@Çağrı Aynı şeyi topuzda da yaptık, topuzla anlaştık, kayseriyi ikna ederiz diye. O sıra fener gitti önce kayseriyi bağladı, sonra mehmeti.
Ben ozanın aklını çeldik anlamında demiyorum ama ilk görüşme ozanla yapıldı, bu masum bir görüşme olabilir. Hani gelmek istermisin istemezmisin, ona göre konuşacağız bursaspor yönetimi ile falan.
Ama Bursa kulup başkanının, Beşiktaş teknik direktörü ile kişisel husumeti var diyorum, bu konu yanlış anlaşılmalara sebep vermiş olabilir.
Armağan orada adama forma giydirdin. O bildiğin aptallığın daniskasıydı. Tapusu Kayseri'de olan adama sen nasıl giydirirsin forma.
Kaldı ki orada Kayseri faktörü var. Bize ne zaman oyuncu satmışlar? Hep bize vurma derdinde olan bir diğer takım.
Sistemi bildiğini düşünüyorum bilmene rağmen bunları söylemen şaşırtıyor beni. Bu anadolu takımları yöneticileri ve başkanları genelde hangi takımlı? Fenerbahçe ve Galatasaray.
Arka bahçesi resmen onların. Adamlar verecek olsa bile bizi aşağılamadan oyuncu vermek istemiyorlar her seferinde oluyor bunlar.
Biz en başından beri bunu yapmalıydık yapmamak hataydı. Doğru olan bu asıl ve bundan sonra yapılmsı gereken. Vermezse vermesin sen büyüklüğünü kaybetme medya ve algıda.
Burada susmak siyaset filan değil. Ben hayatım boyunca bir şey kazanacak olsam bile susmadım, köprüyü geçene kadar mantığına şiddetle karşı olan bir insanım.
Hele ki karşımdakini konuşmasından duruşundan niyetini anladıysam asla prim vermem. Doğru olan yapıldı verilmedi.
Perde arkasında emin ol şuan pazarlık devam ediyordur bunlar taraftardan gaz alma olayları hep.