2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12850442 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Bu arada Recep Bölükbaşı Ozanı Beşiktaşa satmayacağım demesinin nedeni olarak bizim bursa yönetiminden önce Ozanla temasa geçmemizi göstermiş.

Heh bu işin başka boyutu. Ve bu gerçek..

Çevrimdışı f_madida

Rode'yi kiralayamiyor muyuz? Versinler senelik 3M maas getirsinler niye hala merdivensporla ugrasiyoruz anlamis degilim...Zaten bu transfer olmazsa cok daha agir bir aciklama bekliyorum klubumuzden.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Deniz

oyuncu ayartıyoruz yani öyle mi ?
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Karabay

Şimdi ozan ben bjk'den başka yere gitmem dese, 7 milyonu elinin tersi ile itip oyuncuyu kadro dışımı bırakacak?  Asıl o zaman kendi ipini cekmezmi.

Çevrimdışı Doğuhan

ya ne gs ı allah aşkına :D

7m keş para varken gs ın 4m(max)+Emre(-0.5m)+Sercan(-0.5m)

gs dan kazanacağı max 3m ken 7m a sen kimsin de vermiyorsun

bursa zaten alttan durmadan oyuncu çıkaran şehir napsın takasla gelcek adamı

sırf şu dönükbaşı g.. olsun diye bitirelim şu transferi

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Manchester United, Lucas Biglia için Lazio'ya €27M teklif etti. Lazio kabul etmiyor. (FI)

Adamlar 29 yaşındaki oyuncuyu satmıyor :).Bazı kulüpler ve kulüp başkanları futboldan zerre anlamadığını her fırsatta gösteriyor.
MANU 27 milyon € ya başka adam bulamayacaktı zaten  :tabe:
ayrıca o adam o paralarıda etmez :)

Çevrimdışı f_madida

Yahu yalan oglu yalan...Varsa boyle bir durum sikayet etsin federasyona. Ne yapmis yani Besiktas Bursa'ya haber vermeden teklif mi gondermis Ozan'a, 3 aydir adami pazarlamadiklari yer kalmadi bir de satmayi dusunmuyoruz diyor utanmadan.

Çevrimdışı Deniz

Bursaspor Kulübü Başkanı Recep Bölükbaşı, Beşiktaş'ın Ozan Tufan'a karşılık Mustafa Pektemek ve 5 milyon avro önerdiğini belirterek, "Ben ise Cenk Tosun ve 6 milyon avro istedim. Ardından herhangi bir dönüş olmadı. Bunun üzerine ben de bu transferi kapattım" dedi.-30 temmuz

tabi canım biz kulüple görüşmedik ,pazarlık yapmadık ondan transfer bozuldu ha bir de şenol güneş bozdu çok zekice  :tabe:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

Yahu biraz mantık ama.

Diyelim ki Ozan ile görüşmedin Bursa ile konuştun tam 1 ay pazarlık yaptın anlaştın sonra oyuncu ile görüşmeyi başladın.

Adam dedi ki size asla gelmem. Var mı böyle Dünya? Hiç mi takip etmiyorsunuz futbol piyasasını?

Önce her zaman oyuncunun menajeriyle yani oyuncu ile görüşülür. Sonra kulüple anlaşılır. Menajerler bunun için varlar zaten.

Aşağılık kompleksi tavan yapacak yakında yapmayın bunu. Beşiktaş olan biziz. Alamazsak da alamayız burada hata aramanın birine gömmenin bir anlamı yok.

Aynı adam elinden Şener'i bedava aldıklarında, Fernandao'yu opsiyonu bitmeden aldıklarından nerdeydi? Biraz düşünün şu açıklamaların gerçek sebebini.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Madem öyle bizmkilerde açıklama yapsınlar Ozan'dan vazgeçdik diye bu iş daha fazla uzamasın.

Başka bir orta saha için çalşmalara devam edelim.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Arkadaşlar ben kaçırıyorum, net fikirlerinizi algılayamıyorum.

Kim suçlu şimdi?

Bursa başkanı?

Ozan?

Şenol Güneş?

Ertuğrul sağlam?

Hamza Hamzaoğlu?

Aziz Yıldırım?

Fatih Terim?

Fikret Orman?

Bunların içinde bir tek şenol hocamız ve fikret başkanımız masum anladığım kadarıyla, diğer saydığım herkeste eşit suç var öyle mi oluyor?

Çevrimdışı Akil Emre

Sanırım Pektemek bu yoğun gündem neticesinde yine takımda kalıp bizi kanser edecek :lol: :lol:

Çevrimdışı Çağrı

Bu iş bittiğinde bu adam ben vermem demedim vermek istemiyorum dedim diyecek.

İsteyerek de vermedim ama oyuncu gitmek istedi diyecek. O zaman bu açıklamaların sebebini daha iyi anlayacağız.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı talha

Hayatınızda ilk kez mi transfer sezonu yaşıyorsunuz?

Topuz BJK forması giydi, gitti fenere. İlhanı resmen kaçırdık gs nin elinden.

Transfer dönemlerinde, oyuncumu ayartıyor derler, kandırdı derler, eskiden oyuncular kaçırılıyormuş dağa.

Size Cevap vermesin diyen oldumu? Yokmu bu Recebin telefonu adresi şenol hocada? Arar konuşur diyorum, Soru sorulduğunda da kendisine, aradım kendisini Derdi neymiş öğrendim derdi geçer giderdi. Arkadaşlar kendinize itiraf edin, deyin ki, Evet olması gereken bir açıklamaydı ama tv karşısında değil. Kapalı kapılar ardında.

Tekrar ediyorum, Başından beri bölükbaşının beşiktaşla ilgili bir düşmanlığı yoktu, onun husumeti şenol güneş ile geçen seneden kalmaydı, dün ki tavırlardan sonra Bölükbaşı kapattı görüşmeyi. Yoksa nereden bilecek en yüksek teklifin beşiktaştan geldiğini, satmayı düşünmese teklif dahi kabul etmezdi.

İstediği yere gidebilir. Ne Ozan'Mış arkadaş ya.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı ahmetx

tabii ki ilk önce oyuncuyla görüşülür .
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı f_madida

Kim suçlu şimdi?

Bursa başkanı?

Ozan?

Şenol Güneş?

Ertuğrul sağlam?

Hamza Hamzaoğlu?

Aziz Yıldırım?

Fatih Terim?

Fikret Orman?

Bunların içinde bir tek şenol hocamız ve fikret başkanımız masum anladığım kadarıyla, diğer saydığım herkeste eşit suç var öyle mi oluyor?

Bursa baskani Bursa'nin cikarlarini gozetmiyor haliyle en cok para veren ve en cazip teklifi sunan klube oyuncuyu vermem diyecek kadar kompleksli bir adam...Bence tek suclu Bursa baskani, olayin basindan beri profesyonel bir klubun kapisindan dahi gecmemesi gerektigini belli eden bir tavir sergiledi.

@Çağrı Aynı şeyi topuzda da yaptık, topuzla anlaştık, kayseriyi ikna ederiz diye. O sıra fener gitti önce kayseriyi bağladı, sonra mehmeti.

Ben ozanın aklını çeldik anlamında demiyorum ama ilk görüşme ozanla yapıldı, bu masum bir görüşme olabilir. Hani gelmek istermisin istemezmisin, ona göre konuşacağız bursaspor yönetimi ile falan.

Ama Bursa kulup başkanının, Beşiktaş teknik direktörü ile kişisel husumeti var diyorum, bu konu yanlış anlaşılmalara sebep vermiş olabilir.

Çevrimdışı Neco

Kim suçlu şimdi?

Bursa başkanı?

Ozan?

Şenol Güneş?

Ertuğrul sağlam?

Hamza Hamzaoğlu?

Aziz Yıldırım?

Fatih Terim?

Fikret Orman?

Duygusal olarak cevap vermiyorum: Bursa başkanı. Dünyanın her yerinde bu iş böyledir, önce oyuncuyla görüşülür. Geçin bu işleri

Çevrimdışı Deniz

Gerçekleri yorumlamak için futbol profesörü olmaya gerek yok.
Herkes önce bir baksın olay nasıl gelişiyor nasıl gelişti.
Düşünmeden 1000 konuşacağına düşünerek 1 konuşacaksın.

Recep 2 hafta önce Beşiktaş bizden ozanı istedi dedi.
5 milyon€+ pektemek verdi dedi,biz Cenk Tosunu istedik dedi.
Bugün çıkmış bizi çiğnedi diye yorum yapıyor ,yersen.

Yine aynı recep kupa finalinden hemen önce,
ozanı ertuğrul sağlamdan isteyen hamzaya çıkıp tek 1 laf etmiyor.
Oyuncu ayartma damgasını Şenol Güneş yiyor öyle mi?

Yersen tabi  :ok:

Çevrimdışı talha

Yanlış düşünüyorsun öyle bir olay olmadı.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı F1903

Bu herifin kalkip da Fb ya da Gs ile ilgili olarak hayatta topcu satmam, vermem, istemem diyebilecegini dusunuyor musunuz?

Bu ve bunun gibi Anadolu klup baskanlari bu atari bir tek Beşiktaş'a yapabiliyorlar.

Ayni hakemlerin bircok kurali (Penalti sirasinda cizgiye basma, rakip takim antrenorunun uyarisiyla duymadigi kufurden oyuncu atma) sadece Beşiktaş maclarinda uygulayabildigi gibi.

Hatirlarsaniz, Suleyman Hurma denen herif de Kayseri'de iken her transfer sezonunda Beşiktaş'a laf cakip, oteki taraftan fener'i yalamaya devam ediyordu.

Daha once de dedigim gibi artik bu Anadolu kluplerinin fb ve gs'ye yalakalip yapip Beşiktaş'a karsi haddini asmasina birisinin cikip dur demesi lazimdi.

Şenol Güneş Hoca'min ellerinden operim.

Degil Ozan Tufan, Messi'yi bile transfer ediyor olsak klup baskani cikip da Beşiktaş ve hocasiyla ilgili ileri geri konusursa gerekilen cevap verilmeli. Hicbir futbolcu ve transfer Beşiktaş'tan buyuk degildir.

mesajda hakaret içeren kısımlar editlenmiştir.
[ Son Düzenleme: 11 Ağustos 2015, 12:41:31 Deniz ]

Çevrimdışı Deniz

Kim suçlu şimdi?

Bursa başkanı?

Ozan?

Şenol Güneş?

Ertuğrul sağlam?

Hamza Hamzaoğlu?

Aziz Yıldırım?

Fatih Terim?

Fikret Orman?

Sen soru soruyorsun burda dolu kişi cevap veriyor.
onları sallamak yere aynı soruları baştan soruyorsun  :)

Çevrimdışı Deniz

Club Brugge Genel Menajeri Vincent Mannaert: "Bursaspor, De Sutter ile anlaşmış ama henüz bize bir teklif getirmediler. Bu saygısızlık"  :kop: :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Easthanbool

Bu arada Recep Bölükbaşı Ozanı Beşiktaşa satmayacağım demesinin nedeni olarak bizim bursa yönetiminden önce Ozanla temasa geçmemizi göstermiş.

Adama  sorarlar ya senin yaptığın ne diye  :evillol:

Pardon adam dedim ama

http://www.iha.com.tr/haber-Bursaspora-tom-de-sutter-tepkisi-474479/
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı Çağrı

@Çağrı Aynı şeyi topuzda da yaptık, topuzla anlaştık, kayseriyi ikna ederiz diye. O sıra fener gitti önce kayseriyi bağladı, sonra mehmeti.

Ben ozanın aklını çeldik anlamında demiyorum ama ilk görüşme ozanla yapıldı, bu masum bir görüşme olabilir. Hani gelmek istermisin istemezmisin, ona göre konuşacağız bursaspor yönetimi ile falan.

Ama Bursa kulup başkanının, Beşiktaş teknik direktörü ile kişisel husumeti var diyorum, bu konu yanlış anlaşılmalara sebep vermiş olabilir.

Armağan orada adama forma giydirdin. O bildiğin aptallığın daniskasıydı. Tapusu Kayseri'de olan adama sen nasıl giydirirsin forma.

Kaldı ki orada Kayseri faktörü var. Bize ne zaman oyuncu satmışlar? Hep bize vurma derdinde olan bir diğer takım.

Sistemi bildiğini düşünüyorum bilmene rağmen bunları söylemen şaşırtıyor beni. Bu anadolu takımları yöneticileri ve başkanları genelde hangi takımlı? Fenerbahçe ve Galatasaray.

Arka bahçesi resmen onların. Adamlar verecek olsa bile bizi aşağılamadan oyuncu vermek istemiyorlar her seferinde oluyor bunlar.

Biz en başından beri bunu yapmalıydık yapmamak hataydı. Doğru olan bu asıl ve bundan sonra yapılmsı gereken. Vermezse vermesin sen büyüklüğünü kaybetme medya ve algıda.

Burada susmak siyaset filan değil. Ben hayatım boyunca bir şey kazanacak olsam bile susmadım, köprüyü geçene kadar mantığına şiddetle karşı olan bir insanım.

Hele ki karşımdakini konuşmasından duruşundan niyetini anladıysam asla prim vermem. Doğru olan yapıldı verilmedi. Perde arkasında emin ol şuan pazarlık devam ediyordur bunlar taraftardan gaz alma olayları hep.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli