2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12833137 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Alper1903

Ama sen dersin ki ben dışarıdaki underrated futbolcuları toplayacağım, ligin anasını ağlatacağım. Buna da tamam. Ama ortada ikisi de yok, eee?

Çevrimdışı Tolga

tolgay futbol mayasını almanlardan aldığı için bence zamanından önce sahalara dönecek gelişim çağında türkiyede olsaydı belki bu sene üstüne bi bardak soğuk su içerdik
Umarım dediğin gibi olur.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı talha

Umut denen şey kalmadı maalesef

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı canU

Mükemmel scout ekibimiz türkiye dışından birini önerebilecek mi acaba? Hani lawal,ozan. 31 yaşında inler. Mükemmel scouting:)

Neyse gerçeklere dönelim menajerler neyi önerecek alternatif olarak görelim. Fatih tekke tarzı spn gün biri gelir. Mükemmel planlamayla devam:)

Çevrimdışı fatihbjk

yalniz fener iyi sacmaladi bu transferle.

demek bu aklievveller senol hoca o sozu soylemese istedikleri oyuncuyu transfer etmeyeceklermis, bu mu yani? veya sirf hamza da istedi diye 7milyon euroyu bu adama mi gomduler simdi, boyle transfer mi yapilir...ruzgar nereden eserse o yone gidiyor herifler sonra da shakhtar cakar boyle kalirlar..

Bunlar hikaye. Senol hoca besiktas bilici yolladiktan sonra senol hocanin adi besiktasla anildi diye ayrildigini dusunuyordur bence. Besiktas istemeseydi senol hocayi bende oyle dusunuyorum. Bugun hala bursanin basindaydi. Yani olay sirf senol hocaya gicik olma durumu degil bana kalirsa.

Çevrimdışı can1903

keske kandirabilsekte manuel fernandesi geri alabilsek.
come back ferrari
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Efe

Lawal olsa olmaz mı :D
guntiyi geri çağıracakmışız bi ton defansif orta saha var 7 milyonu ver en kralını alırsın ama az parayada bir çok iyi oyuncu alırsın araştırıp bul ki bulmuşlardır bakalım kim gelecek inler gelecek inler :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı atalay

Kesici, süpürücü, agresyon derecesi yüksek, pozisyon almasını ve alan oyununu bilen bir 6 numara;

Topla alan katedebilen, BTB, oyun vizyonu geniş, oyun geçişleri iyi, tabela yapabilecek bir 8 numara lazım.

2 ay önce ilan verdik; ne gelen var, ne giden.  :D

Çevrimdışı Efe

ali ece beşiktaş bir çok alternatifi var diyor gökhan iler için masaya oturacakmışız pazartesi gelir :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı laoban

fernandes ile alakali kinayem gercekci gorulmus herhalde :D

Çevrimdışı Türkay

keske kandirabilsekte manuel fernandesi geri alabilsek.

Kaleye de Runje geçsin :D
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Tolga

guntiyi geri çağıracakmışız bi ton defansif orta saha var 7 milyonu ver en kralını alırsın ama az parayada bir çok iyi oyuncu alırsın araştırıp bul ki bulmuşlardır bakalım kim gelecek inler gelecek inler :icool:
Hiç konuşulmayan biri gelecek diye düşünüyorum bakalım :icool:

Çevrimdışı Çağrı

tolgay futbol mayasını almanlardan aldığı için bence zamanından önce sahalara dönecek gelişim çağında türkiyede olsaydı belki bu sene üstüne bi bardak soğuk su içerdik

İhtimal dahilinde değil bu iş maalesef altyapıya bakmıyor.

Çapraz bağ her yerde 7 aydan başlıyor. En erken Mart sonu.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı acan07

saray asistçisi rıdavan dilmenede helal olsun valla adam 2 hafta önce ozanı alın dedi   aldırdı .
adam gayri resmi sportif direktörlük yapıyo yav resmen .

Çevrimdışı Kadir G.

Fer de basında yazılmadı. :)

Çevrimdışı aa1903

wernbloom diye bir adam var cska moskova'da. seneye sözleşmesi bitiyor, 29 yaşında. bu topçu hakkında fikri olan var mı? çaresizlikten transfermarkt'ta ön liberolara bakıyorum :D

Çevrimdışı Tolga

Ben de Nisan da döner diye düşünüyorum da inş o kadar uzamaz.

Çevrimdışı aa1903

sergen sanki 5 ayda dönmüştü diye hatırlıyorum. hatta hırs yaptım falan gibi açıklamaları vardı.

Çevrimdışı talha

wernbloom diye bir adam var cska moskova'da. seneye sözleşmesi bitiyor, 29 yaşında. bu topçu hakkında fikri olan var mı? çaresizlikten transfermarkt'ta ön liberolara bakıyorum :D
Getirbilirsek çok ama çok kaliteli iş yaparız

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Efe

Hiç konuşulmayan biri gelecek diye düşünüyorum bakalım :icool:
olabilir haftaya netleşir :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Easthanbool

Kesici, süpürücü, agresyon derecesi yüksek, pozisyon almasını ve alan oyununu bilen bir 6 numara;

Topla alan katedebilen, BTB, oyun vizyonu geniş, oyun geçişleri iyi, tabela yapabilecek bir 8 numara lazım.

2 ay önce ilan verdik; ne gelen var, ne giden.  :D

Menajerlerin elinde kalmamış herhalde  :evillol:
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı EagleForce

Herkesi memnun edecek transfer olmayacak gibi bu saatten sonra. Bari Mustafa, Ismail, Gokhan, Sezer falan bir sekilde gonderilse. Daha kaleci sorunu var.  :akuma:

Çevrimdışı laoban

Tolgayín sakatligi cok ciddi maglesef. tamamen iyilesip donebilsinde isterse bir senede donsun. lanet olasi sakatliklar bi birakmadi basimizi deliricem.

Çevrimdışı ahmet türker

fb nin bize çalım attığını düşünenler var ya ben ona takıldım . bursa başkanı tv lerde beşiktaşa satmayacağını açık açık söyledi ,bu saat den sonra paraya bakmıyoruz dedi (bunun anlamı en yüksek parayı bjk veriyor demektir) ozanı ya satacağız ya da paf takımına göndereceğiz dedi . yani bjk ya satmayacağız ozan bjk diye diretirse paf a göndeririz dedi (dolaylı olarak ozana gönderme yaptı)bunun  tek bir sebebi var bize verip taraftar tepkisinden korktu ,çünkü bursa taraftarı bize verilmesini hiç istemiyordu . sözün özü bursa başkanı (ismini bile yazmak istemiyorum)klübe fazla para kazandırmak amacı ile hareket etmedi ,kendi menfaatini düşündü ,olay bu .

Çevrimdışı aa1903

Getirbilirsek çok ama çok kaliteli iş yaparız

tamamen dışarıdan bir gözle bakarak, yani adamın 29 yaşında olması ve seneye sözleşmesinin bitiyor olmasını göz önüne alarak, alınabilir görüyorum.