2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12829687 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Fatih Berker

Rode'u 10m opsiyonla kiralayamaz mıyız?

Çevrimdışı Alper1903

İnler artık kesin gelmeli, bir tane de btb bulunmalı. Bu saatten sonra bu şart oğlu şart. Zorundalar yani bu kadar tantanadan sonra.

Çevrimdışı Dr.Zeck

Orta sahadaki açıklarını da bi nebze kapadılar.

Allah aşkına artık 3e 5e bakmayın lig başladı necip atiba ortasahası görmek istemiyorum veya atiba sakatlanır da birşey olursa necip oğuzhan ortasahası.

Kardeşim bende gormek istemiyıorum.. Hele necip'i belki kızan cıkabilir ama cok duz topcu.

İnş. gormuyecez ama artık lig baslıyor. Birini alırız kimi bilmiyorum ama Ortasaha acıgını kapatacgımızı dusunmuyorum alacagımız adamla

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Boşverin nasipse gelir yemenden nasip değilse ne gelir elden.

Şenol hoca olması gerekeni yaptı. Oyuncu messi bile olsa Beşiktaş'ın prensipleri önce gelir. Ozan gelsin istiyordum hem bu sene iş görürdü hemde para kazandırırdı olmadı diğer adaylara bakıcaz ama stad zor bu sene ben hiç oyuncu alınmamasından yanayım. Hem macar yerine q7 tercih eden yönetimin soğuk bir duş alması lazım. Popülarite ve seçim için Beşiktaş'a büyük zarar verdiler. Bu sene olası bir şampiyonluk harici sonuçta stadı açıyor olmasaydı sene sonu q7 başkan ve günah keçisi olarak Şenol hoca giderdi.

Ama burda ağlanmanın faydası yok kendi adıma Kongre üyeliği için başvurma kararı aldım. Bu seçim stattan dolayı seçilir zaten oy kullanılamıyor 2 seneden önce ama bir sonraki seçim demirören yalçın karadeniz ethem sancak murat aksu ve k.paşalılar harici kim aday olursa ona vericem oyumu burada eleştirmek boş hem kulübe katkı olur hem de bir şeyleri değiştirmek için fırsat olur.

Bu üyelik için kefil aranıyor 2 tane isim vermek yetiyor mu(tanıdığım tüm üyeler ilginç bir şekilde Ankara'dan) yoksa imza yazı vs mi alınıyor o kişilerden net bilgi verirseniz sevinirim.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı talha

Rode'u 10m opsiyonla kiralayamaz mıyız?
Adam gelmez

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ozan'dan iyisini bu-la-ma-yız.

Bu zamana kadar beklersen olacağı bu. Kusura bakmayın.

Yönetimin iş bitiriciliği Pettemek gibi. Uğraşıyor uğraşıyor bi türlü golü atamıyor. Ya da golü atmak için aylarca bekliyor.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Kadir G.

Çevrimdışı talha

Zaten o ayartma ve Ertuğrul un anlamasından sonra ellerinde patlamasını istiyordum Ozanın ama fenere gitmesini istemezdim

Transferi fb yapmış olmasi umrumda değil ama yönetimden ciddi anlamda bursa denen yalaka takım ile tüm ilişkileri bitirmesini istiyorum. Başkan kendi taraftarına yaptığı gideri bursaya yapsın şimdi bekliyorum

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Kardeşim bende gormek istemiyıorum.. Hele necip'i belki kızan cıkabilir ama cok duz topcu.

İnş. gormuyecez ama artık lig baslıyor. Birini alırız kimi bilmiyorum ama Ortasaha acıgını kapatacgımızı dusunmuyorum alacagımız adamla

Aynen öyle abi Necip dümdüz bi topçu.

Hazırlık maçında izledim, yaptığı tek şey sağ stoperden top alıp sol stopere vermek.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Neo Nesil

arkadaşlar üzülmeyin boşuna.

ozan 7 milyonluk oyuncu değil. biz o 7 milyona 1 inler ve 1 rode alırız...

alper, topuz gibi çürür... souzayı, meirelesi, topalı kesemez... her türlü kalıbımı basarım

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Çevrimdışı talha

Bu sakatlanmasa kimseye ihtiyacımız yoktu be :(

Çevrimdışı f_madida

Transferi fb yapmış olmasi umrumda değil ama yönetimden ciddi anlamda bursa denen yalaka takım ile tüm ilişkileri bitirmesini istiyorum. Başkan kendi taraftarına yaptığı gideri bursaya yapsın şimdi bekliyorum

tepkiyi birak dszudzak da gidiyor...bu olmaz iste.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı worns

Tolgay ismi geçen oyuncuların hepsinden iyiydi be hakikaten.

İsmi geçmeyen bi ton oyuncu söylendi de ismi geçenlerden Besic ve Gökhan İnler benzeri bir ikili bitirebilirse de sorunlarımız çözülür şimdilik.

Çevrimdışı Kadir G.

Bu sakatlanmasa kimseye ihtiyacımız yoktu be :(

Geçenlerde liverpool maçını tekrar izledim. Muazzam oynamış bir daha görmüş oldum.

Tolgay olsaydı yanına adam arayacaktık şimdi yerine arıyoruz o yüzden boşluğunu doldurmak zor oluyor.

EssiLor

• Ziyaretçi

N Doye Ts ye Ozan Feneve Dzsudzsak Bursaya
İnlerde Gs ye Giderse hiç şaşırmam artık.

Çevrimdışı Alper1903

Ciddi ciddi Necip ve Veli'den fayda falan beklemiyordur inşallah yönetim ve teknik heyet.

Çevrimdışı talha

Geçenlerde liverpool maçını tekrar izledim. Muazzam oynamış bir daha görmüş oldum.

Tolgay olsaydı yanına adam arayacaktık şimdi yerine arıyoruz o yüzden boşluğunu doldurmak zor oluyor.
Sadece o maçta mı her maç harika oynadı çocuk :(

Çevrimdışı Dr.Zeck

tepkiyi birak dszudzak da gidiyor...bu olmaz iste.

ulan simdi araya girip cucagın aklını celmek vardı :)

g.t gibi kalırdı bursa afedersiniz

Çevrimdışı brkntcnr

Valla ben ozanın gitmesini problem etmiyorum. Nerede isterse orada oynasın bizde oynamazsa da umrumda olmaz. Bi tane kiralık bi tane bonservisli orta saha şart. Ben inler + birisi olsun istiyorum. Bizde melo etkisi yapar inler. Ayrıca bu kadar istiyorken bizi her türlü gelmeli. Lider oyuncu sayımız çok olsun zarar gelmez. Bu sezon hep takımlarında kaptan adamları aldık. İnler + genç birini alalım bi de djilobodji yeterli.

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı f_madida

artik bursanin yapmak istedigi butun transferlerde araya girip fiyat yukseltme oyalama son anda cekilme tarzi cirkeflikler istiyorum...yonetim mumkunse bir kisiyi sirf bunun icin gorevlendirsin.

Çevrimdışı brkntcnr

Rvp den sonra gomez ve diego dan sonra sosa hep fb aldı istediklerimizi biz daha iyilerini aldık :) yönetimin b planı c planı d planı vardır rahat olun.

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı f_madida

ulan simdi araya girip cucagın aklını celmek vardı :)

g.t gibi kalırdı bursa afedersiniz

yapmalilar zaten, yapmadilarsa ilk hareketleri bu olmali.

Çevrimdışı Kadir G.

Sadece o maçta mı her maç harika oynadı çocuk :(

Yazık oldu harbiden. 5 transferi sonuna getirip almasak sakatlandığı günki ruh halime yaklaşamaz o derece üzülmüştüm.