2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12859226 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı can1903

Abi bu nası bi R yav  :lol:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı atalay

Kızıl, Hacıosmanoğlu, sırada ki...  | R |

Çevrimdışı Anıl

Bu arada Beşiktaş'a kesinlikle satmam dediği isim Volkan Şen.

Ozan için yarın yönetim kurulu ve Ozanla görüşüp açıklama yapıcam dedi.

Çevrimdışı TALAT

anlamak istemiyorsun sanırım. stadın yapılması bizim lehimize ve çıkarımıza, biz hükümetle rekabet etmiyoruz ve bir yarış içerisinde değiliz. bursa is bir kulüp, karşılıklı çıkarlar var. o para kazanacak, sen futbolcu alacaksın. almıyorum dersin gidersin başkasını alırsın, burada serbestsin. adamın bir tarafını kaldırmaya gerek yok. kulüple hükümeti kıyaslamak zaten başlı başına bir mantık hatası

sanırım siz anlamıyorsunuz. stad bizim yararımıza olunca ve yenemeyeceğimiz biri karşımızda olunca sineye çekiliyor ama pek de yararımıza olmayan ve yenebileceğimiz biri karşımızda olunca cevap verelim beşiktaş duruşu bunu gerektirir diyorsunuz.
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Çağrı

Yarın bu adamı alacağız.

Fiyat : 7 milyon euro

Fazlasıya R Yaptı. Yarın hem verecek hem sövecek. Zaten bugün ki görüntülerden Ozan'ın nereye gelmek istediği çok açık.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Akif Çakıcı

Beşiktaş'a vermeyeceğim diyemedi. Güzel bi geri dönüş yaptı. Fiyat yükseltmek için yaptığı açık
İyi Bir Gelecek İçin KONGRE ÜYESİ OL

Çevrimdışı worns

Ulan ne biçim heriflerle uğraşıyoruz adam bir demeçte üç kere ağız değiştirdi.

7 mil euroyu silin derken de teklifin o kadar olmadığını söylemeye çalışıyordu bence.

Ozan Bursa'yı kafasından silmiş, bizimle anlaşmış gibi görünüyor. Bu gece yönetimle birlikte olduğu da doğru olabilir.

Çevrimdışı Anıl

Hayatımda gördüğüm en büyük geri vitesti :D

7 milyonu reddettim dedi. Sonra da ben fiyat konuşmadım dedi :D

Çevrimdışı fore_kazık

Ooo bu eleman kim ya beyaztv de tombik oglan sormak istedogom herseyi sordu.. cevap vermiyor sakalli

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

adını bilmiyorum ama bjk li gazeteci ve Bjk kongre üyesi imiş...

Çevrimdışı scape_bjk

Yarın bu adamı alacağız.

Fiyat : 7 milyon euro

Fazlasıya R Yaptı. Yarın hem verecek hem sövecek. Zaten bugün ki görüntülerden Ozan'ın nereye gelmek istediği çok açık.
Bu çocuğun sözleşmesi ne zaman bitiyor bursayla?

Çevrimdışı aa1903

beyler bu güne kadar bir şey öğrendiysem o da, büyük kulüplerle anadolu kulüpleri karşı karşıya geldiğinde hep büyük kulüplerin karlı çıktığıdır.

o yüzden rahat olun. oğlanlar ne yaparlarsa yapsınlar. ozan zaten bir tek biz de patlama yapabilir, renklilerin ancak elinde patlar.

bursa ya ergenliği bir tarafa bırakıp bize verir ya da zararına renklilere verir. 7 milyon euroya her türlü adam bulunur. yönetimin tek planını ozan üzerine yapmadığını umalım yeterli.
[ Son Düzenleme: 11 Ağustos 2015, 00:48:41 aa1903 ]

Çevrimiçi Samet Ç

3 sene sonra sona eriyormuş.

Çevrimdışı Çağatay

Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Tolga

2018
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı TALAT

var ya bu olaylardan sonra bursa bize vermezse sırf inat geçici lisans ile alalım. uefa da belirlesin bonservisini. zaten 8 civarı bir şey belirler max.  :D

Çevrimdışı Savaş

satmıyorum diyen bölük başına  :kop: :kop:

https://twitter.com/MuhammetAtmar/status/630856011860058112
Ahahaha demin bunu kastetmiştim :D

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı scape_bjk

3 sene sonra sona eriyormuş.
hadi ya çokmuş  :)  bi cenk tosun formülü bu başkana iyi kapak olurdu ama neyse

Çevrimdışı worns

var ya bu olaylardan sonra bursa bize vermezse sırf inat geçici lisans ile alalım. uefa da belirlesin bonservisini. zaten 8 civarı bir şey belirler max.  :D

Aynen öyle. Düşünmek lazım bunu. Bence 8 mil gibi bir tazminatta çıkmaz. Oyuncunun son sözleşmesi yıllık 100 bin. Tazminatta daha çok bu esas alınıyor. Hukukçuların emsal davaları araştırması lazım.

Çevrimdışı fore_kazık

sil sil o 7 milyonu silin  :kop: :kop: niye öyle dediki Fikret Başkan indirimmi yaptı yoksa  :kop: :kop: :kop:

bunu söylemesinin sebebi akılda yer etmesinki daha düşük tutarda gs ye veya fb ye vermeleri için zor duruma düşmemektedir. Eğer Ozan ben Beşiktaş'ı istiyorum derse o zaman iş tamamen arapsaçı olur...sonuç olarak bu iş Ozan da biter... ibre renklilere döndü.. olan  Bursaspor a oldu. 7 milyondan oldular.

Çevrimdışı TALAT

Aynen öyle. Düşünmek lazım bunu. Bence 8 mil gibi bir tazminatta çıkmaz. Oyuncunun son sözleşmesi yıllık 100 bin. Tazminatta daha çok bu esas alınıyor. Hukukçuların emsal davaları araştırması lazım.

ben de tahmini değerine yakın bir bedel belirliyor diye biliyordum ama olsun. inat mı inat :D
şu bursa başkanının açıklamalrından sonra

Çevrimdışı Ayberk

sanırım siz anlamıyorsunuz. stad bizim yararımıza olunca ve yenemeyeceğimiz biri karşımızda olunca sineye çekiliyor ama pek de yararımıza olmayan ve yenebileceğimiz biri karşımızda olunca cevap verelim beşiktaş duruşu bunu gerektirir diyorsunuz.
iki alakasız kurumu karşılaştırıyoruz. mahkemeye çıktığın anki halinle, maça çıktığın anki halin bir mi. aynı tavır ve tutum içinde olabilir misin. bunun duruş ile ilgisi yok. sisteme baş kaldırmak bir duruş değildir. kaldı ki tepki veren bir grubun zaten, ötesi kulübe zarar getirir ama bursadan futbolcu almamak sana zarar vermez. aynı olguları kıyaslamıyoruz
Beşiktaş tek, siz hepiniz

Çevrimiçi Samet Ç

Ozan Tufan : Sneijder-Podolski-Rvp ile karşı karşıya oynayacağız çok keyifli bir lig olacak dedi. :D

Çevrimdışı atalay

Hayatımda ilk defa Beyaz TV izliyorum.

Bu ufaklık kim; neyin algı çalışmasını yapıyor?

Çevrimdışı Çağrı

Ozan Van Persie Podolski'ye karşı oynayacağım demiş röportajda  :evillol:

Daha ne desin çocuk :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TALAT

şu çakma ahmet çakara gıcık oldum. tam bir mal adam