2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12830429 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

artik bursanin yapmak istedigi butun transferlerde araya girip fiyat yukseltme oyalama son anda cekilme tarzi cirkeflikler istiyorum...yonetim mumkunse bir kisiyi sirf bunun icin gorevlendirsin.

Bursa'nın yapacağı transferden ne olacak ki.

Aldığı adamlar 1 milyonluk adamlar zaten. Ne halleri varsa görsünler artık.

Her kafasını kaldıran genç oyuncuyu her zaman olduğu gibi Fener almış oldu. Bunu sadece Leroy Fer gibi Ozan'ın üstünde bir adamın transferi unutturur kısa sürede.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

EssiLor

• Ziyaretçi

Sırf bize gıcıklık olsun diye gitti ozanı fenere verdiler
recep bölükbaşı yatacak yerin yok aslanım
Vodafone Arenaya Gelmek gibi bir hatayı yapmaman dileğiyle  :)

Çevrimdışı Tolga

Bursa başkanı bize satmayacağını söylediği an transferden vazgeçtiğimizi açıklamalıydık.

Tabi dün de dediğim gibi Bursa Fb ile anlaşırsa Ozan fazla direnemezdi ve öyle de oldu.

Hani böyle şeyleri pek sevmem ama sırf şu transferden dolayı Macar'ı alıp Bursa'ya haddini bildirirdim ama yönetim böyle birşey yapmaz tabi.

G.İnler'i de alıp bazı maçları İnler-Sosa-Macar ile oynardık..
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı aa1903

Boşverin nasipse gelir yemenden nasip değilse ne gelir elden.

Şenol hoca olması gerekeni yaptı. Oyuncu messi bile olsa Beşiktaş'ın prensipleri önce gelir. Ozan gelsin istiyordum hem bu sene iş görürdü hemde para kazandırırdı olmadı diğer adaylara bakıcaz ama stad zor bu sene ben hiç oyuncu alınmamasından yanayım. Hem macar yerine q7 tercih eden yönetimin soğuk bir duş alması lazım. Popülarite ve seçim için Beşiktaş'a büyük zarar verdiler. Bu sene olası bir şampiyonluk harici sonuçta stadı açıyor olmasaydı sene sonu q7 başkan ve günah keçisi olarak Şenol hoca giderdi.

Ama burda ağlanmanın faydası yok kendi adıma Kongre üyeliği için başvurma kararı aldım. Bu seçim stattan dolayı seçilir zaten oy kullanılamıyor 2 seneden önce ama bir sonraki seçim demirören yalçın karadeniz ethem sancak murat aksu ve k.paşalılar harici kim aday olursa ona vericem oyumu burada eleştirmek boş hem kulübe katkı olur hem de bir şeyleri değiştirmek için fırsat olur.

Bu üyelik için kefil aranıyor 2 tane isim vermek yetiyor mu(tanıdığım tüm üyeler ilginç bir şekilde Ankara'dan) yoksa imza yazı vs mi alınıyor o kişilerden net bilgi verirseniz sevinirim.

abi en doğrusunu yapıyorsun hepimizin üye olması lazım. ben de bir iki sene içinde üye olmayı düşünüyorum bakalım. bildiğim kadarıyla 2 üyenin yazısı gerekiyor.

İster misiniz transfer yapmayalım :) o zaman bir çuval incirin içine ederiz

Çevrimdışı atalay

Diego'dan sonra Sosa'nın plan doğrultusunda mı alındığını düşünüyorsunuz?

Aynı menajerlik şirketi başka oyuncusunu önerdi.

Bilic demeyin; aman!

Çevrimdışı Zafer55

Bursa başkanının kafasında ozanı bize satmanın ihtimali dahi olsaydı şenol güneşe alenen laf atmazdı..kimse şenol güneş bozdu demesin transferi...bıdı bıdı konuştu bursa başkanı kanal kanal ama benim aklımda iki söz kaldı biri "alnını karışlarım" diğeri "adam olmak" fenerde gaza geldi aldı hayırsız uğursuz olsun.

Çevrimdışı Çağatay

Her kafasını kaldıran genç oyuncuyu her zaman olduğu gibi Fener almış oldu. Bunu sadece Leroy Fer gibi Ozan'ın üstünde bir adamın transferi unutturur kısa sürede.

Opsiyonla kiralar mı bizimkiler
Yani tabii biliyorlar mi bu adami
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Kutay

Leroy Feri kaça alabiliriz sizce
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı brkntcnr

Diego'dan sonra Sosa'nın plan doğrultusunda mı alındığını düşünüyorsunuz?

Aynı menajerlik şirketi başka oyuncusunu önerdi.
Abi aman Ahmet Bulut önermesin birini

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Efe

ozanın alınmaması iyi oldu inlerin acil transfer edilmesi lazım o parayı daha iyi kullanabiliriz
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı aa1903

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Gomez'i aldık, Rhodolfo'yu aldık, Beck'i aldık tamam da.

Bi bakın bakalım bunlar için kaç ay uğraşmış yönetim. :)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Çağatay

ozanın alınmaması iyi oldu inlerin acil transfer edilmesi lazım o parayı daha iyi kullanabiliriz

Inlerde az buz degil nakit 4m istiyolar sadece bonservisine vericez daha bi de inlere verecez 6.5 a filan biter o da
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Anıl

arkadaşlar üzülmeyin boşuna.

ozan 7 milyonluk oyuncu değil. biz o 7 milyona 1 inler ve 1 rode alırız...

alper, topuz gibi çürür... souzayı, meirelesi, topalı kesemez... her türlü kalıbımı basarım

Yavaş :D

Çevrimdışı MUSTAFA_

Öyle bir şey yapamazlar. Yaparlarsa taraftar ilk Şenol Hocaya saldırır. Ben beklenmedik iyi bir oyuncu geleceğini düşünüyorum

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Samet Ç

Leroy Feri kaça alabiliriz sizce
Alamayız kiralık bir ihtimal.

Çevrimdışı f_madida

ben zaten alalim demiyorum almak istedikleri oyunculara teklif verelim, fiyat yukseltelim 1'e alacaklarsa 1.5 vermek zorunda kalsinlar veya oyuncunun akli karissin bursanin teklifi cazip gelmesin artik.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı acan07

fener ne zmn bizim anlaşmaya vardığımız adamı alınca hayrını göremiyor arkadaş .
topuz , diego   adamlar hiç bişi oynamadılar.
sıra   welcome to van persie ve  ozan tufanda . 
hayrını görmeyin inş . amin .
bu transferle birlikte 40 mil € bonservis parası ödemiş oluyolar  ve ŞL de yoklar. ve bence uefa da çantada keklik değil zorlanırlar .
gelelim bize
7 mil € ne adamlar alırız  yav , ozana 7 mil € verilecekseydi zaten  iyiki olmamış .

Çevrimdışı talha

Yanlız inlerin de bize gerekli tempo yu sunabileceğine inanmıyorum

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Çağrı

Fer 10 milyon euro.

Yapacağımız 2 milyona kiralayıp 8 milyon opsiyon koymak.

Töre'yi satar bunu alırız seneye.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Easthanbool

Aklıma başkanın belkide hiç transfer yapmayız lafı geldi  :lol:
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı Efe

N Doye Ts ye Ozan Feneve Dzsudzsak Bursaya
İnlerde Gs ye Giderse hiç şaşırmam artık.
gitsin hiç birine  ihtiyacımız yok kadromuz bu ligin çok üzerinde olursa olur olmazsa olmaz bu kadar karamsarlığa kapılmayın biz takım olalım gerisi sadece tefrruat gerekli transferler yapılmıştır orta sahada alınırsa ne ala :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı f_madida

bu inler fanatikligi nedir onu da anlamis degilim...31 yasindaki adama 4M Euro bonservis, kendisine de senelik 2M sozlesme, bu kadar buyutulecek nesi var bu adamin.
The world is better in black and white, and red.