2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12823836 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı okansosa

necip ilk çıktığında dikine falan oynuyordu. ne oldu da böyle enteresan bir hale geldi anlamıyorum.
aynen ben baya beğeniyordum hatta quaresma gutili sezon da iyiydi sonra fiziği gelişmeye beyni erimeye başladı
O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı aa1903

Asla böyle bir açıklama yapmaz, yapmamalı da. Olan oldu artık saçmalamasınlar.

7 milyon euro para verip üstüne özür dileyeceğiz. Bir de şey yapalım. Töbe töbe.

çiçek alalım. recepler çiçeklere bayılır.

Çevrimdışı TALAT

necip ilk çıktığında dikine falan oynuyordu. ne oldu da böyle enteresan bir hale geldi anlamıyorum.

kendine güveni gitti tamamen. yine de bazen o eski günlerinden bazı güzel uzun paslar gösteriyor.
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı aa1903

Mental gelişimi durdu karakterinden ötürü maalesef.

biraz özgüven eksikliği var gibi geliyor. sen de mi öyle düşünüyorsun?

Çevrimdışı Çağrı

biraz özgüven eksikliği var gibi geliyor. sen de mi öyle düşünüyorsun?

Özgüven değil bence.

Oyun aklı yok bitik yani. Tek planı var alternatif üretemiyor. Haliyle durum bu..
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı aa1903

diğer yeteneksiz topçularımıza kızıyorum. necip'e üzülüyorum.

Çevrimdışı can1903

Şenol Güneş'e özür dile dersen istifa eder.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Deniz

özür dilerse istifa etsin.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı TALAT

denmez zaten yönetim gerekli ikazı yapmıştır.

Çevrimiçi Necmi

Asla böyle bir açıklama yapmaz, yapmamalı da. Olan oldu artık saçmalamasınlar.

7 milyon euro para verip üstüne özür dileyeceğiz. Bir de şey yapalım. Töbe töbe.
şenol hocayı istemedim yalan yok ama bir oyuncu içinde ezdirilmez herkes haddini bilecek
bir haftadır hocamız hakkında sallayıp duruyorlardı ve bizide oyuncu ayartmakla suçluyorlardı
resmen suç duyurusunda bulunuyorlar sözleşmesi devam eden bir oyuncuyu ayartıyor diye
az bile söyledi yalanda söylemedi üstelik işte ne kadar adam olduğu belli oluyor

Çevrimdışı Deniz

Bugün ismi lazım değil bir gazetede ozan tufan fenerde haberi aynen şöyle verildi:

"fenerbahçeden rakiplerine büyük çalım ,süper bir transfere imza attılar Beşiktaş ve gs nin elinden ozanı kaptılar.Yıldız oyuncu Fenerbahçeyi tercih etti."

Şimdi size tek bir sorum var.Ozanı biz alsak bu haber böyle verilecek mi?
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Özgüven değil bence.

Oyun aklı yok bitik yani. Tek planı var alternatif üretemiyor. Haliyle durum bu..
Hata yapmaktan korkuyor , panik yapıyor. Böyle olunca da bildiği en iyi şey neyse onu yapıyor. Takımda mentor var mı bilmiyorum .Yoksa çok lazım  .

Çevrimiçi Necmi

zaten özür dilesen ne olur o laf girdiği yerden çıkmaz :D

Çevrimdışı talha

Valla bu deli damarından dolayı ayrı sevdim Şenol hocayı bizimkilerin gösteremediği dik duruşu tak diye gösterdi.  :lol:

Şaka maka boşverin olmazsa olmaz. Burada aslında önemli bir olay daha gerçekleşti taraftar ile Şenol hoca arasında ki bağ resmen iki katına çıktı. Bu da güzel birşey.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Doğuhan

şenol hocayı savunmayın allah aşkına evet doğru konuştu da tamamen unprofessional bir hareket

1 sene boyunca iyi ilişki içerisinde olduğun adama sen eline telefonu alıp hayırdır başkan niye böyle diyorsun diyemiyor musun ?

bana çocukça geliyor kusura bakmayın ego savaşlarına dönmesine gerek yok

ararsın istersen ana avrat söversin ama onun yeri ekran değil o zaman adam da çıkar şaklaban kanallara ozanı satmam der televizyon üzerinden

Çevrimdışı aa1903

Henüz hazırlık kampında verdiği 3-4 fire ile ‘’lige hazırız’’ mesajı veren Beşiktaş’ta yeni sezon hedefi şampiyonluk olarak belirlense de; öğleden sonra geleceğinin sözünü verip gelmeyen ustalar yüzünden dikkatler biraz da yeni stada çevrilmiş durumda. Taraftarın ‘’Ulan açılsın artık da n’oluyosa olsun’’ diyerek bu sene Beşiktaş'tan herhangi bir beklentileri olmadığını açıklaması da takımın üzerindeki baskıyı hafifletti.

zaytung.  :kop: :kop:

Çevrimdışı TALAT

Henüz hazırlık kampında verdiği 3-4 fire ile ‘’lige hazırız’’ mesajı veren Beşiktaş’ta yeni sezon hedefi şampiyonluk olarak belirlense de; öğleden sonra geleceğinin sözünü verip gelmeyen ustalar yüzünden dikkatler biraz da yeni stada çevrilmiş durumda. Taraftarın ‘’Ulan açılsın artık da n’oluyosa olsun’’ diyerek bu sene Beşiktaş'tan herhangi bir beklentileri olmadığını açıklaması da takımın üzerindeki baskıyı hafifletti.

zaytung.  :kop: :kop:

türkiyenin özeti bu cümle :D

Çevrimdışı can1903

Şu an 2.orta saha transferimizi konuşuyorduk.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Deniz

şenol hocayı savunmayın allah aşkına evet doğru konuştu da tamamen unprofessional bir hareket

1 sene boyunca iyi ilişki içerisinde olduğun adama sen eline telefonu alıp hayırdır başkan niye böyle diyorsun diyemiyor musun ?

bana çocukça geliyor kusura bakmayın ego savaşlarına dönmesine gerek yok

ararsın istersen ana avrat söversin ama onun yeri ekran değil o zaman adam da çıkar şaklaban kanallara ozanı satmam der televizyon üzerinden

bak kardeşim bursa başkanı çıkıp 70 milyonun önünde seni oyuncu ayartmak gibi uluslar arası spor suçu ile suçluyor.

Buna da dayanak olarak "bazı gazetelerin yazdığı haberleri" gösteriyor.

Bu iddia çok ağır bir iddiadır,hem kulübü hem de hocayı ciddi zan altında bırakır.

Ego savaşı değil,birisi çirkin bir politika izleyerek oyuncunun fiyatını yükseltmeye çalışıyor cevabını da alıyor.Olayın özeti budur.

Çevrimdışı Scout

Ben Anlamıyorum Olay Kişiselse Şenol Güneş Açıklama Yapmayıp Telefondan Konuşsaydı Başkan Yine Satmayacaktı Bize , Sorunlari Var Recep'in  :lol:
Pika Pika

Çevrimdışı Doğuhan

ozan %90 bizde olmasa bile o paraya o kalitenin üstünde çok rahat adam bulabiliriz tek farkı yaşı olur

Çevrimdışı Deniz

Fırat Günayer ‏@firatgunayer 59 dk.59 dakika önce

++Türk futbol tarihi, ' x takımdan başkasında oynamam'' deyip 2 gün sonra y takıma imza atan futbolcularla dolu.Ozan ne yapacak..Göreceğiz.

badem hayatında söylediği en doğru sözlerden birini söyledi.

Çevrimdışı Deniz

Tribun Dergi ‏@tribundergi 1 sa.1 saat önce

TRANSFER - Ozan Tufan, €7M karşılığında Fenerbahçe'de. (DHA)

bizim verdiğimiz parayı verebiliyorlarsa buyursunlar  :icool:

Çevrimdışı can1903

Yarın bir bakarsınız KAP'arız.. ;)

Herkes farklı konuşuyor.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Özgüven değil bence.

bizim takımda oyun aklı olan kaç kişi var sence :D