2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12832014 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Tolga

3'e veriyorlardı Sunderland'e.

2- 2.5^a alırız bence kiralık opsiyon ile toplam 10 milyon ideal  zaten sonra pazarlık yaparız.

Ozan çarpı 2 eşittir Fer.
Mesele istemek.

İstesek bir şekilde halledilir de gündeme bile gelmemiştir.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı f_madida

ben ona bu parayı sadece tecrübesi için veririm ozana 7 vermek aptallık olurdu ve vermezdide başkan inler gibi tecrübeyi al getir şampiyon ol bu kadar basit

ben abartildigini dusunuyorum...adam 31 yasina gelmis, napoli'de cogu mac yedek kalan bir oyuncu, 4 milyon edecek bir tarafi yok, aquilaninin bonservissiz gittigi yerde 4M degil 400bin dahi verilmez. bazi isimleri taraftar cok sisiriyor.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı TALAT

fener hakkında yazmak iyi değil ama bizimde ilgilendiğimiz bir oyuncu olduğu için bir yorum yapayım.

ozan önce topalı keserek 11 olacak sonra da topal souzayı kesecek. ozan-topal göbeği ile oynarlar
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Oktay

arkadaşlar öküz oldü ortaklık bozuldu adam fenere gitti karalar bağlamaya gerek yok biz alacağımızı aldık tolgayda iyleştimmi kim takar oazan tufanı

Çevrimdışı Paolo Maldini

Macar ile görüştük mü bilmiyorum.
Görüştük ise o işi büyük ihyimal mithat halis dene meneneni bozmuştur.
Adam bizim transferlere sallamıştı.
Bu yüzden geri çekilmişte olabiliriz

Çevrimdışı Kadir G.

3'e veriyorlardı Sunderland'e.

2- 2.5^a alırız bence kiralık opsiyon ile toplam 10 milyon ideal  zaten sonra pazarlık yaparız.

Ozan çarpı 2 eşittir Fer.

Kendisi bu ligi tabiri caizse yer. Tolgay - Fer çok acaip şeyler çıkar ortaya.

Ben oraya Fer (olursa rode) opsiyonlu kiralayıp seneye Töreyi satarsak alma düşüncesindeyim birkaç gündür. Burada kilit mesele bedava macar...

Macarı bedelsiz alıp "töre out fer in" paketinden +5 milyon koyarsak hem kanatlar gücünü kaybetmemiş(kısmen) hem de çok çok iyi orta ikiliye sahip olmuş olurduk. Hayalim buydu sürpriz istemiyorum.

Olmasın.

Çevrimdışı f_madida

yav yemişim gencini,  yatırımını  falan filan  . geçin abi bunları . şampiyon yapacak oyuncu isteyin gelsin 1 sene oynasın şampiyon yapsın yeter . yoksa sene sonu gene  "bazıları kupalara bazıları şampiyonluğa" demeye devam ediceksiniz . bırakın gitsin para yav . yeterki bi şampiyonluk görelim artık ŞAMPİYONLUKKKKKKKKKKKKKKKKKK

Su an oyle bir oyuncu yok ki piyasada...Eskiden olsa formda bir Sergen Yalcin o isi becerirdi belki.

Çevrimdışı keremd

fener hakkında yazmak iyi değil ama bizimde ilgilendiğimiz bir oyuncu olduğu için bir yorum yapayım.

ozan önce topalı keserek 11 olacak sonra da topal souzayı kesecek. ozan-topal göbeği ile oynarlar

Bence orta saha üretkenliği düşük olur skora etki eden bir orta saha olmaz...  Ah tolgay ah..  Yanında da veli bana yeterdi

Çevrimdışı Efe

Ne alaka abi o zaman hiç adam almayalım sahada Beşiktaş oynayacak diyelim :D

En iyi 3 defansif orta saha bizimkiler değil. En iyisi Tolgay o kadar. Diğerleri sıradan oyuncular (Veli,Atiba)

Ozan 20 yaşında önemli potansiyel piyasası net 7 milyon zaten. Ozan bize gelse yedek kalmazdı.
sıradan oyuncular dediğin adamlar it gibi koşan adamlar veli sakatlandı orta saha çöktü şampiyonluk gitti ne çabuk unutuyorsunuz  ozan ise patric viera adamı ilah yaptın anıl afedersin gökhan inlerin i sini değişmem ozana fb de göreceğiz ilk 11 e belki 3 kere çıkar
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Samet Ç

Eskişehirspor Kulübü Teknik Asbaşkanı Bahadır Ünalan, forvete transfer yapmak istediklerini, Sercan Yıldırım ve Ömer Şişmanoğlu ile görüşmelerin sürdüğünü söyledi.

Eskişehirspor Kulübü Teknik Asbaşkanı Bahadır Ünalan, Eskişehirspor Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'nde gazetecilere yaptığı açıklamada, transfer için çalışmalar yaptıklarını belirtti.

Transfer sezonunun bu ay sonuna kadar devam ettiğini hatırlatan Ünalan, "Forvet hattına bir transfer niyetimiz var. Şartlar oluşursa taraftarımız için güzel bir haber vereceğiz. Sercan Yıldırım ve Ömer Şişmanoğlu ile görüşmeler sürüyor. Forvet hattında tecrübeli, doğrudan oynayabilecek iyi bir isim almak istiyoruz. Bu sezon yoğun bir transfer sezonu geçiyoruz" dedi.

Ünalan, Türkiye Futbol Federasyonu'nun kuralları gereği en fazla 28 kişilik kadroya sahip olmaları gerektiğini hatırlatarak, "Kadromuzdan ayrılması gereken futbolcular var. Semih Güler, Berkay Dabanlı, Mirkan Aydın, Andaç Güleryüz ve tam karar veremezsek de Jerry Akaminko, bu sezon takım kadrosunda yer almayacak. Akaminko'nun form tutması için kiralama düşüncemiz var" ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: Ntv Spor

Hayırlı olsun Ömer'i veririz Lawal'ı alırız İnler'de indirim olursa onu da alırız. Bu saatten sonra ne gelirse kabul etmek zorunda kalacağız.

Çevrimdışı fatihbjk

arkadaşlar öküz oldü ortaklık bozuldu adam fenere gitti karalar bağlamaya gerek yok biz alacağımızı aldık tolgayda iyleştimmi kim takar oazan tufanı

Surda agladigimizi bursalilar yada fenerliler gelip baksa kahkahalarla gulerler. Aynen katiliyorum sana. Insallah potansiyelli genc birini buluruz. Yildiz felan istemiyorum ben. Proje takimi olduk diyor yonetim cucak yerine quaresma aliyo ben hala ordayim.

Çevrimdışı Neo Nesil

7 milyona oyuncu alacak kadar riske girecek oyuncu değildi ve bizim de o kadar para verecek durumumuz yoktu, kaldi ki kaca satacaktik bu adamı ki kar edelim. Biz o fiyatın 1milyon aşağısı ile Demba BA gibi yıldız aldık, baska bir konu bursa başkanının artisliklerine şenol güneş geren cevabı da verdi, bjk duruşu budur. Adamlık herşeyden önce gelir. Duruşu olmayan renklilere istediği pozisyonu denemek yakışır, alişkınlar bu gibi durumlara.

Çevrimdışı Kadir G.

Mesele istemek.

İstesek bir şekilde halledilir de gündeme bile gelmemiştir.

Macar da buradan çıkmıştı hiç adı dahi geçmiyordu. Öyle çok göz önünde de değildi ama Fer öyle değil. Ne vereceği belli götüreceği bir şey yok.

Kulis yapılacaksa Fer için yapılsın kalmış 2-3 hafta tek hamleyle öasaya yumruğunu koyarsın.

Çevrimdışı Efe

hiç yani geçen sene yokmuydu bu ozan tufan aynı adam değil mi bu o zaman niye kimse 7 milyon vermedi bu sene geçen sene gibi oynayacağı garanti mi beşiktaş kadrosundaki futbolculara çöp muamelesi yapılmasına kıl oluyorum  :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı f_madida

yalniz fener iyi sacmaladi bu transferle.

demek bu aklievveller senol hoca o sozu soylemese istedikleri oyuncuyu transfer etmeyeceklermis, bu mu yani? veya sirf hamza da istedi diye 7milyon euroyu bu adama mi gomduler simdi, boyle transfer mi yapilir...ruzgar nereden eserse o yone gidiyor herifler sonra da shakhtar cakar boyle kalirlar..

Çevrimdışı Tolga

Yalnız bu sezon Tolgay'dan maalesef yararlanamayacağız Oktay abi.

Tabi Ozan için karalar bağlamaya da gerek yok haklısın.

Çevrimdışı Alper1903

Tamam, Ozan'dan daha iyi bir dünya futbolcu var ama son 3 senede psikolojik üstünlük namına bir gram belirti kalmadı. Bu çok önemli. O yüzden İnler'e artık olmalı değil, oldu demeliyiz. Ozan kadar etkili olmasa da yine de bir etki yaratır.

Çevrimdışı Kadir G.

Topalın yanına birini koyarsan pek etki beklemeyeceksin. Kaldı ki vitor oynatmaz topalı.

Neyse kendi meselelerimize odaklanalım. Yazın twitlere leroy feri. :)

Çevrimdışı laoban

keske kandirabilsekte manuel fernandesi geri alabilsek.

Çevrimdışı Efe

7 milyona oyuncu alacak kadar riske girecek oyuncu değildi ve bizim de o kadar para verecek durumumuz yoktu, kaldi ki kaca satacaktik bu adamı ki kar edelim. Biz o fiyatın 1milyon aşağısı ile Demba BA gibi yıldız aldık, baska bir konu bursa başkanının artisliklerine şenol güneş geren cevabı da verdi, bjk duruşu budur. Adamlık herşeyden önce gelir. Duruşu olmayan renklilere istediği pozisyonu denemek yakışır, alişkınlar bu gibi durumlara.
yaw mario gomezi bedelsiz aldın 3.5 milyon veriyorsun adama ozana 7 milyon vermekte nedir hala akıllanmadık ayhana 8 milyon verdikte ne oldu tabata yine bizde para çok ama kafa yok Allahtan başkanda kafa var o benim gibi düşünüyor :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Çağrı

:D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

O da gelsin Almeida'yı da geri alalım eski tas eski hamam. Bize de bu yakışır.

Çevrimdışı Tolga

Lawal olsa olmaz mı :D

Çevrimdışı Oktay

Yalnız bu sezon Tolgay'dan maalesef yararlanamayacağız Oktay abi.

Tabi Ozan için karalar bağlamaya da gerek yok haklısın.
tolgay futbol mayasını almanlardan aldığı için bence zamanından önce sahalara dönecek gelişim çağında türkiyede olsaydı belki bu sene üstüne bi bardak soğuk su içerdik

Çevrimdışı Kadir G.

Alabilsek? Bedavaya verirler istesen.