2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12833288 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı can1903

Tek hayalim.. 14 Nisan 2016'ta Vodafone Arena'da.

Bursa maçında.. Bursanın ufak tefek taşlarını söylemek.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı canU

Ya biz ilk 3-4 hafta necip orta sahasıyla mı tempo yapıcaz? Bizimle dalga mı geçiliyor nedir bu kadar da olmaz ki. 1 aydır transfer lazım oraya. Yönetimde 1-2 kişi olunca her bölge 1 ay sürüyor mis gibi :) hayırlısı. İlk 4-5 hafta kaybedilecek her puan yönetimin hatasıdır.

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

3.5'a geliyorsa bence alinabilir, 2+1 veya 3+1lik sozlesmeyle....tecrube ariyorsak asil tecrube bu adamda var. hem daha 29 yasindaymis.

Ben de onu diyorum, maliyeti de yuksek oldugundan Boca gondermeye sicak bakabilir. Bize boyle bir adam lazim, yasi da 29. Real Madrid'de yillarca oynamis, hala Arjantin kadrosunda. Bu fiyata bundan kalitelisini bulmak zor.

Çevrimdışı Anıl

Lawal ile prensipte anlaştılar zaten 1 ay önce yazmıştım.

Bilmiyorum taraftar tepkisinden açıklarlar mı; fakat yedek planları yok ise rotayı mecbur oraya kırmak zorundalar.

Oyuncu zaten ellerinin altında.
Bir analiz alalım mı o zaman :D

Çevrimdışı f_madida

Ya biz ilk 3-4 hafta necip orta sahasıyla mı tempo yapıcaz? Bizimle dalga mı geçiliyor nedir bu kadar da olmaz ki. 1 aydır transfer lazım oraya. Yönetimde 1-2 kişi olunca her bölge 1 ay sürüyor mis gibi :) hayırlısı. İlk 4-5 hafta kaybedilecek her puan yönetimin hatasıdır.

5. haftanin sonunda lige havluyu atariz rahat rahat transfersiz devam ederiz.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Bertug

Ozanı lawalı geçtim de kalecilerin ilk yediği golün suçlusu şenol güneştir. elindeki kalecilerin yetersizliğini bilmeyen yok, hâla kaleci alınsın lafı geçmiyor?

Çevrimdışı atalay

Yok kalsın.  :D

Lawal gelir ise Töre, Quaresma, Lawal tek başına oynarlar.

Çevrimdışı Aykutt

Konu dışı quaresma kanaltürkte şu an.

Çevrimdışı f_madida

Lawal'in analizi ne olacak yahu, oldu olacak binecegi treni de devlet demiryollarindan takip etsin taraftar...pendik'te mesale sov..

Çevrimdışı Easthanbool

Soldan sağa Lawal
Sağdan Sola yine Lawal

Düz ve ötesi bir oyuncu işte :kop:
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı beşiktaşk

Quaresma kanalturkte canli yayinda

Çevrimiçi Samet Ç

[ Son Düzenleme: 12 Ağustos 2015, 23:28:19 Samet Ç ]

Çevrimdışı f_madida

Ben de onu diyorum, maliyeti de yuksek oldugundan Boca gondermeye sicak bakabilir. Bize boyle bir adam lazim, yasi da 29. Real Madrid'de yillarca oynamis, hala Arjantin kadrosunda. Bu fiyata bundan kalitelisini bulmak zor.

Gelse iyi olur, Rhodolfo---Gago---Sosa---Gomez gibi bir iskelet olusur ki Real Madrid-Bayern-Bayern gibi bir backgrounda sahip etkili bir hat yaratir bize.

Çevrimiçi mayguntr

Çevrimdışı atalay

Candaş Tolga ile yönetim ve algılar.

Çevrimdışı cursedofdragon

size iyi haberler vereyim mi ?  :icool: Ozan tufan bile anında unutucaksınız :)
Beşiktaşımızın ilgilendiği ön libero oyuncusu sıkı durun "Fredy GUARİN".

Çevrimdışı ahmet türker

ozan tranferine ilişkin beşiktaşın tavrını anlamak için ,sayın fikret ormanın kulüp  ekonomisindeki tavrını anlamak gerekir . valencia ozanı alacaktı ama küçük takımda oynadığından bunu risk olarak gördü . büyük bir takımda oynamasını ve ondan sonra alabileceklerini düşündüler ,burada sayın başkanımız ozanı 7 ye alıp seneye 15 -20 neyse valenciaya okutmayı düşündü . bir klübün borçlarını azaltmasının bir çok yolu vardır ,sayın başkan çok yönden bunu halletmenin peşinde . atl madrit sanıyormusunuz ki arda bursada olsaydı 13 mil euro verip alacaktı.

Çevrimdışı can1903

İneklerde uçuyo mu?
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Burda biz bi ton isim konuşuyoruzda yönetimin haberi olmasını nasıl sağlarız önemli olan o :D

Çevrimdışı Anıl

:D

Çevrimdışı Ergin1903

Çevrimdışı Easthanbool

12M Euro görünüyor  :D
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı Anıl

12M Euro görünüyor  :D
Öyle görünmesi normal ama Interde inanılmaz orta saha şişkinliği var ve Guarini elden çıkarmak istiyolar. Eğer 7-8 verirsek alırız ama verir miyiz ? Bence vermeyiz :D

Çevrimdışı genki1914

Öncelikle herkese iyi geceler bugünü takip edemedim ozan fenere gitmiş hayırlı olmasın... biz önümüze bakalımda ben orta sahaya 2 oyuncunun alınması gerektiğini düşünüyorum olacak olan 1 kişi ve 7 milyon € harcayacaklarını düşünmüyorum hakkımızda hayırlısı olsun
Guti14

Çevrimdışı Çağatay

guarin 7 ye 8 e gelecekse her türlü verilir
Hope for the Best, Plan for the Worst