2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12842015 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Volkan Başaran

Evet 3 şampiyonluk ve bugün gelinen nokta..fakirlikten hareket edemeyecek haldeler.hele şu cicim ayları bitsin. galatasarayda çoktan bittide sırada fener var..Sezon içi görürüm onları

32 yaşına geldim

14 sene üniversite kapısından girerken Ehliyet İçin Elime broşür tutulmuştu."SON FIRSAT. Stajyer ehliyet sistemine geçiliyor."

Annem dün Ehlieyete yazılmaya gitmiş ona da aynısı demişler. "Ablacım son fırsat. Stajyer ehliyet başlıyor"..

O günlerde de Galaasaray batıyordu.

Bugün halen batıyor..

Hayaller ve hayatlar diye bişey var ya. Tam bize uygun..

Hayaller Gs nin iflası
Hayatlar Her sene CL her 4 senede en az 2 şampiyonlukları var..

Sen batarsın, Gs batmaz bunu yazın bir köşeye. Yada yeni nesil sözle "At Fava Bekle"

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Kontratlarını da eklersek, esas maliyet ortaya çikar.

Ayrıca 11 milyonu o sene ödemesi yd. Bırakıp kaçtıktan sonra tqksitleri fikret orman yönetimi ödedi.

Ya mehmet abim, canım abim, çok farklı şeylerden mi konuşuyoruz, ben mi arada başka diller kullanarak yazıyorum emin olamıyorum bazen. Ben x Diyorum burada ama y şöyle z böyle b de bunu yaptı diyorsunuz. İyide kardeşim benim bahsettiğim X, Y V Z falan sormuyorum ki.

Çevrimdışı Hasan Akten

32 yaşına geldim

14 sene üniversite kapısından girerken Ehliyet İçin Elime broşür tutulmuştu."SON FIRSAT. Stajyer ehliyet sistemine geçiliyor."

Annem dün Ehlieyete yazılmaya gitmiş ona da aynısı demişler. "Ablacım son fırsat. Stajyer ehliyet başlıyor"..

Bugün halen batıyor..

Hayaller Gs nin iflası

Sen batarsın, Gs batmaz bunu yazın bir köşeye. Yada yeni nesil sözle "At Fava Bekle"

Ağzına sağlık abi. Bu ülkede Gs'nin batacağını düşünenler gerçekten romantizmde çığır açmış durumdalar.

Çevrimdışı Oktay

32 yaşına geldim

Bugün halen batıyor..

Hayaller Gs nin iflası

bir galatasaraylı senin kadar galatasarayı savunamaz yeminle söylüyorum

EssiLor

• Ziyaretçi

SON DAKİKA !!!!
Bursasporun Toplantısından Ozan İle İlgili Her Hangi Bir Karar Çıkmadı

A.Spor.
Ozanı bize vermeyecek olsalar Ozanı Beşiktaşa Vermeyeceğiz gibisinden bir karar çıkardı bu toplantıdan
Demekki Ozanla Beşiktaşımız arasında resmi bir anlaşma var Ozanda bize gelmek istiyor bu yüzden bursanın eli kolu bağlı.
[ Son Düzenleme: 11 Ağustos 2015, 17:07:52 EssiLor ]

Çevrimdışı kralkartal

http://www.milliyet.com.tr/ne-yaptin-porto-772-milyon-euro----1925036-skorerhaber/
Son 10 senede 772 milyon euro bonservisten para kazanmis ama 1 tane cl kupasi almamis olan portoyu degilde..
Bonservis gelir giderlerinde ekside olsa cl.de her sene hedefi kupa olan bayerni manchesteri örnek alalim dedim.
Ama cok zeki arkadaslar isin kayserili tüccar mantigi kismina takildilar..

Çevrimdışı Hasan Tahsin

32 yaşına geldim

Bugün halen batıyor..

Hayaller Gs nin iflası

Görüşlerine katılıyorum. Fahişelik dünyanın en eski mesleğidir, elbette batmazlar  :ok:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Ömer Fikri Er

Yalnız koskoca kulübün iki isme takılıp kalması çok garip
Bunu söylemek baydı artık ama scout diye bir şeyimiz yok herhalde

Ne konuşmuş bu bursa yönetimi saatlerce.  :lol: :lol: Çıldırtacaklar adamı yemin ederim.

Çevrimdışı kralkartal

O Paralar Nereye Gidiyor Acaba  :alala: 30-40 da adam almıyorlar Merak Ettim Şimdi  :alala:
Bankaya faize yatirmislardir.. Beklerim yani..

Çevrimdışı Easthanbool

Madem toplantıdan bir sonuç çıkmayacaktı da neden toplandı bu kamiller  :kop:
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

EssiLor

• Ziyaretçi

Az önce A Sporda Söylediler
Bursanın 18.30 Da Antremanı Varmış Ozanın Antremana Çıkıp Çıkmayacağı Belli Değilmiş.

Çevrimdışı genki1914

Bugun saglik kontrolunden gecmisti normal devam etseydi hafta sonuda oynardi saglik olsun şu transfer donemi bitsinde kafalar rahatlasın artık 😐

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Guti14

Çevrimdışı mehmetthedum

Ya mehmet abim, canım abim, çok farklı şeylerden mi konuşuyoruz, ben mi arada başka diller kullanarak yazıyorum emin olamıyorum bazen. Ben x Diyorum burada ama y şöyle z böyle b de bunu yaptı diyorsunuz. İyide kardeşim benim bahsettiğim X, Y V Z falan sormuyorum ki.

Armağan kardeşim, ek bilgi vermeyeyim mi. Akıllarda o paralarında bu yönetim tarafından ödendiğini unutulmasına müsaademi edelim. Adam 3 senede bu hale getirebildi. Seneye 20 de harcar inşallah.
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı Scout

Bankaya faize yatirmislardir.. Beklerim yani..
10 Yılın Patlamasını Yaşayacaklar  :evillol:
Pika Pika

Bursanın yaptığı işin meali, haydi fener gs, görelim eller, yokmu fiyat arttıran.

Ozan büyük ihtimal bize gelecek. Bir kaç gün ses seda çıkmaz kendince atarını da yaptı ergen recep taraftarının gazını aldı. Cuma günü bir kap gelir ne oluyor demeye kalmaz Ozan bizim formayı giyer.

Çevrimiçi Necmi

Üzülerek söylüyorum, diğer forumlara benzemeye başlamış burasıda.. Fanatizm etkisi altına almış, Tamam beşiktaş esas da, fanatizm etkili beşiktaşlılık fayda değil zarardır.

Saygılar.
:alala: :alala:
Fanatizm den ne anlıyorsun okuya okuya geliyorumda burda senin yaptığın fanatizm
sanki bir ozan kalmış gibi resmen emziğini isteyen bebek gibisin Rode nin bile üstünde
tuttun ya Ozanı bunun altında ihtiyacımız için ozanı almak yatmıyor aslında düşündüğün
renklilerin elinden oyuncu kaptık demek bu sana yakışmıyor resmen işi ergen muhabbetine dökmüşsün.
Ne yapsınlar en yüksek teklifi vermişler bundan sonra olmuyorsa bu para vermediğin için değil
başka nedenlerden dolayıdır. Ne yapalım birde Bursanın önünde hamudamı kalkalım
Süreç iyi götürülüyor olur yada olmaz bu arada para harcayarak avrupada bir yere gelirsin ama Türkiyede değil
gs nin harcadığını biz harcasak bizim harcadığımızı gs gene şampiyon olurdu ama sana garanti veriyorum
şimdi çık köşke etek öp garanti şampiyonsun transfer yapmanada gerek yok bunumu istiyorsun şampiyonluk için herşey mübahtır öylemi

EssiLor

• Ziyaretçi

Bursanın yaptığı işin meali, haydi fener gs, görelim eller, yokmu fiyat arttıran.
Baktılar Talip Yok
Recep Bölükbaşı Tükürdüğünü Yalayıp Beşiktaşımıza Verecek Ozanı.
[ Son Düzenleme: 11 Ağustos 2015, 17:16:54 EssiLor ]

Çevrimdışı f_madida

32 yaşına geldim

Bugün halen batıyor..

Hayaller Gs nin iflası

gs kurallarin isletildigi bir ulkede olsaydi simdiye kadar 10 kere iflas ederdi de Turkiye'de batmaz orasi dogru, ama bu su demek degil, batmasa da sikinti cekmez her yaptigi yanina kar kalir... 3 temmuz yasanmasa bugun gsnin lafini ediyor olmazdik orasi da ayri.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Sarp

Arkadaş ben bizim için derdim net değiller diye.
Bursa'yı gördükten sonra bir daha belirsiz demeyeceğim.

Çevrimdışı kralkartal

10 Yılın Patlamasını Yaşayacaklar  :evillol:

Porto tatraftari olsam forumlarda ronaldoyu messiyi hazardi falan alin diye isyan ederdim kulube:))

Çevrimdışı Çağatay

yarın da toplansalar karar çıkartmayacaklar
sonraki günde, ondan sonraki günde...

bizim orta saha baktığımızı biliyorlar
ve zaman kazanarak bizim başka hedeflere yönelmemizi bekliyorlar
olayın aciliyetinden dolayı
sonra gs ve fb ye kucak açarlar
yada başka yerlerini
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı can1903

Bursa yerel gazete özel haberinde Beşiktaş'tan gelen her teklifin reddedileceği söylenmiş.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Sarp

İnsan Gs'nin ffp toplantısı için beklediklerini düşünmekten kendini alamıyor.... :D