2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12833250 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı TALAT

Fener'de olmaz yalnız. Sıradanlaşır. Fener set oynuyor oturaklı sakin bizim gibi hızlı çıkmıyorlar.

Onlara Guarin tipi oyuncu gerekiyor. Hatta İnler tipi.

bence çıkacak adamları olmadığı için set oynuyor gibi gözüküyorlar. topu çıkaran adam yok. diego geliyo topu alıyor tekrar yerine gidene kadar zaman geçiyor tabi . eğer o adamı bulabilirlerse daha hızlı oynayacaklardır.
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ozan Fener e gitse oynayamaz Giderse bir genç daha parlayamadan söner

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Kadir G.

ozan şu an görünen fenerde o kadar da körelmez. onların da ozana ihtiyacı var.

Zannetmiyorum. Salih kadar bitmese de beklenen sıçramayı yapamaz. Avrupaya 4-5 milyon dışında zor gider.

Çevrimdışı Çağrı

Fener'de söner demeyin diğerleri gibi yalnız Fener'de oyuncu söndüğü filan yok.

Caner, Gönül, Volkan bunlar hep genç oyunculardı. Asıl genç oyuncu katili biziz. Onlar oynayabilecek kalibrede olanları bildiğin üst seviye oyuncu yapabiliyorlar.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Ayberk

renkli yaması olmak hoşlarına gidiyor, alışmamış dötte don durmaz
Beşiktaş tek, siz hepiniz

Çevrimdışı Kadir G.

bence çıkacak adamları olmadığı için set oynuyor gibi gözüküyorlar. topu çıkaran adam yok. diego geliyo topu alıyor tekrar yerine gidene kadar zaman geçiyor tabi . eğer o adamı bulabilirlerse daha hızlı oynayacaklardır.

Yalnız sadece top çıkaran adamla bitmiyor o iş. Hızlı oynayıp çok pozisyon vermemeleri için başta stoperlerini o sisteme uygun şekilde kurmaları gerekirdi.

Çevrimdışı TALAT

Zannetmiyorum. Salih kadar bitmese de beklenen sıçramayı yapamaz. Avrupaya 4-5 milyon dışında zor gider.

sıçrama yapar yapamaz bilmem ama fenerin ihtiyaç duyduğu oyuncu tarzı olduğunu düşünüyorum. ama en çok bizim ihtiyacımız vardı tabi

Çevrimdışı Kadir G.

Fener'de söner demeyin diğerleri gibi yalnız Fener'de oyuncu söndüğü filan yok.

Caner, Gönül, Volkan bunlar hep genç oyunculardı. Asıl genç oyuncu katili biziz. Onlar oynayabilecek kalibrede olanları bildiğin üst seviye oyuncu yapabiliyorlar.

Sen onu boşver 9 a Fer i 3.5 a djiyi koyup üstüne kiralık kaleci çekebilir miyiz onu söyle. :D

Çevrimdışı Çağrı

Sen onu boşver 9 a Fer i 3.5 a djiyi koyup üstüne kiralık kaleci çekebilir miyiz onu söyle. :D

Ya hayırlısı be  :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı indie

FB Ozan'ı Emre'nin yerine koyar, bence cuk da oturur.

Çevrimdışı Çağrı

Hiç sanmam ama şunun üstüne Leroy Fer'i aldığımızı düşünün ne Ozan kalır ortada ne Bursa :D

Kütür kütür yer ligi.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kemal

Birde hızı ogrensek transferde gerçekten çok yol kat edecez , 4 gün sonra lig maçı var ve biz başkanın söylemine göre 1 veya 2 orta saha alacaz düşünebiliyor musunuz tezat-anormal durumu ?

Çevrimdışı Kadir G.

Çevrimdışı Çağrı

FB Ozan'ı Emre'nin yerine koyar, bence cuk da oturur.

Çok çok farklı tip oyuncular.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı talha

Fener Ozan'I alıyorsa biz de gidelim Milivojevic'i alalım.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı TALAT

Yalnız sadece top çıkaran adamla bitmiyor o iş. Hızlı oynayıp çok pozisyon vermemeleri için başta stoperlerini o sisteme uygun şekilde kurmaları gerekirdi.

ona bakarsan bizim stoperlerde ona tam uygun değil. herşeyi 4 4lük bekleyemezsin. bazı defoları ya görmezden geleceksin ya da başka pozisyonlar o açıkları kapatacak

Çevrimdışı 'TaNeR'

Tahminen fenere 4'e verilir Ozan, inat ettim 7'ye BEŞİKTAŞ'a vermedim diyecek... fenere ucuz vermek için tiyatro oynadılar.
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Kemal

Fer 'in adı bile geçmiyor nerden cikariyosunuz fer olayını ?

Bizimkiler Fer kim desen eminim ki Bilmez çoğu , adı o kadar geçmiyor

Çevrimdışı can1903

Fırtına öncesi sessizlik.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Kadir G.

Fer 'in adı bile geçmiyor nerden cikariyosunuz fer olayını ?

Bizimkiler Fer kim desen eminim ki Bilmez çoğu , adı o kadar geçmiyor

Rode'de geçmiyordu ama doğruymuş örneğin.

Çevrimdışı atlantisyolcusu

6,5 milyon + holmen karşılığında fenere gitmiş ozan.

Çevrimdışı brkntcnr

Fer olur , milivojevic olur, inler de olur. Ozan olmazsa pek dert değil.

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Samet Ç

Steven Defour nasıl olur sizce ?

Çevrimdışı TALAT

Pazarlasa ne olacak ki geçen sene şampiyon mu oldu o takım ?

Ayrıca sen yazmıştın " sakin olun beyler bizim TD salak mi kesin aldık ki açıklama yaptı " şeklinde ,  işte salak demeyelimde kardeşim cahil diyelim , böyle sahte kabadayiliklar her zaman büyük kulübe zarar verir , sana değil kulübe düşer yapılacak bir açıklama varsa, sonuçta 1451 Trabzon takımı değil bu ,  adamında ekmeğine yağ sürdün peşkeş çekti anında fenere .

Neyse Beşiktaş ta transfer bitmez inşallah Rode hamlesi gelirde söyle arkamiza dayanip futbol izleriz.

Bunuda FO yönetiminin son 2 yıldır tutumuyla yazıyorum , yoksa derdim ki ukraynadan safra alınır. ..  Başkan kongreye şampiyon takımla gir , Rode yi bize getir .

@Çağrı

ben de senin gibi düşünüyorum da artık olan oldu. bundan sonra bence yapılması gereken bursa başkanına unutamayacağı ders vermek bir şekilde alacaksın ozanı (ozan değil quaresma da olsa aynısını söylerdim)