2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12824741 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Dr.Zeck

ozan fenere giderse kadroyamı gireceğini sanıyor allah askına :)

kimi kesecek merak ediyorum fenerde

Çevrimdışı TALAT

beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı aa1903

Bursa basını Dzsuzdsakı ile görüşülüyomu şyazıor.. Ozan ve Volkan gidince alınacakmış.

Feghouli zu Fener olursa diyecek bişey yok :akuma:

ne yapacak fener 70 milyon euro para mı harcayacak transfere?

Çevrimdışı f_madida

bizim ülkeden takımlardan hiçbir cacık olmaz bizi bilmiyorum ama fener hep bizim yöneldiğimiz oyunculara fazla fazla para verip aldı bu başarı mıdır yoksa acizlik midir neden çekişirsin kendi ülkenin takımıyla neden yani

fener ozani alirsa biraz sasiririm acikcasi...gercekten isteseler ilk temasa gectikleri gun 2 ay once bitirebilirlerdi bu transferi, hocalari zaten oyuncuyu ya bilmiyor ya da yeterli bulmuyor ki israrci olmadilar. sirf Besiktas alacak diye yeni teklif yapmak bir de ustune ustluk 7-8 milyon euro para saymak, hele ki 33 milyon Euro harcadigi bir senede, bana cok mantiksiz geliyor. yani bu transfer oyle bir noktaya geldi ki simdi Besiktas disindaki sonuclar ne oyuncu ne de transferi yapan klupler icin deger katan sonuclar getirmiyor...Bir de dun Senol Gunes oyle bir soz soylemese fb transfere dahil olmayacak miydi yani, boyle transfer mi yapilir? Artik ben bu transfer konusuna tebessumle yaklasiyorum, hayirlisi neyse o olsun.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Tolga

Tamam bonservisi ödediler diyelim, maaşı da 3-4 sene boyunca oyuncu satarak karşıladılar. E zaten şuanda bile FFP cezası alacaklar. Oyuncu satıp oyuncu olarak olmaz o iş :D
Bilerek öyle dedim zaten nereye alıyorlar :kop:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

ozan fenere giderse kadroyamı gireceğini sanıyor allah askına :)

kimi kesecek merak ediyorum fenerde

Şuan bize de geçiriyorsun yalnız bunu söylerken :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı atalay

FB'de alamayacağı oyuncular üzerinden sağlam algı ve PR yapıyor.

Çevrimdışı Dr.Zeck

Şuan bize de geçiriyorsun yalnız bunu söylerken :D

bizde ortasaha yok ki çağrı :) her türlü 11 de çıkar bizde

Çevrimdışı okansosa

En sonunda Ozan,Rhodolfo gibi olacak bonservisinin bir kısmı bizde bir kısmı gs bir kısmı fb  :D
O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Yalnız orta saha sorunu çözülmezse ya da ancak kısmi olarak çözülürse diğer transferlerden bir etki beklemiyorum.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

En sonunda Ozan,Rhodolfo gibi olacak bonservisinin bir kısmı bizde bir kısmı gs bir kısmı fb  :D
gece gece moralim bozuldu o nasıl bi profil resmi :D

Çevrimdışı can1903

Ne güzel 2 orta saha alacaktık şimdi 1 e kalmayalım

veya 1 stoper 1 orta saha
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimiçi Samet Ç

Fenere gittikten sonra kadroya girse ne olur girmese ne olur her iki durumda da benim kazanacağım bir şey yok o çocuk oraya gittikten sonra. Sizin yaptığınız şu anda kendinizi teselli etmekten başka bir şey değil. Şenol hoca doğru konuştu ama doğru zaman değildi. İmza töreninde Beşiktaş'ın menfaati her şeyden önde gelir dedi o yaptığı açıklamayı Beşiktaş'ın menfaati için mi yaptı hayır tamamen kendisini tatmin etmek için yaptı o açıklamayı.

Çevrimdışı okansosa

gece gece moralim bozuldu o nasıl bi profil resmi :D
Recep Bölükbaşını görünce ben (temsili) :D
O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı Çağrı

Biraz gülelim. Göremeyenler için efsane capslerden :D

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TALAT

artık zamanın da azalması ve son olaylardan sonra inş yapacağımız transferler yapmış olmak için yapılmaz. eğer böyle yapacaksak bu şekilde kalalım

Çevrimiçi mayguntr

Biraz gülelim. Göremeyenler için efsane capslerden :D

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ersanla Tolga'yı da alaymış yanına

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

Fernando Gago + Balanta'yi 8-9 milyona alabiliriz, ozellikle Gago tam ihtiyacimiz olan adam. Olmaz mi?

Çevrimdışı okansosa

O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı Doğuhan

evrenmanchester fener 7 ye falan çıkmadı 5 verdiler biz 7 deyiz

şenol hocanın açıklamalarım yanlış anlaşıldığı için özür dilerim tarzı bir açıklamasına bakar her şey dedi

Çevrimdışı aa1903

necip ilk çıktığında dikine falan oynuyordu. ne oldu da böyle enteresan bir hale geldi anlamıyorum.

Çevrimdışı okansosa

şenol hocanın açıklamalarım yanlış anlaşıldığı için özür dilerim tarzı bir açıklamasına bakar her şey dedi
Şenol hoca öyle bir açıklama yapmaz bence
O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı Çağrı

Asla böyle bir açıklama yapmaz, yapmamalı da. Olan oldu artık saçmalamasınlar.

7 milyon euro para verip üstüne özür dileyeceğiz. Bir de şey yapalım. Töbe töbe.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TALAT

bu dakikakdan sonra şenol hoca öyle bir açıklama yapamaz. yapmamalı da zaten

Çevrimdışı Çağrı

necip ilk çıktığında dikine falan oynuyordu. ne oldu da böyle enteresan bir hale geldi anlamıyorum.

Mental gelişimi durdu karakterinden ötürü maalesef.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli