2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12835005 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı talha

Napoli'nin Gökhan İnler için 7.5 milyon Euro para istediği vurgulanırken, Beşiktaş Kulübü'nün İtalyan kulübüne 2.5 milyon Euro para önerdiği bildirildi.

Öte yandan Ozan Tufan transferinin ardından yaşanan gelişmeler sonrasında Beşiktaş'ın bu rakamı 4-4.5 milyon Euro'ya kadar çıkarmayı planladığı ve taraftarın istediği Gökhan İnler'i takıma kazandırmak için çaba sarf edecekleri gelen haberler arasında. Ancak bugüne kadar yapılan görüsmelerde Napoli Kulubü istediği rakamdan geri adım atmış değil.

Dediğim gibi sen Ozan'a 3 hafta uğraşıp o ara tek alternatif olarak Gökhan'I belirlemişsen sen bu işe bir daha girişme.

İnşalalh düşüncelerim patlar ve rencide olurum ama maalesef farklı birşey düşünmüyorum.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Çağrı

sergen sanki 5 ayda dönmüştü diye hatırlıyorum. hatta hırs yaptım falan gibi açıklamaları vardı.

Hırsla ilgisi yok ki dostum.

Çapraz bağdan sonra germeler, rehabilitasyon süreci başlar. Üst bacak kasları güçlendirilir.

Menisküslere yük binmeyecek düzeye gelince kondisyon antrenmanları başlar.

5 ayda dönen adam menisküsleriyle oynar topu tekrar yırtar ya da koparır. Sergen'in durumunu kısaltan hiçbir zaman kondisyonu olmamasıdır kondisyon kısmını es geçmiştir ihtiyaç olmadığı için  :kop:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Türkay

7.5 milyon euro ne ya Napoli çılgın atıyor
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı talha

tamamen dışarıdan bir gözle bakarak, yani adamın 29 yaşında olması ve seneye sözleşmesinin bitiyor olmasını göz önüne alarak, alınabilir görüyorum.

CSKA bırakmaz.  :lol:

Adamların para derdi yok .  :kop:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Çağrı

Napoli'nin Gökhan İnler için 7.5 milyon Euro para istediği vurgulanırken, Beşiktaş Kulübü'nün İtalyan kulübüne 2.5 milyon Euro para önerdiği bildirildi.

Napoli de kafayı yemiş.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Ozan E.

Çevrimdışı Kemal

Yapmaları gereken " Sebastian Rode ye "  11 m euro ve sonraki satıştan % önerip , oyuncuya net 2.5 m euro verip

Alayına kapak yapmaktır.

Çevrimdışı Çağrı

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı aa1903

Hırsla ilgisi yok ki dostum.

Çapraz bağdan sonra germeler, rehabilitasyon süreci başlar. Üst bacak kasları güçlendirilir.

Menisküslere yük binmeyecek düzeye gelince kondisyon antrenmanları başlar.

5 ayda dönen adam menisküsleriyle oynar topu tekrar yırtar ya da koparır. Sergen'in durumunu kısaltan hiçbir zaman kondisyonu olmamasıdır kondisyon kısmını es geçmiştir ihtiyaç olmadığı için  :kop:

valla haklısın ne diyeyim. o göbekli çıktığı istanbulspor maçını hala hatırlıyorum. :evillol:

Çevrimdışı Alper1903

Yok artık 7,5 milyon da verilmez.

Çevrimdışı Efe

Öte yandan Ozan Tufan transferinin ardından yaşanan gelişmeler sonrasında Beşiktaş'ın bu rakamı 4-4.5 milyon Euro'ya kadar çıkarmayı planladığı ve taraftarın istediği Gökhan İnler'i takıma kazandırmak için çaba sarf edecekleri gelen haberler arasında. Ancak bugüne kadar yapılan görüsmelerde Napoli Kulubü istediği rakamdan geri adım atmış değil.

Dediğim gibi sen Ozan'a 3 hafta uğraşıp o ara tek alternatif olarak Gökhan'I belirlemişsen sen bu işe bir daha girişme.

İnşalalh düşüncelerim patlar ve rencide olurum ama maalesef farklı birşey düşünmüyorum.
7,5 mu buna ancak muratcan güler  :evillol: bu haberi çıkaranlarda iyi atmış hangi avrupa klübü bu paraları verir biz 3 milyon civarında bi rakama alırız alırsak fazlası olacaksa inlerde alınmasın zaten deli paralar atılıyor ortaya yazık günah çıkarsınlar paftan yok mu oyuncu 6 ay o oynasın 
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Benim moreli sıffır sıffır sıffır..

Gidip göktaşı yağmurunu izleyim bari. :bandit:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı atalay

Bakın orta saha çok kritik bir pozisyondur.

Tempoyu ayarlayacak, oyuna yön verecek, oyun geçişlerinde büyük rol oynayacak. İşin geometrisi açısından da çok mühim. Kısacası takımın merkezi bu bölgedir.

Lig başlayacak ve ligi bilmeyen bir oyuncuyu oraya monte edeceğiz.

Tolgay 15 Temmuz tarihinde sakatlandı ve 1 ay geçti.

Zaten o bölge yetersizdi ve bizimkiler 1 hamle bile yapmadılar.

Bu kabul edilemez.

edit: Sağ bek, Santrafor, Kanat oyuncusu gibi değil yani.
[ Son Düzenleme: 12 Ağustos 2015, 23:00:52 atalay ]

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

fener ne zmn bizim anlaşmaya vardığımız adamı alınca hayrını göremiyor arkadaş .
topuz , diego   adamlar hiç bişi oynamadılar.
sıra   welcome to van persie ve  ozan tufanda . 
hayrını görmeyin inş . amin .
bu transferle birlikte 40 mil € bonservis parası ödemiş oluyolar  ve ŞL de yoklar. ve bence uefa da çantada keklik değil zorlanırlar .
gelelim bize
7 mil € ne adamlar alırız  yav , ozana 7 mil € verilecekseydi zaten  iyiki olmamış .

Yahu Fener Avrupa'da ne zaman iyi oynamis ki UEFA icin aday gorulsun? Bir kere Zico doneminde basarilari var hepsi o, onda da Deivid denen abuk sabuk bir adamin hayatinda atmadigi 30-35 metreden gelen gollerle turlari gectiler. Onun disinda Avrupa'da basarisizlik konusunda uc buyukler icinde en istikrarlisi Fener'dir. Fener once Atromitos'u elesin ondan sonra konusalim. Gidip gidecekleri en fazla son 32 olur.

Çevrimdışı aa1903

CSKA bırakmaz.  :lol:

Adamların para derdi yok .  :kop:

2 kilo kaju götürsek kafalayabiliriz. :evillol:

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

Bu arada Fernando Gago su an Boca Juniors'ta. 4 milyon civarina alinamaz mi? Tam ihtiyacimiz olan tipte adam.

Çevrimdışı Çağrı

@Samet Ç

Defour'un en büyük artısı oyun aklı çok üst düzey. Süper yönlendirebiliyor tempoyu.

Tekniği de orta seviye. Ama fiziksel olarak sıkıntılı çok. Tolgay'ın bile bir tık altında.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı f_madida

7.5 ciddi degil 4 de fazla.. adam gibi bir transfer yapsinlar artik.

The world is better in black and white, and red.

Çevrimiçi Samet Ç

Defour olur, çok da güzel olur.

7-8 milyona verirler.
Olur da bizimkilerin aklına gelir mi ? Ayrıca bizimkiler Ozan'a verdiği parayı Defour'a verir mi ? Buraya yazdım belki Hurma falan görür de seneye getirir diye  :D

Çevrimdışı Çağrı

Olur da bizimkilerin aklına gelir mi ? Ayrıca bizimkiler Ozan'a verdiği parayı Defour'a verir mi ? Buraya yazdım belki Hurma falan görür de seneye getirir diye  :D

Kilit nokta o vermezler :D

Bence de vermek mantıklı değil.

Ben olsam şuan Fer'i kiralar İnler'i alırım. Fer'e koyduğumuz opsiyonu Töre'den gelecek para ile kullanırız.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

@Samet Ç

Defour'un en büyük artısı oyun aklı çok üst düzey. Süper yönlendirebiliyor tempoyu.

Tekniği de orta seviye. Ama fiziksel olarak sıkıntılı çok. Tolgay'ın bile bir tık altında.
8 aramıyor muyuz abi ? Yanında Atiba da olur Veli'de. Seneye Atiba'ya elveda dersin sağlam bir 6 numara alırsın bütçe dahilinde.

Çevrimdışı kyiv

Bu saatten sonra Sezer Öztürk, Micheal Eneramo vb. transfer yapılamaz lawal falan başa iş açar genel transfer isabetini düşürmeye gerek yok. Gökhan İnler için 4 milyon euro çok fazla. Onun yerine 2 katı fiyata Rode için bastırırım. Şenol Güneş'in konuşmalarından mevcut kadronun oyun kalitesini artıracak futbolcu istediği çok belli. Geçici bir süre için düşünülüyordu belki ama hem Veli hem de Tolgaydan bu sene performans beklemek iyimserlik olur. Direkt ilk 11 oyuncusu lazım bize kaliteyi de 1 değil 2 tık arttıracak olanından.Paraysa para verilip alınmalı.Bu oyuncu bu sene alınırsa seneye yapacağımız transfer sayısını da azaltmış oluruz.

Çevrimdışı Çağrı

8 aramıyor muyuz abi ? Yanında Atiba da olur Veli'de. Seneye Atiba'ya elveda dersin sağlam bir 6 numara alırsın bütçe dahilinde.

Olur olmasına baya da olur hem de. Tek sıkıntı ligi tam domine edemeyecek bir oyuncu için bu parayı gözden çıkarmak.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli