2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12815090 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Ozan eğer dendiği gibi ayakta duruyorsa helal olsun. Ben beklemezdim.

Bizim için mi Şenol Güneş için mi sorusunun cevabı belli ama direnmesi güzel.

Ve sırf bu direnişinden ötürü alırsak geldiği gün bağrımıza basarız.
gelmesine pek gönlüm yoktu ama bu saatten sonra gelirse kesinlikle
direndiği için olur tabi direnen omu Ahmet Bulutmu Şenol hoca içinmi gelir
bunların bence önemi yok benim için değerli bir oyuncu olur. Ama bu her haliyle bir
proje transferi olduğu belli o yüzdende direnecektir ozanın gönlü avrupada fenere giderse
avrupa işi yaş olur fenerde iyi oynarsa fener göndermez iyi olmazsa talibi olmaz
gs satar ama onunda alacak parası yok yani bakma ozan için en iyi seçenek biziz
bunu Ahmet Bulutta biliyor yurt dışına en iyi bizim üzerimizden pazarlayacağını
yoksa kimse bizim kara kaşımıza hayran değil iş menfaat işi bizimde çıkarımıza geliyorki 7 M u
gözden çıkarıyoruz Bursada bunu biliyor bu sene satamadılar demekki ordan gitme ihtimali düşük
fener alsa bile Ahmet Bulut kesin yurt dışına satma serbestliği koydurur kontrata belli bir rakamda
belirler buda fenerin işine gelmez @Çağrı  yada ozan avrupa sevdasından vaz geçer

Çevrimdışı Çağatay

necip pektemek ismail :ssss:

onlar malesef olmaz
bilinmedik birilerini denemek lazım :D
Hope for the Best, Plan for the Worst

Fena bir algı yönetimi var. 2 gramlık akılları ile Beşiktaş'ta kriz çıkarmaya uğraşıyor beyinsizler. Bende oturduğum yerden bir haber yapayım bari. İbra' ile anlaşmış bursa gönlünüzden ne koparsa demiş, zaten çok param var demiş, önemli olan timsah arenada oynamak demiş. Bunu da yazın ş.... basın!!!!!

EssiLor

• Ziyaretçi

Dzsudzsak Mı Ozan mı denilirse dzsudzsak derim
Fikret ormanın bursaya gittiği söylentileri doğrumu bilmiyorum bakalım neler olacak.

Çevrimdışı Sarp

Ben Dzsudzsak transferini maliyettendir diye sindirdim.

Eğer öyle olmadığı çıkarsa ortaya ve sırf taraftar için Quaresma getirildiyse o zaman konuşacak çok şey olacak.

Dostum böyle bir şey olmayacak. Üzme kendini olmaz olmaz.....

Çevrimiçi Necmi

Eğer öyle olmadığı çıkarsa ortaya ve sırf taraftar için Quaresma getirildiyse o zaman konuşacak çok şey olacak.
iyide neyin ateşi bu ya adam Bursaya gelecek kafadaysa zaten bırak gitsin
Bursanın o kadar parası varsa gitsin bir don alsın Başkanının ağzına tıkasın

Çevrimdışı Çağatay

başkan bursaya anca,
ozanı verin yoksa dzsudzsak ve bundan sonraki tüm transferlerinizde araya girerim
demek için gider
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Sarp

Hocam vurdu gol oldu!.....
 :claps:
Sert

Çevrimdışı Gorgaze

Ozanın sözleşmesinde iyileştirme yapmayıp takımdan kopma noktasına getiren bursa yönetimi
Dzsudzsák a Beşiktaşımızın vermediği bonservis bedelini ve  Dinamo Moskova verdiği yıllık ücret verecekmiş.
hee hee.
Dinamo Moskovanın cezasından canı sıkılan Dzsudzsák nasıl daha farklı sıkıntı çekerim diye düşünmüş ve bursasporu tercih etmiştir.
hee hee
Süleyman Seba Fulya Projesi Beşiktaş’ın geleceğidir. Ne yazık ki “Ahmet Dursun Seba gitsin” projesi ile el değiştirmiştir. Fulya projesi ben Beşiktaşlıyım diyen herkesin, yarınlar için sahip çıkması gereken en büyük meselesidir.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Garmash ı Alsınlar bitsin bu iş cok uzadı.

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

EssiLor

• Ziyaretçi

Düşünüyorumda
Bu Dzsudzsakın Bursaya Gitme Meselesi
Fb nin ortaya attığı bir yalan olabilir bursa ile bjk yi karşı karşıya getirip ortalığı karıştırma çabası içinde olabilirler.

Çevrimdışı Easthanbool

Komplo teorileri kurmada kesinlikle bizden daha iyisi yoktur  :eyes
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Ya arkadaşlar ne kadar uzadı bu bursa muhabbeti. Adlarını her andığımızda paye veriyoruz onlara. RvP transferinden sonra da forumun dengesi kaymıştı yine aynı şey.Çok rica ediyorum kapatalım bu konuyu. Yani bursaya gidecek adamın fiyatını arttırınca ne olacak .

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı Kemal

Adam basın karşısında suç duyurusunda bulunuyor
bu nedenle bir sene avrupaya gidemediğimizi ne çabuk unuttunuz.
Bu iş şakaya gelirmi yada dur bekleyeyim işimi göreyim sonra konuşurummu denir
tabiki anında cevabını vereceksin alsam ne olur almasam ne olur hangi oyuncu Beşiktaştan
daha değerli susupda iş bittikten sonra konuşmak onursuzluktur. Öyle bir hocayımı yakıştırıyorsunuz
Beşiktaşa biz Şerefin takımıyız bunu unutmayın bu sözler laf olsun beri gelsin diye söylenmiyor
ozan Beşiktaşın onurunu satamayacağı kadar değersizdir. sen kendi hayatında ufacık bir menfaat için başını öne eğermisin
onurunu bu kadar kolay feda edermisin sonra peşinden ne gelsin madem menfaat önemli gs nin yaptığını yapalım gidip
köşke etekte öpelim

abi başımıza ne geldiyse şu şerein takımı , şerefli 2.likler vs.. bu laflardan geldi.

Evet ben transferi bekleyip konuşan TD yi yakıştırıyorum , siz yakıştırmayın . Hatta herşeyin süper şerefli gittiği bir şirinler köyü bulun hep beraber orda yaşayalım .

Başkan Bursa'ya gittiyse inşallah sadece Ozan'ı alır gelir. Korkuyorum bursa sporu ve yeni stadlarını da alacak ellerinden diye :D

Çevrimdışı can1903

Timsah Arena'yı alıp gelir.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Tolga

Macar Bursa'ya giderse gerçekten bizmkilere çok kızarım.

Hem daha ucuz hem de bir kısım taraftar mutlu olsun diye Quaresma'nın alındığını düşünüyordum bu tezim kanıtlanmış olur.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı kaanzor

Dzsudzsak transferi tek bir şekilde olur o da ozanı biz aldık büllükbaşıda bizden aldığı parayla macarı alıcak ki tepkileri azaltmak istediğinde bizde onların elinden Dzsudzsak ı aldık diyebilsin başka türlü olmaz o iş
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

abi başımıza ne geldiyse şu şerein takımı , şerefli 2.likler vs.. bu laflardan geldi.

Evet ben transferi bekleyip konuşan TD yi yakıştırıyorum , siz yakıştırmayın . Hatta herşeyin süper şerefli gittiği bir şirinler köyü bulun hep beraber orda yaşayalım .

Zaten sportif başarıda tarihimizin diplerindeyiz, elimizde bir şerefimiz kaldı onu da sallarsak bir şey kalmayacak içi boş bir Beşiktaş olur. Şerefli 2.lik o zamanın şartlarında 1.olan takımın (Hakaret Yasak)₅ vurgulamak için söylenmiş bu bizim her zaman 2.liğe razı olduğumuz anlamında değildir. Hepimizin önceliği Şerefli 1.liktir. Bu şekilde insan neden kendi taraftarıyla alay eder, hepimizin istediği şampiyonluktur kimse 3.lüğe razı değil. Razı olan bir kesim varmış gibi davranmayın.

Çevrimdışı Çağrı

:kop: :kop:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı yusuf koca

kardeş sana katılmıyoru

Çevrimdışı enemy1903

getirildiyse değil kesin olarak olan bu.yönetim hem maaş hemde vereceği bonservisten kurtulmak için Q7 ile günü kurtardı.geçen günde yazdım,çok pişman olacağız.2 sene sonra Q7'yi hiç bir takıma satamazsın ama dzsudzsak'ı 2 sene sonra her türlü satardık.

Çevrimdışı Kemal

kardeş sana katılmıyoru

katılmazsın tabi abi yaşın 56 , o yaş grubu bana katılmaz. Ama maalesef ya sisteme uyarsın ( tabii ki bundan kastım kendini komple bozman değildir ) , yada sistem seni öğütür . 30 yıla BÜYÜK ALTAY olursun . Maalesef gerçekler bunlar.

Çevrimdışı yusuf koca

katılmazsın tabi abi yaşın 56 , o yaş grubu bana katılmaz. Ama maalesef ya sisteme uyarsın ( tabii ki bundan kastım kendini komple bozman değildir ) , yada sistem seni öğütür . 30 yıla BÜYÜK ALTAY olursun . Maalesef gerçekler bunlar.
onurlu bir büyük altay olmayı  yeğlerim