2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12864743 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı scape_bjk

Ya bırakın vermesin zaten bizim yönetim tek futbolcuya bel bağlamıyor ki olmazsa her zaman bir alternatif bulunduruyorlar ellerinde

Çevrimdışı TALAT

bursa başkanı önce beşiktaşa kesinlikle vermicem diyor

sonra da satmam demiyorum diyor.

bence gs gibi duruyor ama bakalım
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Çağrı

Ahmet Bulut 2 güne bitirir işi.

Ama artık vade ile alamayız bu olaydan sonra. Masaya koyun alın diyecek bu adam.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

çocuğa 3 5 kuruş para veriyolar zaten ne alacağından bahsediyon  :biggrinking:
3 sene mukavelesi varmış ahmet bulut öyle diyor
Geçen hafta transfermarktta 1 yıl kalmış gösteriyordu şimdi sen söyledikten sonra baktım 3 yıl yazıyor  :ebebe:

EssiLor

• Ziyaretçi

Recep Bölükbaşı : Ozanı Beşiktaşa Kesinlikle Vermeyeceğim Diyor.

Çevrimdışı can1903

Benim umudum tükendi gibi gibi.. R.Bölükbaşı yol yapıyor Gs'ye..

Sanırsın Amazon Ormanlarında yeni bi yaya toure keşfettik
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı aa1903

Ama artık vade ile alamayız bu olaydan sonra. Masaya koyun alın diyecek bu adam.

masaya koyduk zaten.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ozan rakip olarak oynayacağı adamları sayarken hep renklilerden saydı bizden birini söylemedi :naughty: :naughty: :naughty:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Easthanbool

SPORX DIŞ HABERLER- Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk hedefleyen Beşiktaş'ın, Dinamo Kiev ile orta saha oyuncusu Denys Garmash için görüşmelerde bulunduğu iddia edildi.

Ukrayna basınında yer alan habere göre; Dinamo Kiev CEO'su Rezo Chokhonelidze, Beşiktaş ile Garmash için görüştüklerini doğruladı ve görüşmelerin olumlu geçtiğini belirtti. Beşiktaş'ın Garmash için Dinamo Kiev ile anlaşmaya yakın olduğunun altı çizildi.

Orta sahanın merkezinde görev alan 25 yaşındaki Denys Garmash, bugüne kadar çıktığı 162 resmi maçta 15 gol atıp 22 asist yaptı.
http://www.sporx.com/futbol/transfer/turkiye/dinamo-kiev-ceosu-besiktas-ile-SXHBQ482351SXQ
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı Ayberk

işte bu da gücünün yettiğine delikanlılık yetmediğine eyvallah demek oluyor
anlamak istemiyorsun sanırım. stadın yapılması bizim lehimize ve çıkarımıza, biz hükümetle rekabet etmiyoruz ve bir yarış içerisinde değiliz. bursa is bir kulüp, karşılıklı çıkarlar var. o para kazanacak, sen futbolcu alacaksın. almıyorum dersin gidersin başkasını alırsın, burada serbestsin. adamın bir tarafını kaldırmaya gerek yok. kulüple hükümeti kıyaslamak zaten başlı başına bir mantık hatası
Beşiktaş tek, siz hepiniz

Çevrimdışı TØLGA

masaya koruz birşeyde ne olur bilmiyorum  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı darthvader

Yaşı benden büyük abilerimiz daha iyi bilirler ama ben kendi adıma konuşacak olursam bu klube Beşiktaşlıdan fazla zarar veren kimse yoktur.Bir bakın her alanda böyle.Yıllarca formasını terlettiği,hocalık yaptığı klube ertuğrul sağlamın yaptıklarına bir bakın.Beşiktaşın çocuğu dediğimiz adamların taksidini geciktirince nasıl anında işlem başlattırdığını bir hatırlayın.Renklilere bakıyorsun gsnin eski oyuncusu kaleciyle karşı karşıya,çok kolay bir şekilde pozisyonu gole çevirebilecekken kaleciye bırakıyor topu.Kiralık gönderdikleri veysel sarının yaptıklarını hatırlayın bu sene birde bizim kiralık gönderdiğimiz oyunculara bakın,bize karşı nasıl köpek gibi oynuyorlar.Ben anlayamıyorum bir türlü bu neden olabilir diye.Artık şu romantikliği camia olarak üzerimizden atmamız lazım.Sen burada takım için üzülürken Beşiktaşın çocuğu diye toz kondurmadığın adam senede milyonlar kazanıyor.Adama kızmaya da hakkın yok çünkü endstruyel futbol bunu gerektirir,profesyonel bu sporun içindeki herkes.Milyon euroların döndüğü bir endstrüde romantikliğin izahı yoktur,ozan olur veya olmaz.Tartışmanın anlamı dahi yok.Koskoca Beşiktaşın tek alternatifi ozan değildir elbet.

Çevrimdışı Çağatay

Arkadaslar gs de melo belirsizligi surdukce
Ozanin yanina yaklasamazlar.
Ha ne zamanki melo satilir ondan gelen para arti takas yoluna anca gidebilirler. Yine de bizim gibi 7m veremezler
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimiçi Samet Ç

Beşiktaş ile ilgili kararı yarın vereceğim diyor adam tam bursalı
[ Son Düzenleme: 11 Ağustos 2015, 00:41:22 Samet Ç ]

Çevrimdışı f_madida

Ozan Tufan Galatasaray'a hayırlı olsun.

Onun yolunu yapıyor.

7 milyon Euro'yu geri cevirip iki tane dandik gsli oyuncuyla takas edecekse buyursun etsin, zaten kafasinin tabani oymus demek ki...ama gs 7 milyon veremez orasi acik hele ki melo inter'e gitmiyorsa hic transfer dahi yapmayabilirler o bolgeye.

The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Çağrı

Vermiyorum demiyor.

Yarın kararı açıklayacağım diyor. Tam olarak R ye taktı.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı worns

Ozan'ın Fikret Orman'la görüştüğü iddiası da ilgi çekici bir yandan.

Bu adamın maaşı 100 bin lira yıllık. Haksız fesih tazminatı ne kadar olacak ? Ulan şu ite inat tek taraflı feshettireceksin sözleşmesini.
[ Son Düzenleme: 11 Ağustos 2015, 00:41:58 worns ]

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı f_madida

Beşiktaş ile kararı yarın vereceğim diyor adam tam bursalı

:kop: :kop: :kop:

hayirli olsun o zaman
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Sedat_BJK

Ooo bu eleman kim ya beyaztv de tombik oglan sormak istedogom herseyi sordu.. cevap vermiyor sakalli

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Tolga

Arkadaslar gs de melo belirsizligi surdukce
Ozanin yanina yaklasamazlar.
Ha ne zamanki melo satilir ondan gelen para arti takas yoluna anca gidebilirler. Yine de bizim gibi 7m veremezler
Melo hiçbir yere gidemez Gs'de kaldı artık.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı fore_kazık

sıkıştı kaçıyor Recebim :D

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

2 senedir kendi elimizle gs yi şampiyonlar ligine itiyoruz yetmedi, kendi elimizle ozanı gs ye ittik, gs çöplerinden kurtulacak üstelik. Dram yeminle dram.

Çevrimdışı Türkay

RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR  :kop:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimiçi Samet Ç