Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.
0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Orta sahadaki açıklarını da bi nebze kapadılar.Allah aşkına artık 3e 5e bakmayın lig başladı necip atiba ortasahası görmek istemiyorum veya atiba sakatlanır da birşey olursa necip oğuzhan ortasahası.
Rode'u 10m opsiyonla kiralayamaz mıyız?
Kardeşim bende gormek istemiyıorum.. Hele necip'i belki kızan cıkabilir ama cok duz topcu. İnş. gormuyecez ama artık lig baslıyor. Birini alırız kimi bilmiyorum ama Ortasaha acıgını kapatacgımızı dusunmuyorum alacagımız adamla
Transferi fb yapmış olmasi umrumda değil ama yönetimden ciddi anlamda bursa denen yalaka takım ile tüm ilişkileri bitirmesini istiyorum. Başkan kendi taraftarına yaptığı gideri bursaya yapsın şimdi bekliyorum
Bu sakatlanmasa kimseye ihtiyacımız yoktu be :(D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Geçenlerde liverpool maçını tekrar izledim. Muazzam oynamış bir daha görmüş oldum. Tolgay olsaydı yanına adam arayacaktık şimdi yerine arıyoruz o yüzden boşluğunu doldurmak zor oluyor.
tepkiyi birak dszudzak da gidiyor...bu olmaz iste.
ulan simdi araya girip cucagın aklını celmek vardı g.t gibi kalırdı bursa afedersiniz
Sadece o maçta mı her maç harika oynadı çocuk :(D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi