2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 34 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12871798 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Besiktasincocugu

Lawal + Gokhan inler cok iyi olur, ama anladigim kadariyla bir onlibero alacaklarmis buda bence maliyeti daha dusuk olan lawal olacak.
Besiktask!

Çevrimdışı Hasan Akten

Sosa sakat şuan , onun yerine Oguzhan oynadı diyelim . Önlibero Necip Atiba ,  eee sakatlık olursa ne olacak ?  Yine mi devşirme yapacaz.

Neden sakatlansınlar ki? Hep en kötü ihtimali düşünüyoruz. Sanki çok fazla sakatlık yaşayan bir takımız.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

mesela bence Laval iş yapar sonucta herkesin fikrine kimse karışamaz :)

bazıları izlemeden başkasının  yorumuna  takılıp gidiyor.

Çevrimdışı Kemal

Gerçekten bazı yorumları hayretle okuyorum. Millet elindeki bana göre q7' nin 3 te 1'i olamayacak nani' ye messi muamelesi yapar biz elimizdeki adamı yerin dibine sokarız. Biz ne zaman vazgeçeceğiz acaba elimizdeki iyi adamları gömmekten onu merak ediyorum. q7 ile uğraşıldığı kadar pektemek, süzen, necip, serdar ile uğraşılsa keşke onların ne kadar yetersiz olduğu haykırılsa. Neyse bir süre forumdan uzak kalmak lazım galiba son olaylar herkesin canını sıkmış.

sen Nani'nin adam boşken orta açmak yerine şu değişik vuruş varya adını hatırlayamadım bacağı kıstırıp diğer bacakla vurulan , onunla orta açmaya çalışıp show yapıp topu dışarı atmaya çalıştığını gördün mü? Sıkıntı bundan kaynaklanıyor işte , yoksa zaten q7 şuanda en az İnter de oynuyordu oda en az.

Çevrimdışı Kemal

Neden sakatlansınlar ki? Hep en kötü ihtimali düşünüyoruz. Sanki çok fazla sakatlık yaşayan bir takımız.

O zaman aracına neden kasko yaptırıyorsun ? Kaza falan olmaz ki iyi düşünelim . Veya neden araçlarda yedek lastik var , iyi düşünelim neden lastik patlasın ki...

İğnelemeye iğneleme oldu :)

Çevrimdışı Anıl

Gerçekten bazı yorumları hayretle okuyorum. Millet elindeki bana göre q7' nin 3 te 1'i olamayacak nani' ye messi muamelesi yapar biz elimizdeki adamı yerin dibine sokarız. Biz ne zaman vazgeçeceğiz acaba elimizdeki iyi adamları gömmekten onu merak ediyorum. q7 ile uğraşıldığı kadar pektemek, süzen, necip, serdar ile uğraşılsa keşke onların ne kadar yetersiz olduğu haykırılsa. Neyse bir süre forumdan uzak kalmak lazım galiba son olaylar herkesin canını sıkmış.
Daha ne diyelim o adamlar için el insaf. q7 savunmak isteyen hep aynı şeyleri söylüyor. Ama yazdığınız oyunculara sürekli tepki gösteriliyor zaten. Küfür mü edelim ne yapalım ?

Çevrimdışı Doğuhan

Macar bursaya giderse zaten hayırlı olmuş olur

Bursaya gidecek kadar düşük vizyondaki adam bizde de işe yaramazdı

Adam avrupa da oynayamıyor diye en az 2 sene daha avrupada oynayamayacak bir takıma mı gidecek komik gerçekten

Çevrimdışı Hasan Akten

O zaman aracına neden kasko yaptırıyorsun ? Kaza falan olmaz ki iyi düşünelim . Veya neden araçlarda yedek lastik var , iyi düşünelim neden lastik patlasın ki...

İğnelemeye iğneleme oldu :)

İnception :D

Çevrimdışı Anıl

sen Nani'nin adam boşken orta açmak yerine şu değişik vuruş varya adını hatırlayamadım bacağı kıstırıp diğer bacakla vurulan , onunla orta açmaya çalışıp show yapıp topu dışarı atmaya çalıştığını gördün mü? Sıkıntı bundan kaynaklanıyor işte , yoksa zaten q7 şuanda en az İnter de oynuyordu oda en az.
:claps:

Çevrimdışı ahmetemre

tri bela
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Renton

yalanlamadı arada fiyat farkı olduğuından görüşmeler durduruldu dediler. Biz 2,5 vermişiz onlar 6 istemişler.4-5 den aşağı vermezler zaten onu.
Yine oluculuk yapiyoruz o zaman bu adamida kaciririz
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Hasan Akten

Çevrimdışı Ömer Fikri Er

Macar bursaya giderse zaten hayırlı olmuş olur

Bursaya gidecek kadar düşük vizyondaki adam bizde de işe yaramazdı

Adam avrupa da oynayamıyor diye en az 2 sene daha avrupada oynayamayacak bir takıma mı gidecek komik gerçekten

Kariyerinde yaptığı yanlış tercih onu kötü oyuncu yapmaz
Profilindeki oyuncu zamanında İstanbulspor ' a Siirt ' e gitmişti en güzel yıllarında :lol:

Çevrimdışı Anıl

Profesyonel futbolcu Ozan Tufan'ın transferi konusunda Kulübü ve kendisi ile anlaşma sağlanmıştır. Oyuncu ile 5 sezonluk (2015-2016 / 2019-2020) sözleşme imzalanmış olup Bursaspor Kulübü'ne ödenecek tutar 7.000.000 EUR'dur.

Çevrimdışı Hasan Akten

Profesyonel futbolcu Ozan Tufan'ın transferi konusunda Kulübü ve kendisi ile anlaşma sağlanmıştır. Oyuncu ile 5 sezonluk (2015-2016 / 2019-2020) sözleşme imzalanmış olup Bursaspor Kulübü'ne ödenecek tutar 7.000.000 EUR'dur.

Kardeşim bize ne Fener'in aldığı topçudan. Burası renkli forumumu!!11!231!

Çevrimdışı Doğuhan

yazık 7ye gitmiş ozan kendi kariyerini bitirdi

Çevrimdışı Serkan7738

kişisel bir problemim yok taktiksel açıdan düşünüyorum dünde yazdım q7 yada töre den ikisini aynı anda oynatamayız bunlardan birinin yedek beklemesi lazım oda q7 gibi görünüyor yani birbirlerinin yerine girerler çünkü q7 de törede ceza sahasına giren adamlar değil ee sosa da girmiyo gomezi stoperlerin kucağına bıraktık demektir tosici yada beck ide defansif olarak zorda bırakıcaz çünkü onlara yardıma gidecek atiba veli ikilisi sahada olmayacak tabi bu dediklerim ilk maç için geçerli yani ortasahasız ama arkalarını topluycam çok sağlam bi adam alınır ozaman işler değişir yani artık q7 gelsin gelmesin mevzusu değil bendeki @Kaan Türker

Çevrimdışı Anıl

Kardeşim bize ne Fener'in aldığı topçudan. Burası renkli forumumu!!11!231!
Bonservis bedelini attım sadece.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Kariyerinde yaptığı yanlış tercih onu kötü oyuncu yapmaz
Profilindeki oyuncu zamanında İstanbulspor ' a Siirt ' e gitmişti en güzel yıllarında :lol:
İstanbulspor'a giderken seçme şansı yoktu. Seba zaten bilerek gönderdi. O zamanlar bonservis ömürlüktü  :)
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Katiliyorum
Olimpiakos macinda Sahanin en cok kosan , En caliskan ve takim adina En iyisi Quaresmaydi ama Hala beğenilmiyor niye cunku bazilari hala on yarigili ve Egosunu tatmin edemedi
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

bu fener neden net açıklama yapmıyo arkadaş yıllık ücretleri ya da bonservisleri ??

Çevrimdışı Hasan Akten

Bonservis bedelini attım sadece.

Biliyorum ya şaka yapıyorum zaten :D

Çevrimdışı Anıl

Katiliyorum
Olimpiakos macinda Sahanin en cok kosan , En caliskan ve takim adina En iyisi Quaresmaydi ama Hala beğenilmiyor niye cunku bazilari hala on yarigili ve Egosunu tatmin edemedi

Çevrimiçi Samet Ç

İsviçre’nin Blick Gazetesi, Beşiktaş’ın gündemindeki Gökhan İnler için İngiltere’den teklif olduğunu yazdı.

İsviçre basını, Beşiktaş'ın renklerine bağlamak istediği Gökhan İnler'e İngiltere'den teklif olduğunu iddia etti.

Haberde, “Gökhan İnler Schalke’ye gitmek istiyor. Ama Alman kulübü 5 milyon Euro’nun üzerine çıkmadı. İngiltere’den Leicester ise 7 milyon Euro’ya çıktı. İsviçre Milli Takımı Kaptanı Gökhan İnler’in 2016’ya kadar sözleşmesi bulunan Napoli’ye Beşiktaş’ın da bir teklifi var. Napoli, mantıken bir yıl sözleşmesi kalan futbolcuyu Leicester’a gönderecek” ifadeleri yer aldı.

Çevrimdışı talha

Katiliyorum
Oha :D

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.