2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12862041 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ozan Tufan : Sneijder-Podolski-Rvp ile karşı karşıya oynayacağız çok keyifli bir lig olacak dedi. :D

:naughty: :naughty: :naughty: :upto:

Ozan rakip olarak oynayacağı adamları sayarken hep renklilerden saydı bizden birini söylemedi :naughty: :naughty: :naughty:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Çağrı

Hayatımda ilk defa Beyaz TV izliyorum.

Bu ufaklık kim; neyin algı çalışmasını yapıyor?

Ben de demin aynısını dedim biz geride kalmışız Atalay  :kop: :kop:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Yarın bu adamı alacağız.

Fiyat : 7 milyon euro

Fazlasıya R Yaptı. Yarın hem verecek hem sövecek. Zaten bugün ki görüntülerden Ozan'ın nereye gelmek istediği çok açık.
aslında vazgeçeceksin görecek gününü 7 m euroyu gözden ckarsak iyi adamlar alabiliriz

Çevrimdışı Savaş

Bu ufaklik fena algi yapmaya calisiyor. Nerden girdi lafa 2003 mevzulari. Ayip ulan.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Çağrı

İmp dediği çıkmadı karşısında oynayacağım dedi diye hemen konuyu kıvırıp Beşiktaş Bursa Sebat olayına götürmeye kalktı utanmadan.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TØLGA

Hayatımda ilk defa Beyaz TV izliyorum.

Bu ufaklık kim; neyin algı çalışmasını yapıyor?

bunlar yedek klübesi çoğunu bizde tanımıyoz  :D
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

İmp dediği çıkmadı karşısında oynayacağım dedi diye hemen konuyu kıvırıp Beşiktaş Bursa Sebat olayına götürmeye kalktı utanmadan.

Rengaa rengaa rengaa renkkk :evillol: :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı TALAT

beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Tolga

Siz Tolga'yı ilk kez izliyorsuuz.

2 sene evvel hafta sonları Trt Spor'da konuşurdu o zamandan beri uyuz olduğum bir tiptir.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı TALAT

Çevrimdışı fore_kazık

haftaya beyaz futbol başlıyor bilginize @Çağrı ve @atalay  :kop:

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı Çağrı

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TALAT

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Çevrimdışı worns

Bi de Denys Garmash iddiaları var. Ozan'dan çok daha ucuza biter. En son iki yıl önceki halini hatırlıyorum. İlgi çekici iki yönü de kuvvetli, fizikli bir ortasahaydı. Stili bizim lige uygun. Ama geçen sene ne yaptı hiç bilmiyorum.

Çevrimdışı TALAT

Dur Diego zaten ortalık karışık  :kop:

zaten baktım kimse yazmamış gecikmeli olarak yazayım dedim. bu arada nasıl bir oyuncu ?

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

son dk fb ozandan vazgeçmis (lig tv)

Çevrimdışı atalay

İyi ki geri kalmışız dostum. Bu dalkavuklara prim vermemek lazım.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Alen Markaryan: "Asla 21 trilyon etmeyecek bir oyuncu. Menajer oyunu. Beşiktaş rest çekip transferden çekilmeli."

Çevrimdışı Anıl

Alen Markaryan: "Asla 21 trilyon etmeyecek bir oyuncu. Menajer oyunu. Beşiktaş rest çekip transferden çekilmeli."
O ne anlıyormuş ya futbolcudan

Çevrimdışı TALAT

beyaz tv de alttan alta değil aleni beşiktaş aleyhine çalışıyor yalnzı.