2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12861202 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Scout

Pika Pika

Çevrimdışı Çağatay

Abi transfermarkt verilerine göre sağ ve sol açık oynamış hep. 10 numara farklı ya. Sergen, Alex, Hagi, Sneijder gibi adamın varsa 10 numaram var diyeceksin.Yoksa Sosa'ya da 10 numara diyoruz işte :D

sen macarı al
gomezin 2 adım arkasına koy
şu ligde en az 10 tane sallar en az  :ok:
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Anıl

Ya kim çıkardı bu quaresmayı, ne güzel Dzsudzsak'ı alıp içinden geçecektik rakiplerin. Şimdi öyle mi olsa böyle mi diye tartışırız tabi.

quaresmayı Dzsudzsak'a tercih etmek büyük yanlış oldu.

Çevrimdışı Hasan Akten

Sosa orta saha oyuncusu kesinlikle olamaz sağ,sol forvet ya da 10 numara.

Valla ben Sosa'yı hiç çözemedim abi. Ne oynar, nerede oynar, nasıl oynar bilmiyorum. Orta sahanın ortasında zaten oynamamış bu yaşına kadar, bu saatten sonra o iş fantezi kaçar. 10 numara desen değil. Yeteri kadar kaleyi düşünmüyor, ceza sahasına girmiyor, aklında gol atmak yok çoğu zaman. Kanat desen orada oynayacak kadar hızlı da değil, çalım becerisi de yok. Duran topları çok iyi kullanır dediler onu da göremedik. Kafam karışık yani :D

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

İlk hafta hakemimiz hayırlı olsun; Bülent Yıldırım. :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Hasan Akten

Valla ben Sosa'yı hiç çözemedim abi. Ne oynar, nerede oynar, nasıl oynar bilmiyorum. Orta sahanın ortasında zaten oynamamış bu yaşına kadar, bu saatten sonra o iş fantezi kaçar. 10 numara desen değil. Yeteri kadar kaleyi düşünmüyor, ceza sahasına girmiyor, aklında gol atmak yok çoğu zaman. Kanat desen orada oynayacak kadar hızlı da değil, çalım becerisi de yok. Duran topları çok iyi kullanır dediler onu da göremedik. Kafam karışık yani :D

Ve eklemeyi unuttum tüm bunlara rağmen iyi oyuncu bence :D Nasıl iyi oyuncu diye sorma bilmiyorum :D

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Q7 seçime yönelik bir transferdir. İhtiyaca yönelik değildir. O yüzden Macar alınmalıydı filan laflarını geçelim.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Çağatay

Çevrimdışı ahmetemre

tek atiba ön libero olsun hücum hattı zengin olsun.
geçen senelerde oynadıkta noldu her türlü gol yiyoruz zaten.
en azından hücum hattı güçlü olursa geriye pek iş düşmez defans hattını önde kurarsak.
korkak biliç gibi oynatmaz hocamız.
tıkır tıkır makine düzeninde bir takım bekliyorum fener maçından itibaren...
[ Son Düzenleme: 13 Ağustos 2015, 11:53:00 ahmetemre ]
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

ikinci sinir oldugum nokta da Tore'nin satilmasi konusu...Sanki muthis transferler yapabilen bir klubuz de Tore'yi satacagiz yerine transfer yapacagiz. durumumuz ortada Tore gitse quaresma-kerim'le kanatlari idare etmeye calisirlar.

:D Ee haklısın keşke töre kalsa da satmak yerine etrafına daha sağlam oyuncular alınsa ama bu mali durumda törenin 15-20 arası bir teklife satılmaması çok zor.
Yönetimi tanıyoruz satarlar ben olsam ben de satarım :) şimdiden satılınca ne olacak bunu da düşünmek gerek.
Yoksa şimdiden planlamazlarsa senin de dediğin gibi quaresma kerim ile kanatlar idare edilmeye çalışılır. O yüzden macar elde olsa iyi olur diyorum.
Çok fazla yıldız potansiyelli oyuncu tanımadığım için bildiğim bir ismi söylüyorum yoksa çoğunluğun peşine takılıp illa macar olsun diye bir şey yok.

Çevrimdışı Hasan Akten

sen macarı al
gomezin 2 adım arkasına koy
şu ligde en az 10 tane sallar en az  :ok:

Abi 10 tane atar atmasına da ben Sergen, Alex gibi 10 numara istiyorum :D Kaç senedir yalandan 10 numaralarla oynuyoruz, artık istemeye hakkım var diye düşünüyorum :D

Çevrimdışı Ayberk

Takım oyununa katkısı tartışılsa da Quaresma transferi, taraftarı tribüne çekmek için yapılan bir transferdi. havaalanında gördük, 5 - 6 bin kişi gitti karşılamaya
Beşiktaş tek, siz hepiniz

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Çoğumuz macar diyoruz ama macar şartlarında daha iyi oyuncu bulabilir miyiz acaba?

Kheaven

• Ziyaretçi

Abi 10 tane atar atmasına da ben Sergen, Alex gibi 10 numara istiyorum :D Kaç senedir yalandan 10 numaralarla oynuyoruz, artık istemeye hakkım var diye düşünüyorum :D

Odediğin 10 numaraların artık Dünya futbolunda yeri yok maalesef :)

Çevrimdışı ahmetx

Ve eklemeyi unuttum tüm bunlara rağmen iyi oyuncu bence :D Nasıl iyi oyuncu diye sorma bilmiyorum :D
sosayı arjantine satıp Valbuenayı 5 e alacakdık gitti lyona
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Hasan Akten

Odediğin 10 numaraların artık Dünya futbolunda yeri yok maalesef :)

Sneijder işte şampiyon yapıyor Gs'yi :D Şimdi Sergen olacaktı da bu takımda yardırmayacaktı öyle mi? :icool: Dünya futbolundaki rolleri azaldı belki ama Türkiye liginde saydığım tipte oyuncular hala iş yapar. Hatta şampiyon yapar.
[ Son Düzenleme: 13 Ağustos 2015, 11:59:26 Hasan Akten ]

Çevrimdışı keremd

kimse şenol güneşe giydirmesin.
bursa 1 hafta önce fenerle 5 milyon a ozan tufan için anlaşmış. beşiktaşın teklifi 7 milyona çıkınca ve medya bunu duyurunca fenerle el sıkışan topiş başkanları gelecek tepkilerden çekinerek başlamış beşiktaşa giydirmeye , önce ertuğrul sonrasında başkanları.. 

bursa ozanı fenere peşkeş çekmeye çalışırken beşiktaşın araya girmesi kızdırmış bursalı fener yalamalarını. şenol güneş bursaya yakın kaynaklardan öğrendikten sonra bu gelişmeyi vermiş ayarı. bursa başkanının komisyon almadığı meçhul.. adamın el altından para alıp almadığını Allah bilir. hal böyle olunca transferin yattığını bizden önce öğrenen şenol hoca yönetimin sessiz kalması sonucu kendisi vermiş ayarı. hepsi bu.

burda suç kimsenin değil öncelikle bunu iyi bilmek lazım. bursa başkanı herne şart olursa olur  kirli transfer pazarlıklarında kendi yolunu çizmiş.
bizim yönetimin suçu futbolculara fındık fıstık yollayacağına bursanın yetkililerine arpayı yollamak olacaktı. ne yazıkki bu işi bilmiyorlar. aziz işin kompedanı , bu dümenlerin nasıl döndüğünü biliyor. galatasaray da aynı şekilde.

şimdi gelelim diğer meseleye bizim yönetimin 2 büyük hatası oldu. 1. ersana 4.750 milyon teklif geldi ersan 4 yıllık sözleşmede diretince transfer yattı. yönetim ya kadro dışı bırakacaktı ya tehdit edecekti bir yolunu bulup bu adamı def edecekti ve kulübe sıcak para girişini sağlayacaktı çünkü demba ve atınçtan gelen para futbolcu taksitlerine ve çatının masraflarına akıtıldı , 18 milyon kaynağa rağmen kasa boş ve teminat veremiyoruz. teminat veremediğimiz için aquilani transferi bitirilemedi.

2. büyük hata q7 transferi oldu gerçek mevkisi sağ açık olan adamı sol açık diye aklayıp paklayıp bonservis ödeyerek aldık. solda oynarsa orta yapacak diye beklerken abuk sabuk rabonalar izleriz. top tutan ve basit oynamayı öğrenemeyen törenin yanına birde q7 eklenince gomez sene sonu italyaya döner. futbol artık böyle oynanmıyor maalesef. olcay en az 25 maç oynar demedi demeyin.

şenol hoca iyidir hoştur da oynatmak istediği futbolun ortasahası atiba veli necip oğuzhanla oluşmaz. ona sert ve dominant karakterli 2 yönlü ortasahalar gerekiyor. herneyse işin teknik analizine girmek istemem ama geçen sene bursanın kadrosunda  şener - volkan - ozantufan - serdaraziz - fernandao - belluşi gibi adamlar vardı ve hepside bizde direk 11 oynayabilecek adamlardı. geçen seneki bursa kadrosu sizi yanıltmasın beşiktaşın kadrosundan iyiydi

herneyse düşündükçe dertleniyorum kimse bizden büyük işler beklmesin... yine kanser olacağımız bir sezonun kokusunu alıyorum

Çevrimdışı Çağatay

güzel kardeşim
artık futbolda 10 numara diye bi kavram kalmadı ki
modern futbol oynayan takımlara bakarsan
ne sergen gibi ne alex gibi bi adam oynattıklarını görürsün
adamın sadece forma numarası 10 dur

Çevrimdışı Çağatay

Sneijder işte şampiyon yapıyor Gs'yi :D Şimdi Sergen olacaktı da bu takımda yardırmayacaktı öyle mi? :icool: Dünya futbolundaki rolleri azaldı belki ama Türkiye liginde saydığım tipte oyuncular hala iş yapar. Hatta şampiyon yapar.

aynı şınayderli gsyi avrupada önüne gelen 4lüyor ama ve o 4leyen takımların sistemlerine de bi bak bakalım

Çevrimdışı Hasan Akten

güzel kardeşim
artık futbolda 10 numara diye bi kavram kalmadı ki
modern futbol oynayan takımlara bakarsan
ne sergen gibi ne alex gibi bi adam oynattıklarını görürsün
adamın sadece forma numarası 10 dur

Abi dünya futbolu deyince Premier Leage'i, İspanya Ligini falan kastediyorsan haklısın. Oralarda bu tip oyuncuların yeri kalmadı artık. Ama biz Türkiye liginde oynuyoruz. Sneijder mesela Inter'de kadro dışı bırakıldı, geldi burada gs'ye verdikleri ortada. Alex feneri kaç sene taşıdı hücumda. Pl'de İspanya'da tabi ki yapamazdı bunları. Temposu yetmezdi. Ama burada her türlü iş yapıyor böyle zeki ve teknik oyuncular.

Kheaven

• Ziyaretçi

Ozan'dan önce bir ara Amorim konuşuluyordu neyseki Al-Wakrah'a gitmişte alma ihtimalimiz ortadan kalktı :)

Çevrimdışı keremd

Abi dünya futbolu deyince Premier Leage'i, İspanya Ligini falan kastediyorsan haklısın. Oralarda bu tip oyuncuların yeri kalmadı artık. Ama biz Türkiye liginde oynuyoruz. Sneijder mesela Inter'de kadro dışı bırakıldı, geldi burada gs'ye verdikleri ortada. Alex feneri kaç sene taşıdı hücumda. Pl'de İspanya'da tabi ki yapamazdı bunları. Temposu yetmezdi. Ama burada her türlü iş yapıyor böyle zeki ve teknik oyuncular.

şınayderin galatasaraya vediği hiçbirşey yok.

geçen sene fener maçında 2 gol attı inanılmaz şekilde. beşiktaş maçında veliyi oyundan attırdı o kadar.  34 maçın 25 inde sahada varlığı yokluğu belli değildi.

muslera + burak ve birazda yasin sayesinde "tabi hiç kırmızı görmeden inanılmaz bir iteklemeyle" şampiyon oldular.. şınayder falan hikaye

Çevrimdışı Hasan Akten

aynı şınayderli gsyi avrupada önüne gelen 4lüyor ama ve o 4leyen takımların sistemlerine de bi bak bakalım

Abi şimdi Gs'nin 4 yemesinin tek sorumlusu Sneijder'miydi? Şimdi Gs'li damgası yedirteceksin bana :D

Çevrimdışı Çağatay

haklısın burada o iş yapar ama ona göre sistem kurarsan yapar
bizim artık şu 10 numaralı sistemlerden kurtulup modern sistemlerin gereksinimlerini sağlamamız lazım
önlibero denmesine de karşıyım mesela
sadece savunma yapacak adam artık kullanılmıyor orta sahalarda
adamın savunma özellikleri fazladır ama gider golünü de atar asistini de yapar
yada hucum özellikleri fazla orta saha vardır ama deli gibi pres yapar gider top kapar savunmadan top çıkartır
böyle sistem kurmamız lazım

Çevrimdışı atalay

Aranguiz resmen Leverkusen'de. 13 milyon € + satıştan %20 pay.

Colo Colo yıllarından beri izlerim. Vidal'in yolundan gitti.

Kante ile beraber yılın transferlerinden...