Yaşı benden büyük abilerimiz daha iyi bilirler ama ben kendi adıma konuşacak olursam bu klube Beşiktaşlıdan fazla zarar veren kimse yoktur.Bir bakın her alanda böyle.Yıllarca formasını terlettiği,hocalık yaptığı klube ertuğrul sağlamın yaptıklarına bir bakın.Beşiktaşın çocuğu dediğimiz adamların taksidini geciktirince nasıl anında işlem başlattırdığını bir hatırlayın.Renklilere bakıyorsun gsnin eski oyuncusu kaleciyle karşı karşıya,çok kolay bir şekilde pozisyonu gole çevirebilecekken kaleciye bırakıyor topu.Kiralık gönderdikleri veysel sarının yaptıklarını hatırlayın bu sene birde bizim kiralık gönderdiğimiz oyunculara bakın,bize karşı nasıl köpek gibi oynuyorlar.Ben anlayamıyorum bir türlü bu neden olabilir diye.Artık şu romantikliği camia olarak üzerimizden atmamız lazım.Sen burada takım için üzülürken Beşiktaşın çocuğu diye toz kondurmadığın adam senede milyonlar kazanıyor.Adama kızmaya da hakkın yok çünkü endstruyel futbol bunu gerektirir,profesyonel bu sporun içindeki herkes.Milyon euroların döndüğü bir endstrüde romantikliğin izahı yoktur,ozan olur veya olmaz.Tartışmanın anlamı dahi yok.Koskoca Beşiktaşın tek alternatifi ozan değildir elbet.