2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12876316 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı can1903

Sizce de iş bitmiş gibi durmuyor mu?
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Ersoy

https://twitter.com/tribundergi/status/630797405512945664

Ozan iyi bir futbolcu Allah sahibine bağışlasın. :lol:
Gomez için de böyle açıklamalar vardı galiba.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

bundan başka açıklama da var. yanında anç kalabalık bir ortamda. orta söylüyor

Detay verirmisin?

Çevrimiçi Samet Ç

https://twitter.com/ibrahim_keten/status/630798364922224641
Kendini fazla sıkmış gibi ama önemli değil sonuçta çalışınca oluyor yeter ki çalışmayı düşünsün.  :)

Çevrimdışı Kadir G.

Yahu fotoğrafı hörmedin herhalde,

*gassaray camiasının, araya ft koyarak bizzat hoca vasıtası ile istediği,
*Fener camiasının, devre arasından beri kovaladığı ve , kendilerinde diye defalarca algı haberi yaptırdıği,
*bursa başkanının ileri geri konuşup asap bozduğu ortamda,

Hem fenere, hem gassaraya çaĺim açısından hem de bursa başkanına hoca vasıtası ile kapak açısından vurdu gol oldu..

Topuz olayının psikolojik, ve yılların 3.buyük algisını taca çıkaran kendinden emin ve çok güzel hareketler bunlar.

Kompleksten değil ama, tek büyük ve en büyuk beşiktaş hayalinin realiteye donusmwye baslaması gibi bir şey.

Sevindim be..

Bazen paralar sadece oyuncu için ödenmiyor. Bayerni düşünürsek dortmundan çok oyuncu aldı aynı seviyede veya daha üst seviye oyuncularda alabilirdi fakat dortmunddan alarak tabiri caizse "burada patronu benim" mesajı veriyor.

Ozan transferide sarışınlar açısından emsal niteliğinde...

Çevrimdışı EagleForce

Baskan'in poz yine capslik  :D

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

O açıklamayı yaptıysa yarın Ozan için kap gelir.
Konusulan paralar cok buyuk paralar , transfer bitmis gibi gozukuyor , Ins siz hakli cikarsiniz ,cok basarili olur ve cok daha fazlasina satariz...
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Çağrı

Fikret Orman demeç işini iyiden iyiye öğrendi transferde  :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Kheaven

• Ziyaretçi

3-4 kilo fazlası varmış Ozan'ın NTVSpor'da konuşuyorlardı.

Çevrimiçi Samet Ç

Ozan'ı sadece rakibine kaptırmamak için alacaksın. Bayern hesabı her sene ligde parlayan oyuncuyu kapıyorlar rakipleri güçlenmesin diye bizimde bunu yapmamız lazım. 

Yahu fotoğrafı hörmedin herhalde,

*gassaray camiasının, araya ft koyarak bizzat hoca vasıtası ile istediği,
*Fener camiasının, devre arasından beri kovaladığı ve , kendilerinde diye defalarca algı haberi yaptırdıği,
*bursa başkanının ileri geri konuşup asap bozduğu ortamda,

Hem fenere, hem gassaraya çaĺim açısından hem de bursa başkanına hoca vasıtası ile kapak açısından vurdu gol oldu..

Topuz olayının psikolojik, ve yılların 3.buyük algisını taca çıkaran kendinden emin ve çok güzel hareketler bunlar.

Kompleksten değil ama, tek büyük ve en büyuk beşiktaş hayalinin realiteye donusmwye baslaması gibi bir şey.

Sevindim be..

Abicim psikolojik açıdan öcünü almak laf sokmakla, cevap vermekle olmaz. Ciğerini alarak olur. Gidersin bursadan ozanı alırsın.

Ertesi sene Caneri alırsın fenerden, Gidersin Gs nin elinden en önemli kozunu alırsın öyle olur. 4 senede 3 kere şampiyon olup 9 kupayı müzeyi götürerek olur. Yoksa kendimizi tatmin etmeye devam ederiz millet de güler bize.

Çevrimdışı TALAT

beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Kadir G.

Konusulan paralar cok buyuk paralar , transfer bitmis gibi gozukuyor , Ins siz hakli cikarsiniz ,cok basarili olur ve cok daha fazlasina satariz...

Beşiktaşın menfaatine olacak şeylerde haklı çıkalım.

Bu transferde biz haklı çıkacağız. :)

Çevrimdışı uğur07

Sanki ertuğrula çakmış lafı

Çevrimdışı TØLGA

Kendini fazla sıkmış gibi ama önemli değil sonuçta çalışınca oluyor yeter ki çalışmayı düşünsün.  :)
sporcuysan ve yeterli çalışmayı yapıyosan dahada iyi yapar vücudunu sıkıntı yok bence
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

http://www.ntvspor.net/haber/futbol/136140/ben-adamin-alnini-karislarim

Vücut dili analisti değilim ama ANÇ nin pek rahat olmadığını gördüm şenol hoca konuşurken. Her halukarda hoş olmadı. Yersiz bir çıkış.

Çevrimdışı Çağrı

Emre Güral: Yılın golü oylamasında oyumu kendime vermedim, Volkan abiye(Şen) verdim. Yanlış anlaşılmak istemem ama 5 kişiyi yatırdı kaldırdı

:kop: :kop: :kop:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Beşiktaşın menfaatine olacak şeylerde haklı çıkalım.

Bu transferde biz haklı çıkacağız. :)
Hepimizin ortak paydasi Besiktas , Hangimiz Besikyasin kötülüğünü isterki??
Daha oncede yazdigim gibi ben Cok riskli bir Tarnsfer olarak goruyorum , Cok buyuk paralara gelecek bu paramin altinda ezilme duygusu yasamasin kafasi rahat olsun 20 yasinda daha kimseyi takmasin eleştirilere kulaklarini tikasin Basarili da olacaktir..
Ya Cok iyi olacak Bize sampiyonlugu getirecek Ernst gibi yada elimizde patlayacak ...
Nasil siz Q7 yi istemediniz ama geldigi ocin cok basarili olmasini istiyorsaniz bende Ozani İstemiyorum ama gelirse sonuna kadar desteklerim ve arkasinda olurum , Besiktas var olsun gerisi teferruat...
@Kadir Güney
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı mehmetthedum

Abicim psikolojik açıdan öcünü almak laf sokmakla, cevap vermekle olmaz. Ciğerini alarak olur. Gidersin bursadan ozanı alırsın.

Ertesi sene Caneri alırsın fenerden, Gidersin Gs nin elinden en önemli kozunu alırsın öyle olur. 4 senede 3 kere şampiyon olup 9 kupayı müzeyi götürerek olur. Yoksa kendimizi tatmin etmeye devam ederiz millet de güler bize.

Yıllarca kanser olduk, yokluk çektik... 3 senedir fedayla hazırlanıyoruz, bunlar daha başlangıç.. guzel ve güneşli günler yakındır umalım.

Temel sağlam olsun kupalar da gelir geçer.
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı worns

http://www.transfermarkt.com.tr/juraj-kucka/profil/spieler/74943

Adamın sözleşmesi sezon sonunda bitiyormuş daha bir üzüldüm Ozan'la uğraşmamıza. Uygun fiyata bitebilecek bir oyuncu daha. Devre arası filan ilgilenip Tolgay stili düşük bonservisle bağlasak keşke.

Çevrimiçi o2bucak

Bir sırıtışı var sanırsın Ozan Tufan'ı almış...

Çevrimdışı Çağrı

Gençler çok takılmayın.

Bu adamlar tam kapasite çalışınca 5000 kalori yakıyor günde.

Doğru beslenme programıyla 10 günde tamamını yakar.

Normalde de yağlı oyuncu Arda gibi. Asıl mesele devamında da yağ yüzdesini 7-8'lere çekmesi.

Geçen sene fitken bile 10'un üstündeydi bariz olarak görüntüsü.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı brkntcnr

Bence bu sene artık yükselme zamanı. Bu sezon ligi almakla başlayıp rakiplerimizi yavaş yavaş bitirmeliyiz. Ve artık bu yolda herşey mübah. Etik değerleri falan benim şahsen umrumda değil. Şike yapmıyoruz hakem satın almıyoruz adam gibi transfer yapıyoruz ona bile mani oluyorlar. Bu ülkenin en büyüğüdür Beşiktaş. Artık tek büyük olma zamanı.

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi