimdışı Erkan Topcu

fener özelllikle beşiktaşın çok ihtiyacının olması nedeniyle bu transferde ısrar etti bence bursa da belki başından itibaren değil ama bir noktadan sonra beşiktaşı kullanmak istedi fenevden daha çok para koparmak için
[/quote ]
 emin olun en basından beri boyleydi ozanın fenerle adı anılmazken herkes beşiktaş aldı derken gurcan bilgiç ozan fenere ımza atacak dedi hemde senol hoca daha acıklama bıle yapmamıstı cok farklı seyler donuyo cok oyunlar oynanıyo senelerdır boyle karıstırıyolar bızı artık oyuna gelmememız gerekıyo onlar bızı nasıl karıstıracaklarını okadar ıyı ogrendıler kı senler ıcınde bı bız ogrenemedık bı bız goremedık donen dolapları tam tersi hep yardımcı olduk neyse olan oldu dun mehmet demırkol cok guzel bı soz soyledı trabzonun kadrosunu gs bursanın kadrosunu fb aldı besıktasta o kadroyu o oyuncaları parlatan adamı aldı dedı seversınız sevmezsınız cok dogru bı hoca geldı takımımızın basına butun renklılerde bunun farkında bızım tek yapmamız gereken sahıp cıkmak harcatmamak cunku senol hoca sıyaset bılmez arkası kuvvetlı degıl kımseye yalakalık yapmaz o yuzden adam dunya ucuncusu oldugu halde ulke dısına kacmak zorunda kaldı amaemın olun ısını cok ıyı yapar

Çevrimdışı worns

Ben mi yanlis biliyorum bu Alex dunyanin en yavas oyuncularindan biri degil mi? Fizikli, guclu, sert olabilir ama Rhodolfo ile yanyana oynarsa Avrupa'nin en agir tandemine sahip oluruz herhalde.

Bence Rhodolfo'nun yanina cevik, pirpir, siyahi, tay gibi bir stoper sart.

Aklıma Dany geldi :) Şaka bir yana hızlı stoper bulmak mesele ya hamlesi zayıf oluyor ya savruk oluyor olanı da. İyileri de top class oluyor güç yetmiyor zaten.

Alex hakikaten ağır. Sol stoper oynayabiliyor, çok soru işareti barındırsa da oyun bilgisi, sezgi vs ile kotarabilirler mi diye de düşünmüyor değilim. Daha doğrusu her türlü Ersan'dan iyi olur gibime geliyor. Ersan hem adam kaçırıyor hem savruk.

Çevrimdışı laoban

Oğuzhan ozyakup = serdar özkan.

Çevrimdışı atalay

Umutsuz değilim aksine büyük potansiyel taşıdığını düşünüyorum. Farkına varmasını bekliyoruz.

Çevrimdışı arc1999

Hazır fener ozanı almışken alper potuğa çöksek mi bence faydalı olur 

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Fatih_

Realden gecen sene Portoya kiralik giden Casemiro Quarezmanin gecen seneki maclarini izlerken cok dikkatimi cekmisti kiralik vs.dunulebilirmi

Çevrimdışı worns

Realden gecen sene Portoya kiralik giden Casemiro Quarezmanin gecen seneki maclarini izlerken cok dikkatimi cekmisti kiralik vs.dunulebilirmi

Real bunu geri almak için üstüne para verdi. Çok iyi oyuncu da bizim kalemimiz değil pek. :)

Çevrimdışı TALAT

Real bunu geri almak için üstüne para verdi. Çok iyi oyuncu da bizim kalemimiz değil pek. :)

para vermedi bildiğin kazık yedi :D
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Çağrı

Çok büyük potansiyel.

Ama geçen sene durdu hatta 2 senedir olduğu yerde sayıyor. 2 senesi kaldı gelişmezse fiziksel özellikleri gelişmeyecek periyoda girecek.

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı sozkul

Şenol Hoca o şark kurnazına bugün ligtv'de yine sağlam ayar vermiş. Aslında bizim Başkan'ın da çıkıp yaşanan süreci, dönen dolapları, yapılan pisliği anlatması lazım ama nedense topa pek girmiyor. Küsküyü vermesi hep Şenol Hoca'ya kalıyor. Neyse her işte bir hayır vardır, madem 7 milyon Euro bütçe ayrılmış, yurtdışından 3-4 milyona başka bir wonderkid bulup bir de kaleci alalım, 11. haftada da bu dansözspor'un üzerinden buldozer gibi geçelim.

Ozan'a da yerli çöplüğü fener'de sabır diliyorum, pırlanta gibi çocuğa çok yazık oldu.

Başkan seviyesinde topa girmemek daha akıllıca bence, karşı tarafa fazla değer vermemek iyi oluyor.
Ayrıca Şenol Hoca bir düşünür, 1 cümle ile işi bitiriyor, üslubu bozmadan bu kadar ağır konuşabilmek kolay değildir.
Ayrıca, Başkan bu kadar kısa ve öz konuşup, böyle ağır bir kapak koyamaz. Herkesin bir yeteneği var..

Çevrimdışı Savaş

Oğuzhan bi zahmet göstersin artık kendini. Şenol hoca'yla bile olmuyosa umudu kesecem zaten bu adamdan ben.

3 senedir top oynamasını bekliyoruz paşanın. Eli belinde gezmeyi bıraksın artık saha içinde de bişeyler yapsın bu sene.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı F1903

Aklıma Dany geldi :) Şaka bir yana hızlı stoper bulmak mesele ya hamlesi zayıf oluyor ya savruk oluyor olanı da. İyileri de top class oluyor güç yetmiyor zaten.

Alex hakikaten ağır. Sol stoper oynayabiliyor, çok soru işareti barındırsa da oyun bilgisi, sezgi vs ile kotarabilirler mi diye de düşünmüyor değilim. Daha doğrusu her türlü Ersan'dan iyi olur gibime geliyor. Ersan hem adam kaçırıyor hem savruk.

Dany aslinda bugunun sartlarinda kotu olmayabilir ama 2 sezon onceki TTArena faciasindan sonra kulubun kapisinin onunden gecirmezler onu. Dany'nin biraz daha akillisini (ya da daha az salagini :lol:) bulsalar super olur.

Çevrimdışı Gastro

Merhaba arkadaslar uye olalı bı kac ay oldu fakat genelde takıp edıyodum fakat ıkı gundur haksız yere hocamız hakkında yapılan elestırılerden sonra bılgım dahılınde yazmaya karar verdım. Bursaspor baskanı hıc bı zaman ozanı bıze satmak ıstemedı en basından berı fenerle gorusme halındelerdı kı bu gorusme gecen sozunun devre arasında baslamıstı fakat ıstedıklerı ucretı alamadılar cunku fener 5mılyon lıra ve takas onerıyodu sırf fıyat yukseltmek ıcın bı sekılde bızı devreye soktular ıstedıklerınıde aldılar oyuncuyla anlastık 7 mılyon lıraya bursayla anlastık buna ragmen hala fenerle ırtıbatı koparmadılar bı taraftanda gorusmelere devam ettılercunku nıyetlerı bıze vermek degıldı sonra devreye oyunun ıkıncı sahnesını koydular medyada ozan besıktasta algısı olusturuldu butun spor yazarları ozanı ovmeye goklere cıkarmaya basladı hatta ozan avrupanın her takınında oynar alan buyuk ıs yapara algısı ıyıden ıyıye olusturuldu tam bu anda gırdı fener devreye ıstedıklerı ortam olusmutu cunku rakıplerının elınden bı oyuncu daha alıp sukse yapma ımkanı onlarda bızım verdıgımız fıyatın aynısını verdıler bursa ıcınde tercıh yapmak zor olmadı boylece hem bursa nın ıstedıgı hemde fenerın ıstedıgı olmus oldu bu oyunu ıstemedende olsa bozan ılk gurcan bılgıc olmustur aslında hatırlarsanız daha senol hocamız acıklma yapmadan butun medya ozan besıktasta derken ozan bıkac gune fenere ımza atacak dedı cunku en basından berı hersey planlıydı senol gunes olayın farkına vardıgında dogru olanı yaptı kımse kızmasın buyuk bı ıyılık yaptı butun besıktas camıasına eger o konusmayı yapmamıs olsa suan butun renklı basın fenerden bı darbe daha bı calımdaha gıbısınden sacma sapan mansetler atacaktı butun okları uzerıne cektı butun sorumlulugu kendı ustune aldı benım dıyecek besıktaslının yapmadıgını yaptı sımdı ıse medyada senol gunes yuzunden bozuldu algısı olusturuluyo ve uzulerek goruyorumkı bu algıya ortam hazırlıyoruz bır kez daha gelıyoruz oyuna lutfen farkında olun bazı seylerın gelmeyelım artık boyle oyunlara unutmayın kı futbol artık eskısı gıbı sahada oynanmıyo nezaman ıyı seyler yapmaya baslasak bu tur oyunlar oynanıyo cok uzun bı yazı oldu zamanınızı aldım hakkınızı helal edın ve lutfen hocamıza vede oyuncularımıza sahıp cıkalım.

Her işin bir temizi bir de kirlisi vardır.
Türk futbolununda temizi biziz. Kirlisini size bırakıyorum
Bugün taraflı tarafsız herkes Seba yı andı. Keşke onlarında böyle bir başkanları olsa da bizde ansak.
Şenol hoca pişmiş aşa su katacak, düşüncesiz bir insan değil
Bu durumda zaten herkes konuşmadan önce bin kere düşünür
Şenol hoca oyunu fark etti ve ayarı verdi. Ama delikanlılığından yaygara yapmıyor.
Allahtan dileğim. İnşallah Bursa fenerle küme düşmeme mücadelesi verirken karşılaşırda bu sattıklarının çabası ile küme düşer.
Ayrıca bu yaşananlar Mehmet Topuz  olayında da yaşanmış, bu formda yazılan tüm yazıların benzerleri belki de aynıları  forza beşiktaş sitesinde yazılmıştır. Sanki geçmiş zamanın bir tekrarı aynen yaşanmıştır. Topuzda fenerde kendini heba etmiş ve bir işe yaramamıştır.