2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12877316 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Şenol hoca adamlık lafını ederken kimseye laf çakmamış orada. Hoca olursun yönetici olursun başkan olursun ama en önemlisi adam olmalısın dedi. Ben kimsenin aklını çelmem gibisinden lafı ettikten sonra söyledi bunu.

Ama dedim ya yanlış anlaşılmaya müsait laf.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Çok fazla abartıyorsun eleştiri değil bu. Analiz hiç değil.

Adamın geçen sene oynadığı maçlara biraz göz at bir süper kupa maçına göz at. Objektif bakarsan görürsün durumu.
Bende oyle dusuniyirdumda boraz daha yumusadim simdi hatta kanim isindi birazda :bandit:
Ama yinede Cok riskli bir tarnsfer olarak goruyorum ya cok basarili olup buyuk paralaara gidecek yada elimizde patlayacak ilk ihtimal daha kuvvetli
Her 2 potansiyel de var Ozanda , Hayırlısı neyse o olsun eger gelirse cani Gönülden destekeyegim tabiki...
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı TALAT

Bende oyle dusuniyirdumda boraz daha yumusadim simdi hatta kanim isindi birazda :bandit:
Ama yinede Cok riskli bir tarnsfer olarak goruyorum ya cok basarili olup buyuk paralaara gidecek yada elimizde patlayacak ilk ihtimal daha kuvvetli
Her 2 potansiyel de var Ozanda , Hayırlısı neyse o olsun eger gelirse cani Gönülden destekeyegim tabiki...

@Yunus Emre Dökmeci de böyle dediyse gelmeyeceğine eminim artık :D
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Giray Burak

Şenol hoca taşı gediğine koymuş ,
Şenol hoca cinsinden ,bir sportif direktör bir tanede basın sözcüsü olacak işlem tamamdır .
Bu ülkede kımın sesi çok çıkıyorsa ,kim lafını esirgemeyip konuşuyorsa onun işi görülür.
Ozan olur yada olmaz benim için farketmez ,eğer bu paralara çıkılıyorsa .illaki iyi ortasahalar bulunur.

Çevrimdışı Sedat_BJK

Ben bizim taraftarin satmis olmak icin adam satma hevesini anlamiyorum. Gokhan'i neden satiyoruz? Yerine daha iyisi mi bulunacak? Ustelik satmak icin en iyi zaman bile degil. Geleli daha iki sezon oldu, simdi yaninda Gomez de var, bu sezon durur UEFA'da gecen senekine yakin performans gosterip ligde de 10 gol 10 asist civarinda oynarsa 20 milyona ya da ustune satilabilir Gokhan. Butun Turk kanat oyunculari icinde Gokhan kadar buyuk bir yildiz olmaya aday bir futbolcu hatirlamiyorum buna Arda da dahil. Guclu, sutlari var, driplingi teknigi yuksek, defansa yardim ediyor, kondusyonu ust seviyede. Macar kim tutturmussunuz bir Macar? Oyunu biraz daha olgunlastiginda Besiktas'in elinde dunya klasinda bir kanat oyuncusu olacak, satarsak cok ciddi bir bonservis icin olabilir ancak. Gokhan icin 12 milyon euroyu iyi para sananlar futbolcudan anlamiyordur, net. Milli Takim'da surekli oynatilsa daha da sivrilecek ama GS'de oynamadigi icin surekli cagrilmiyor. FT salgaminin hic de tarafsiz yonetmedigini hepimiz biliyoruz takimi (goreceksiniz, Atinc Besiktas'tan gitti, birkac aya milli takimda banko olacak), zaten ondan basarisizlik serisi devam edecek milli takimin.
Guzel kardesim sen mesaji alamamissin. Kusura bakma ama senin yorum tarzini begenmiyorum. Lutfen benim yorumlarimi alintilayip cevap yorum yazma. Kendi fikrini haricen bir yorumda yazarsan daha uygun olur.

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Hamitt_55

Papy Djilobodji ye trabzon salça olmuş trt spor da söylüyor 3 milyon euro istemiş nantes, ts de bizim ilgilendiğimiz oyunculara teklif yapıyor (N'doye)
Kara Kartal....

Çevrimdışı Çağatay

Her ihtimale karşı bu paralara çıkılacaksa şunu şuraya bırakayım ben :D

Ligi YIKAR GEÇER.

Biz alamayacaz da bunu kesin ama çağrı fb zaten orta sahalarina adam ariyor cagiriyosun valla sende :)
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Çağrı

Biz alamayacaz da bunu kesin ama çağrı fb zaten orta sahalarina adam ariyor cagiriyosun valla sende :)

Fener'e giderse @Anıl başta olmak üzere 3-5 kişiyi keserim forumdan :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağatay

Papy Djilobodji ye trabzon salça olmuş trt spor da söylüyor 3 milyon euro istemiş nantes, ts de bizim ilgilendiğimiz oyunculara teklif yapıyor (N'doye)

Cok belli ediyorlar burayi takip ettiklerini
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Aykutt

Cok belli ediyorlar burayi takip ettiklerini
Katılıyorum.Bu bölümün herkese açık bir bölüm olmamasını diliyorum.

Çevrimdışı atalay

Djilobodji için 3 - 3,5 milyon euroya biter demiştim.

Fiyatı boşa biçmem zaten de; Hurma bizi mi takip ediyor?  :D
[ Son Düzenleme: 10 Ağustos 2015, 22:17:37 atalay ]

Çevrimdışı Fatih_

Senol hocam agzina saglik, herkes Besiktasa, futbolcusuna, hocasina laf soylerken iki kere dusunsun. Ozan transferi olur yada olmaz adam laf soylemeye cekinmiyoda Senol hocami cekinicek agzinin payini vermeye.

:captain: :captain: :o_o: :nerd:

Çevrimdışı TØLGA

diğerlerinide tahmin edebiliyorum  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Fiyatı boşa biçmem zaten de, Hurma bizi mi takip ediyor?  :D
Bencede takip ediyorlar...
Kimi konussak aldilar yada görüştüler
Bakiniz : Mbia , NDoye , Samba simdide Dijolobi...

Çevrimdışı atalay

Her ihtimale karşı bu paralara çıkılacaksa şunu şuraya bırakayım ben :D

Ligi YIKAR GEÇER.

Sana komisyon aldırmayacağız.  :D

Hayır, Fer konusunda mutabıkız; lakin 3 milyon euroya kiraladıkları adamı 7'e satmazlar.

Çevrimdışı Tolga

Fiyatı boşa biçmem zaten de; Hurma bizi mi takip ediyor?  :D
Hanginiz Süleyman Hurma çıksın ortaya :kop:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Samet Ç

Şu bölümü ziyaretçilere kapatsanız Hurma'dan şüphelenmeye başladım iyice. Samba-Douglas-N'Doye Esteban- Mbia- Djilobodji-Cavanda bu oyuncular Ts'nin ilgilendiği ve aldığı adamlar hepsini burada konuştuk.

@Yunus Emre Dökmeci de böyle dediyse gelmeyeceğine eminim artık :D
Ne desek yaranamiyoruz yahu el insaf :bandit:

Şu bölümü ziyaretçilere kapatsanız Hurma'dan şüphelenmeye başladım iyice. Samba-Douglas-N'Doye Esteban- Mbia- Djilobodji-Cavanda bu oyuncular Ts'nin ilgilendiği ve aldığı adamlar hepsini burada konuştuk.
Yalniz Cavanda ocin olumsuz konuştuk :tabe:

Çevrimdışı Sarp

Kapatılsa ne olacak? :)
Seve seve üye olurlar. Hayatları değişti forum sayesinde.

Çevrimiçi Samet Ç

Kapatılsa ne olacak? :)
Seve seve üye olurlar. Hayatları değişti forum sayesinde.
Orası da doğru. Hurma'yı bulmak lazım :D

Çevrimdışı Türkay

TC kimlik ile üye alımı yapılabilir  :biggrinking:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı atalay

Yaya Toure neler yapıyor...