2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12869090 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ahmetx

Kiev 2 gun once yalanladi haberi
yalanlamadı arada fiyat farkı olduğuından görüşmeler durduruldu dediler. Biz 2,5 vermişiz onlar 6 istemişler.4-5 den aşağı vermezler zaten onu.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Serkan7738

Bizim Dzsudzsak'ı Ocak ayında alıp Quaresmayı da son 20-30 dk hamle oyuncusu yapmamız gerekiyor.

Quaresma yı nası yedek oturtabilirsin yav aklım ermiyor tahtaya adı ilk yazılıcak adam

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bizim Dzsudzsak'ı Ocak ayında alıp Quaresmayı da son 20-30 dk hamle oyuncusu yapmamız gerekiyor.
aynen öyle olması gerekende o zaten dzsudsak gelirse 4 4 2 olur sistem süper olur  :halay:

Çevrimdışı ahmetx

İnler olmayacak beyler fazla kaşımayalım o işi seneye Shalkede.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

İnler olmayacak beyler fazla kaşımayalım o işi seneye Shalkede.
bence alabiliriz kesinleşmedi ki daha

Çevrimdışı Besiktasincocugu

Lawal takıma değil kendine oynuyor.Aynı quaresma gibi
Birisi demişti lawal da gelirse artık plajda oynarız diye.Çok doğru!

Lawal eskisehirde kendine oynuyor olabilir, ama besiktasta kafasina gore oynayamaz.
Besiktask!

Çevrimdışı Ömer Fikri Er

Quaresma yı nası yedek oturtabilirsin yav aklım ermiyor tahtaya adı ilk yazılıcak adam
Neden ?

Çevrimdışı Serkan7738

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

neden eskisi gibi olmaz artık iyi oynamazsa yedek kalır bu senaryoyu göreceğiz bence.

Çevrimdışı Hasan Akten

Töre :)

Çevrimdışı f_madida

En bencil ve en faydasizlar listesi yapiliyorsa 1 numaradan girer o listeye.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Serkan7738

hohoww kimse beni anlamamış  :evillol:

Çevrimdışı Tolga

:alala:

Çevrimdışı Hasan Akten

Zaten ortalık karışık ironiyi anlamamızı bekleme :D

Çevrimdışı Kemal

Cin Conu da kırmamışlar, kiralayıvermişler Sercan'ı Bursaspor.

Çevrimdışı Ömer Fikri Er

ironi  :D
Aman öyle olsun :) Bu sene ben yine olcayı quaresma dan daha fazla izleyeceğimizi düşünüyorum.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Hayır anlamış...
Ama yanlış anlamış  :D
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Tolga

Bugün 3000. sayfaya geçeriz artık :D

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Arkadaşlar Lawal i alsınlar ama  ondan daha önemli olan bi tanede lider özellikli ortasaha alsınlar.

Lawal - Ömer takasla halledip

Digeri içinse Şu ozan için gozden cıkarılan  Bonservis odenip alınmalı çünkü ortasahada fazlaca eksiğiz sayı olarak suan elimizde oguzhan ve sosa ve Atiba var sadece..

Çevrimdışı Çağrı

:kop: :kop:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kemal

Sosa sakat şuan , onun yerine Oguzhan oynadı diyelim . Önlibero Necip Atiba ,  eee sakatlık olursa ne olacak ?  Yine mi devşirme yapacaz.

Çevrimdışı Tolga

Gerçekten bazı yorumları hayretle okuyorum. Millet elindeki bana göre q7' nin 3 te 1'i olamayacak nani' ye messi muamelesi yapar biz elimizdeki adamı yerin dibine sokarız. Biz ne zaman vazgeçeceğiz acaba elimizdeki iyi adamları gömmekten onu merak ediyorum. q7 ile uğraşıldığı kadar pektemek, süzen, necip, serdar ile uğraşılsa keşke onların ne kadar yetersiz olduğu haykırılsa. Neyse bir süre forumdan uzak kalmak lazım galiba son olaylar herkesin canını sıkmış.