2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12862085 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

O ne anlıyormuş ya futbolcudan

Öyle deme.

Adam tribün liderliğinden köşe yazarlığına yükseldi. Nasıl işse..
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Akif Çakıcı

O ne anlar futboldan bu ne anlar futboldan... Saygı duyun hocam az saygı
İyi Bir Gelecek İçin KONGRE ÜYESİ OL

Çevrimdışı scape_bjk

Alen Markaryan: "Asla 21 trilyon etmeyecek bir oyuncu. Menajer oyunu. Beşiktaş rest çekip transferden çekilmeli."
iyi oyuncu ama 7 milyon eder mi bilemem ama mutlaka şenol hoca ısrar ettiği için o fiyatlara çıkmışızdır değilse bizim yönetim bu fiyatlara çıkmaz

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

yıllarca beşiktaşı yiyen adamlar şimdi beşiktaşın paralarını mı düşünür olmuş
vallahi her kafadan ses çıkıyor artık transfer sezonu kapansın da rahatlayalım.

Çevrimdışı Easthanbool

" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı fore_kazık

beyaz tv de alttan alta değil aleni beşiktaş aleyhine çalışıyor yalnzı.

Arkadaşım hiç izlemiyorsanız tek bölümle yorum yapmayın bari ... Ertem Şener sayesinde Türk televizyonlarında Beşiktaşın en fazla konuşulduğu kanaldır Beyaz Tv. Yiğidi öldür hakkını ver derler...

Çevrimdışı Çağrı

Alen Markaryan: "Asla 21 trilyon etmeyecek bir oyuncu. Menajer oyunu. Beşiktaş rest çekip transferden çekilmeli."

Alen dediyse hemen çekilelim  :kop: Kimlere kaldı futbol konuşmak.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Önemli olan benim ne anlamak istediğim değil senin neyi anlatmak istediğin. Dediğim gibi eğer bursa şehrinde yaşayan insanları genelleyerek konuştuysan burada 3 milyon kişi yaşıyor. En az 600-700 bini de beşiktaşlı. Konuşurken nereye varacağını bilerek konuş seviyesizlik yapma

Kardeşim biz burda öyle bir şeyi ima etmeyiz. Buranın seviyesi o konuşma ağzının çok çok üzerinde emin ol.

Bizim bahsettiğimiz kesim bellidir. Bursasporlu, Beşiktaş düşmanı olanlardır bu kadar basit.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Çağrı

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Ergin1903

Mecbur bize gelcek . Sadece 7 m olmasin diye düşünüyorum.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Alen dediyse hemen çekilelim  :kop: Kimlere kaldı futbol konuşmak.
bence alen böyle dediyse kesin alalım 7 m euro + sezeride bonus olarak verelim  :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı TALAT

Arkadaşım hiç izlemiyorsanız tek bölümle yorum yapmayın bari ... Ertem Şener sayesinde Türk televizyonlarında Beşiktaşın en fazla konuşulduğu kanaldır Beyaz Tv. Yiğidi öldür hakkını ver derler...

valla ben ertem ne demiş bize yararı nedir bilmem. bugün izledim adam bursayı bizim düşürdüğümüzü, ozanın gsli oyuncularla birlikte oynayacağını ima ettiğini, ozan tufanın beşiktaşa küfür ettiği twitlerin gerçek sahibi kim diye haber yapıyorlar.

hiç de beşiktaşın lehine bir şey görmedim.

ayrıca kanalın avukatı da sizsiniz sanırım. bu kadar hareretli savunduğunuza göre

ayrıca ertem savunacağına hiç kimse savunmasın daha iyi .
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Scout

Seve Seve Olmazsa ...  :evillol:
Pika Pika

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Garmash kimdir necidir? 2.ön libero bumu acaba. ucuz hatta bedava kiralık?

Çevrimdışı TALAT

yoğun gündemden gelemedik henüz oraya :D
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

dalga geçmiyorsun demi bu şarlatanlar ve yaltakçı ertem sayesinde mi :alala: yapmadıkları saygısızlık kaldı mı bize rok mu ne haltsa yerin dibine defalarca soktu

Çevrimdışı can1903

Beyler bi KAP gelsede gülsek yav
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

tanımıyorum ama geçen sezon toplam 10 maçta 360 dk civarı oynamış 4 maç eder hiç sanmıyorum almazlar o adamı

Çevrimdışı aa1903

3 sayfa geriye gittim sadece çok değil,daha eski sayfalarda neler konuşulduğunu bilmiyorum. Yaşadığım şehire ayılıp bayılmıyorum, beşiktaşlı olduğum için de burada neler yaşadığımı ben biliyorum. Ama kimse 3 milyon insanın yaşadığı sehirin hepsine oğlancı falan diyemez diyen de en büyük (Hakaret Yasak)₅ o kadar diyorum. Eğer dediğin gibi şeyler konuşuldu ise burada @Çağrı işini yapsın

haklısın kardeşim ama buradaki yorumlar beşiktaş düşmanlarına karşı yapılıyor. ama tabii keşke herkes hassasiyet gösterdiği konularda kendi şehrinin takımını tutsa...

Çevrimdışı Çağrı

Galatasaray alamayacak çok bariz.

Fener istemiyor.

Oyuncu bizde her türlü.

Benim şuan düşündüğüm Şenol Güneş'in alacağımız kesinleştiği için söylediği.

Satmıyorum diyemeyecek kadar kötü durumda Bursa'nın ekonomisi.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Beyler bi KAP gelsede gülsek yav
gelmez kap ortalık karışık cuma günü gelir  :steamed: :steamed: :steamed:

Çevrimdışı FARUK

Böyle birden ortaya çıkan isimleri sevmiyorum nedense opareye benziyor

Çevrimiçi Necmi

sanırım siz anlamıyorsunuz. stad bizim yararımıza olunca ve yenemeyeceğimiz biri karşımızda olunca sineye çekiliyor ama pek de yararımıza olmayan ve yenebileceğimiz biri karşımızda olunca cevap verelim beşiktaş duruşu bunu gerektirir diyorsunuz.
sen ne diyorsun anlamadım neyin kafası mal seninmi kafa tutacaksın alıyorum elinden stadı dediğinde ne cevap vereceksin
Devlete kafa tutmak kelimesinin anlam karşılığını biliyormusun sen buna isyan deniyor hukuk dilinde yani devlete kafa tutmak
öyle delikanlılıkla ölçülmüyor bak cezaevleri devlete kafa tutanlarla dolu gerçekten ağzınızdan çıkan kelimeyi iki defa düşünün
ondan sonra yazıya dökün.

Çevrimdışı Easthanbool

" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "