2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12853853 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Hasan Tahsin

o şampiyonluğun ömrünün 1 sene olacağı belliydi bence.

Neye dayanarak belliydi diyorsun ?
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı TALAT

ben tufan transferine karsıydım zaten 7ye başkan stoper kaleci 2 orta saha getirebilirdi taraftarın umutsuzlugunun ki benimde sebebim bu saatten sonra oyle hayal kurdugumuz gibe ne 2 orta saha gelcek ne defans ne kaleci gelecek. bir tane orta saha gelecek transfer kapanacak senin eksik oldugun bolgeler yiyip bitiriyor senin şampiyonluk şansını mhkyı (Hakaret Yasak)₂ geçtim once eksik bolgelerini tamamlıyacaksın sonra hakemide yeneceksin bu takım hakemden gol yedi bizim oyle gs gibi dandik kadrolarla şampiyon olma sansımız asla olmadı olmasında hakkaniyetle ile kazanılan şampiyonluk asıl şampiyonluktur

malesef her zaman herşey 4 4lük olmuyor. bu güne kadar şampiyon olan takımların da kadroları eksiksiz değildi. demem o ki şampiyonluk sadece kusursuz kadroyla gelmez. defoların olsa bile başında iyi bir hoca varsa takıma öyle bir top oynatır ki o defoların pek gözükmez. bu yüzden en elzem yer olan önlibero transferi ki yapılacak, yapıldıktan sonra karalar bağlayacak durumda olmayacağız.

2009da da 2003 de kadromuz kusursuz değildi ama iki kurt hoca bizi şampyion yaptı. yine başımızda kurt bir hoca var.
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Ah be abimmmmmm.Olumsuzluk değil.Sadece gerçekleri yazdım.Kimseninde bu yazdıklarıma itiraz edeceğini sanmıyorum.Anlatmak istediğim bu kadar olumsuzluklara rağmen küllerinden doğan bir takımız ve bu inancımızı yitirmeyelim içimizden yine muhteşem bir takım yaratabilirizin inancındayım.Arkadaşlarada takımımıza sahip çıkın mesajını göndermeye çalıştım  :)
Şimdi anladım ama kabahat bende değil  :)
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı TALAT

Neye dayanarak belliydi diyorsun ?

cissenin gidişi yerine finkin gelişi. nihatın gelişi, yusufun 1 yaş daha yaşlanması. biz kadroyu zayıflatırken rakipler de güçlendi

Çevrimdışı Hasan Tahsin

cissenin gidişi yerine finkin gelişi. nihatın gelişi, yusufun 1 yaş daha yaşlanması. biz kadroyu zayıflatırken rakipler de güçlendi

:ok:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Batuhan1903

malesef her zaman herşey 4 4lük olmuyor. bu güne kadar şampiyon olan takımların da kadroları eksiksiz değildi. demem o ki şampiyonluk sadece kusursuz kadroyla gelmez. defoların olsa bile başında iyi bir hoca varsa takıma öyle bir top oynatır ki o defoların pek gözükmez. bu yüzden en elzem yer olan önlibero transferi ki yapılacak, yapıldıktan sonra karalar bağlayacak durumda olmayacağız.

2009da da 2003 de kadromuz kusursuz değildi ama iki kurt hoca bizi şampyion yaptı. yine başımızda kurt bir hoca var.
2003 teki kadromuz kusursuzdu 2009 kotuydu fakat rakiplerimiz bizim şansımıza bizden kotu durumdalardı nerdeyse sivas bizi geçip şampiyon olacaktı yani oyle fark atarak şampiyon falan olmamıstık denizli kurnaz bi adamdı 27. hafta mı ne demişti 1.liğe yerleşicez falan medyayı iyi kontrol ediyordu şenol güneşin medyayla arası hep kotu olmustur medyada algi çok onemli tüm taraftarları etkiler o algı şimdi töreyle q 7 kavga etti diyorlar sosyal medya kullanmayan adam buna inanıyor bu takımdan bu senede birşey olmaz diye umudu kesiyor gibi gibi

Çevrimdışı Hasan Tahsin

ben tufan transferine karsıydım zaten 7ye başkan stoper kaleci 2 orta saha getirebilirdi taraftarın umutsuzlugunun ki benimde sebebim bu saatten sonra oyle hayal kurdugumuz gibe ne 2 orta saha gelcek ne defans ne kaleci gelecek. bir tane orta saha gelecek transfer kapanacak senin eksik oldugun bolgeler yiyip bitiriyor senin şampiyonluk şansını mhkyı (Hakaret Yasak)₂ geçtim once eksik bolgelerini tamamlıyacaksın sonra hakemide yeneceksin bu takım hakemden gol yedi bizim oyle gs gibi dandik kadrolarla şampiyon olma sansımız asla olmadı olmasında hakkaniyetle ile kazanılan şampiyonluk asıl şampiyonluktur

Ozan transferine bende karşıydım. Başkan sadece ileride para kazanmak için bu transferi istedi diye düşünüyorum çünkü forumdaki ağırlıklı görüş daha oturmuş ve tecrübeli bir ismin bizi başarıya taşıyacağı idi. Ama Başkan madem elini açtı ve harcayabileceği parayı belli etti şimdi o parayı harcamazsa çok tepki alır diye düşünüyorum. Sanırım Başkan da bunun farkındadır.
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı TALAT

2003 teki kadromuz kusursuzdu 2009 kotuydu fakat rakiplerimiz bizim şansımıza bizden kotu durumdalardı nerdeyse sivas bizi geçip şampiyon olacaktı yani oyle fark atarak şampiyon falan olmamıstık denizli kurnaz bi adamdı 27. hafta mı ne demişti 1.liğe yerleşicez falan medyayı iyi kontrol ediyordu şenol güneşin medyayla arası hep kotu olmustur medyada algi çok onemli tüm taraftarları etkiler o algı şimdi töreyle q 7 kavga etti diyorlar sosyal medya kullanmayan adam buna inanıyor bu takımdan bu senede birşey olmaz diye umudu kesiyor gibi gibi

2003 deki kadro mesela 4-4-2 üzerine kuruldu. mesela o sene alınan adamlardan sonra şampiyn olacağımız pek kimsenin aklına gelmiyordu. kariyerli tek adam zago ve guintiydi. diğerlerini hepsi kapalı kutu. hazırlık maçında farklı yenilmiştik. lucescu böyle olmayacağını anlayınca 3-5-2 ye döndü. 2009da da senin dediğin gibi mustafa hoca bir şekilde şampiyon yaptı o kadroyu. yani iki hocada bir şekilde hocalık marifetlerini göstererek şampiyon yaptılar takımı. bu sene de şenol hoca var

Çevrimdışı Batuhan1903

Ozan transferine bende karşıydım. Başkan sadece ileride para kazanmak için bu transferi istedi diye düşünüyorum çünkü forumdaki ağırlıklı görüş daha oturmuş ve tecrübeli bir ismin bizi başarıya taşıyacağı idi. Ama Başkan madem elini açtı ve harcayabileceği parayı belli etti şimdi o parayı harcamazsa çok tepki alır diye düşünüyorum. Sanırım Başkan da bunun farkındadır.
katılıyorum inşallah başkan farkındadır 12 harcayabiceğini ve bunu harcamazsa seneye bu açıkları kapatmak için oyuncu satmak zorunda oldugunu yonetim hep futbolcuları bekletiyor simdi douglası neden bekletirsinki kiralık olarak anlasmıssın al getir hayır yani ne zararı olacak baktın iyi oyanmıyor gonderirsin geri kaleci boyko menejeri kiralanabilr demiş al kirala inleri bitirmek şart zaten yanınada rodeye yürü başka bi adama yürü baktın olmuyor lawalı al. ama sen gidipte lawalı alıp transferi kapatırsan yada aynı şekilde inleri alıp transferi kapatırsan bi tane beşiktaşlı kalpten inanmaz şampiyon olacapımıza çunku gorunen koy kılavuz istemez yıllardır tolga necip pektemek bunlar kadronda ve herbiri yılda en az 20-25 maç oynuyor ve rakiplerinin selcuk sahini veya sabrisi kadar katkı yapmadı toplasan 3 ü.fener yolladı selcugu gs için sabri cok onemlı deil ben bu halimle oynasam lobi mobi yine şampiyon olurlardı yani sen bunlarla yarışmak için yedeklerin bile aynı kalitede hatta daha iyi olacak hele bu sakatlıklar varken.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Geçen sene Şenol hoca çok agresifti. Bu sene daha baştan belli etti agresifliğini. Düşünüyorum da bizi nasıl etkiler acaba
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Hasan Tahsin

katılıyorum inşallah başkan farkındadır 12 harcayabiceğini ve bunu harcamazsa seneye bu açıkları kapatmak için oyuncu satmak zorunda oldugunu yonetim hep futbolcuları bekletiyor simdi douglası neden bekletirsinki kiralık olarak anlasmıssın al getir hayır yani ne zararı olacak baktın iyi oyanmıyor gonderirsin geri kaleci boyko menejeri kiralanabilr demiş al kirala inleri bitirmek şart zaten yanınada rodeye yürü başka bi adama yürü baktın olmuyor lawalı al. ama sen gidipte lawalı alıp transferi kapatırsan yada aynı şekilde inleri alıp transferi kapatırsan bi tane beşiktaşlı kalpten inanmaz şampiyon olacapımıza çunku gorunen koy kılavuz istemez yıllardır tolga necip pektemek bunlar kadronda ve herbiri yılda en az 20-25 maç oynuyor ve rakiplerinin selcuk sahini veya sabrisi kadar katkı yapmadı toplasan 3 ü.fener yolladı selcugu gs için sabri cok onemlı deil ben bu halimle oynasam lobi mobi yine şampiyon olurlardı yani sen bunlarla yarışmak için yedeklerin bile aynı kalitede hatta daha iyi olacak hele bu sakatlıklar varken.

Benim gözlemlerime göre Başkan bu sene şampiyonluğu çok istiyor o yüzden ben kaleci hariç 3 transfer bekliyorum. Kalede sorun olursa devre arası alınır sanırım. 3 transfer gerekliliğini herkes gördü ve neredeyse tüm yazarlar yazdı. Bence 3 transfer olur ama isimleri sürpriz olabilir. Ne olursa olsun bu 3 transfer beklentilerimize cevap verir.
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Batuhan1903

Benim gözlemlerime göre Başkan bu sene şampiyonluğu çok istiyor o yüzden ben kaleci hariç 3 transfer bekliyorum. Kalede sorun olursa devre arası alınır sanırım. 3 transfer gerekliliğini herkes gördü ve neredeyse tüm yazarlar yazdı. Bence 3 transfer olur ama isimleri sürpriz olabilir. Ne olursa olsun bu 3 transfer beklentilerimize cevap verir.
Abi ben 3 ede razıyım günaydan biraz ümitliyim en azından adam yüreğiyle oynuyor idare eder o mevkiyi inşallah dediğin gibi olurda sezonu rahat rahat izleriz

Çevrimdışı aspireless

Geçen sene Şenol hoca çok agresifti. Bu sene daha baştan belli etti agresifliğini. Düşünüyorum da bizi nasıl etkiler acaba
Agresifligin başarı icin gerekli oldugunu düşünüyorum.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Agresifligin başarı icin gerekli oldugunu düşünüyorum.

Tamam da biz agresif olduğumuzda farklı muamele görüyoruz. Anında üzerimize geliyorlar. Agresif olup kimseyi etki altına alamıyoruz
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Fotomaç Nuri Şahin haberi yapmış. :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Batuhan1903

Fotomaç Nuri Şahin haberi yapmış. :evillol:
olsa güzel olurdu aslında ama sakatlık problemleri var

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

Insallah daha da agresif olur, bizim basina (ve millete) yumusak yuzlu adam yaranmaz. Fatih Terim gibi bagirip cagiran, gazetecilere firca atan hocalara hic saygisizlik yapabiliyorlar mi? Iste yaranan tipler FT gibileri. Yabanci hocalarin hakemlere, basina sesi cikmiyor cunku ulkelerinde boyle bir sey gormemisler basin ya da hakemlerin ne alakasi olabilecegini anlamiyorlar sahada oynana sporla. Gazeteci olmus, hakem olmus hatta politikada ust seviyelere yukselmis ama profesyonellikten is bilirlikten nasibini almamis insan dolu Turkiye'de. Isleri, vazifeleri oymus gibi kendi takimlari sampiyon olsun diye rakiplere surekli bel alti vurmaktan (hatta sikeden) cekinmiyorlar. Medyadaki butun BJK'liler ise ozenle secilmis gibi kendi takimlarina camur atmakla durustluk abidesi oldugunu sanan kazmatorlar. Bu ortama lazim olan Mustafa Denizli, Senol Gunes hatta Fatih Terim gibi hocalar. Haa, taktik ve teknik anlamda ust seviyede mi bu hocalar? Yok, degil ama sampiyonu da bunlar belirlemiyor zaten (ama taktik ve teknik olmadigindan Avrupa maclarinda yerli hocalarla madara olursun orasi ayri). Taktik ve teknik bilgisi yuksek ama hasimlarimizin cingen kulturleriyle basa cikamayan adam olunca, kasap, Alman koylusu, Rumen cingeni vs. ilan ediyorlar. Bu da boyle bir durum.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Insallah daha da agresif olur, bizim basina (ve millete) yumusak yuzlu adam yaranmaz. Fatih Terim gibi bagirip cagiran, gazetecilere firca atan hocalara hic saygisizlik yapabiliyorlar mi? Iste yaranan tipler FT gibileri. Yabanci hocalarin hakemlere, basina sesi cikmiyor cunku ulkelerinde boyle bir sey gormemisler basin ya da hakemlerin ne alakasi olabilecegini anlamiyorlar sahada oynana sporla. Gazeteci olmus, hakem olmus hatta politikada ust seviyelere yukselmis ama profesyonellikten is bilirlikten nasibini almamis insan dolu Turkiye'de. Isleri, vazifeleri oymus gibi kendi takimlari sampiyon olsun diye rakiplere surekli bel alti vurmaktan (hatta sikeden) cekinmiyorlar. Medyadaki butun BJK'liler ise ozenle secilmis gibi kendi takimlarina camur atmakla durustluk abidesi oldugunu sanan kazmatorlar. Bu ortama lazim olan Mustafa Denizli, Senol Gunes hatta Fatih Terim gibi hocalar. Haa, taktik ve teknik anlamda ust seviyede mi bu hocalar? Yok, degil ama sampiyonu da bunlar belirlemiyor zaten (ama taktik ve teknik olmadigindan Avrupa maclarinda yerli hocalarla madara olursun orasi ayri). Taktik ve teknik bilgisi yuksek ama hasimlarimizin cingen kulturleriyle basa cikamayan adam olunca, kasap, Alman koylusu, Rumen cingeni vs. ilan ediyorlar. Bu da boyle bir durum.

:claps:
Tek Büyük Beşiktaş

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Bu Ozan Tufan'ın transfer süreci ile alakalı demek istediğim sadece 1-2 şey var .Transferin gerçekleşmesi için Fenerbahçe'nin kapısına gidip fiyatı 7 milyon euroya çekmeleri için elinden geleni yapan Recep  ile Aziz Y. arasında tam olarak neler yaşanmıştır merak içerisindeyim . Bu yıl oynanacak olan Bursa-Fener maçlarını da dikkatli gözlerle izleyeceğim . Ondan sonra kameralar önünde Beşiktaş'a ve Şenol Güneş'e atıp tutan  Bursa teknik direktörü ile başkanı hakkında da herkesin olduğu kadar benim de yorumum olacaktır elbet. Konuşurken güzel konuşuyorlar bir de icraatlarını görelim.

Ayrıca kimse inkar etmesin , takımın ilk 11'de oynayacak en azından 1 tane 8 numaraya , 1 tane sol stopere , 1 tane de  kaleciye ihtiyacı var . Bunları gözardı etmenin zararı yine takıma olacaktır. Şimdi kulübümüzün yapması gereken B planını uygulamak .

EssiLor

• Ziyaretçi

O Değilde forumlarda zavallı Fenerlilerde Dalga geçiyorlar yok aziz isterse birini bjk nin elinden den alır mış bjk liler ozanın fenere gitmesinden dolayı kıskançlık krizlerine girmiş miş bilmem neymiş saçma sapan şeyler söylüyorlar  :)
[ Son Düzenleme: 13 Ağustos 2015, 08:01:18 EssiLor ]

Çevrimdışı yavvuzz

Sabah Mehmet Ayanı radyoda dinleyen oldu mu ? Adam şunu söyledi. Son 25 yılda Bjk 3 bursa bir kere şampiyon oldu gerisi dedi fb-gs . Yani formayı koysan ikinci oluyor kbakmasın bjk lılar durum bu dedi. Belki stadla birlikte bu yarışın içine girerler dedi. Konuşması öyle aşağılayıcıydı ki bugün itibari ile kalan son başlangıç paketimi de iptal ettiriyorum digiturkten ve neden olarak bu karakteri konusunda emin olamadığım adamı söyleyeceğim. Programını Lig radyo da yapıyor .

O Değilde forumlarda zavallı Fenerlilerde Dalga geçiyorlar yok aziz isterse birini bjk nin elinden den alır mış bjk liler ozanın fenere gitmesinden dolayı kıskançlık krizlerine girmiş miş bilmem neymiş saçma sapan şeyler söylüyorlar  :)

Valla dalga geciyorlarsa Fenerliler'e Topuz'un Fener'e duz mi yoksa ters mi girdigini sormak lazim. 2009 parasiyla odedikleri para 9 milyon euroydu da o bakimdan. Ozan Tufan'in da cok abartildigini izleyip gorecegiz, Topuz'un istatistikleri Ozan'dan kat kat iyiydi ustelik Ozan'in mevkisinde oynayan Meireles, yeni transferleri cakma De Souza ve Topal var hangisini kesecek Ozan, kulubede curur gider 3 sene sonra da yallah dandik bir Anadolu takimina. Aziz guya elimizden adam alma ayagiyla kereviz dolmasini yedirdi yine angut.com taraftarlarina, halbuki bizi esasli bir kaziktan kurtardi sagolsun. :)

Bir de Ozan oynasa bile Emre'nin yerine oynayacak. Emre cirkeftir, Cin horozudur, bicir badidir ozetle Emre, Emre'dir ama futbolcu olarak tecrubesi, kariyeri ve yetenegi Ozan'in cok uzerindedir. Ozan'da Emre'deki oyun zekasi ve yetenegin yarisi yok. Kesinlikle Emre'nin yerini dolduramaz.

Çevrimdışı RuFFFDaWg

Gerçekten inanılacak gibi değil
Şenol Güneşin yaptığı patavatsızlığın faturası da yönetime kesilmeye çalışınıyor.
Neymiş başka kimseyle görüşülmemiş
Yahu Ozan Ozan diye tutturan kim ?Sırf Ozan olacak diye Cambiasso ve Aquilani kaçtı elden.
Yani Beşiktaş nasıl sabote edilebilir diye sorulsaydı şu yapılan en iyi yolu olurdu.
Şenol Güneş adam mış Beşiktaşın hakkını korumuş. Yahu ne Beşiktaşı adam kendine yöneltilen suçlama için konuştu rakip takımın başkanına adam değilsin dedi ve transfer yattı.
Şu adamlık mevzusunu da geçin en son adam adam denilen Tolgaya neler söylendi Brugge maçından sonra hepiniz biliyorsunuz.Adam filan olmasın gerekirse Madam olsun da Beşiktaşa zarar vermesin kimse yeter

Sabah Mehmet Ayanı radyoda dinleyen oldu mu ? Adam şunu söyledi. Son 25 yılda Bjk 3 bursa bir kere şampiyon oldu gerisi dedi fb-gs . Yani formayı koysan ikinci oluyor kbakmasın bjk lılar durum bu dedi. Belki stadla birlikte bu yarışın içine girerler dedi. Konuşması öyle aşağılayıcıydı ki bugün itibari ile kalan son başlangıç paketimi de iptal ettiriyorum digiturkten ve neden olarak bu karakteri konusunda emin olamadığım adamı söyleyeceğim. Programını Lig radyo da yapıyor .
İstatistiksel veri olarak doğru söylemiş bunda kızılacak bir durum yok. Öbür taraftan ise saniyede 3500 tane kelime türeten at yarışçısı ve beynini kullanmayan bir adamın söylediklerine çok takılmayın. Mehmet Ayan önce bu 25 yıl içerisinde hangi yılda ne dolaplar dönmüş onu da söylesin. Üstelik Mehmet Ayan ve türevleri özel istatistik tutuyorsa son 25 yılda sürekli şampiyon olan sarışın kardeşlerin niye ağlaya ağlaya sponsor bulabildiğini de söylesin. Onun ve türevlerinin daracık akılları ile yaptıkları yorumlara gülüp geçin derim. Mehmet Ayan zerre kaale alınacak bir insan değil.