2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12877131 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

EssiLor

• Ziyaretçi

Tamamen yalan.Erdal bey Marmaris'te kendi işlerine bakıyor otellerini teftişte idi en son  :tabe:
Beşiktaş Kulis in haberi :)

Çevrimdışı Kadir G.

Baştan söyleyeyim ben Rode meselesine imkansız gözüyle bakıyorum ama şöyle eğer opsiyonsuz kiralamaya münih sıcak bakıyorsa olabilir.

Daha ileri gidip 11-12 opsiyon koydurup kiralayabilirsek muazzam iş olur. Biri daha yazmış. Devre arası macarı alıp gökhanı 18 e satarsak rodeyi alır kanatları aynı şekilde devam ettiririz.

Şu an elimizde 12-13 milyon para var.

Ozan>>>>>>7
Djilobodji>>>>>>3.5
Opsiyonlu rode ve opsiyonlu kaleci.

Ligde her türlü eyyam dönüyor ne olacağı belli olmaz fakat şu kadro

Kaleci

Beck  Rhodolfo  Dji  Tosic

Ozan     Rode

Töre      Sosa   Quaresma

Gomez

Uefada her takımla kafa kafaya oynar.

EssiLor

• Ziyaretçi

A Sporu açın basın sözcümüz metin albayrak canlı açıklama yapılıyor ozan hakkında.

Çevrimdışı Sedat_BJK

Baştan söyleyeyim ben Rode meselesine imkansız gözüyle bakıyorum ama şöyle eğer opsiyonsuz kiralamaya münih sıcak bakıyorsa olabilir.

Daha ileri gidip 11-12 opsiyon koydurup kiralayabilirsek muazzam iş olur. Biri daha yazmış. Devre arası macarı alıp gökhanı 18 e satarsak rodeyi alır kanatları aynı şekilde devam ettiririz.

Şu an elimizde 12-13 milyon para var.

Ozan>>>>>>7
Djilobodji>>>>>>3.5
Opsiyonlu rode ve opsiyonlu kaleci.

Ligde her türlü eyyam dönüyor ne olacağı belli olmaz fakat şu kadro

Kaleci

Beck  Rhodolfo  Dji  Tosic

Ozan     Rode

Töre      Sosa   Quaresma

Gomez

Uefada her takımla kafa kafaya oynar.
Araya da sosayi yedek birakacak hakiki bir 10 numara sikistirsak, devre arasi da gokhani satip macari alsak al sana 2016 model kartal gt

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı TALAT

şu emre bol denen adam;

krasiçi holmeni ve stochu öyle bir anlattı ki sanki hepsi dünya yıldızı :D yok bizim adamlardan daha iyilermiş yok fener bu bakımdan daha öndeymiş falan.

gerçi fenerli ve gs li muhabirlerde beşiktaş dedi asporda. artık heralde bizde ozan
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Sedat_BJK

Onceki yillarda ne forum okuyodum ne de twiter takip ediyodum. Bu transfer sezonlari hep boyledi de benim mi haberim yok. Takip etmekten kafayi yedim, esimle bosanma noktasina geldik.

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Kadir G.

Onceki yillarda ne forum okuyodum ne de twiter takip ediyodum. Bu transfer sezonlari hep boyledi de benim mi haberim yok. Takip etmekten kafayi yedim, esimle bosanma noktasina geldik.

Böyle sezonu daha zor görürüz gibime geliyor. :) tosicle başlayıp minimum ozan, gomezle bitirmiş olacağız plase rode :D

EssiLor

• Ziyaretçi

şu emre bol denen adam;

krasiçi holmeni ve stochu öyle bir anlattı ki sanki hepsi dünya yıldızı :D yok bizim adamlardan daha iyilermiş yok fener bu bakımdan daha öndeymiş falan.

gerçi fenerli ve gs li muhabirlerde beşiktaş dedi asporda. artık heralde bizde ozan
Ozan Bu Gece Belli Olacakmış
Ama emre bolun o açıklamalarını bende dinledim stoch holmen ve krasici anlatırken sanki ronaldo neymar veya suarezi anlatıyormuşçasına konuşması kahkaha atmama sebep oldu.

Çevrimdışı Gokhan_1903

şu emre bol denen adam;

onu geç bursaya oyuncu lazım, bu saatten sonra para lazım değil, bu saatten sonra para verip oyuncu almak zor dedi  :D

Çevrimdışı TALAT

Böyle sezonu daha zor görürüz gibime geliyor. :) tosicle başlayıp minimum ozan, gomezle bitirmiş olacağız plase rode :D

oysa ki transfer konusunda ne kadar da karamsardık. para harcayamıyorsun beleş oyuncular seni tercih edecek mi belli değil. ama shanghai ve leipzig sağolsun belki de 5 yılımızı kurtardı adamlar :D

Çevrimdışı Tolga

Fener'in hedefi yabancı orta saha belli ki.

Ozan işi bu hafta resmiyete dökülür diye düşünüyorum.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı TALAT

hele ki emre bol'un bursaya oyuncu lazım demeçlerinden sonra emin oldum ki fener bizim teklife yaklaşamıyor :D

yoksa en ufak bir şans olsa bu adam ortalığa atılırdı ozan fenerde diye

Çevrimdışı Kadir G.

oysa ki transfer konusunda ne kadar da karamsardık. para harcayamıyorsun beleş oyuncular seni tercih edecek mi belli değil. ama shanghai ve leipzig sağolsun belki de 5 yılımızı kurtardı adamlar :D

Belkide kupaları o kulüpler ve Ba ile Atınç sayesinde kazanacağız. Çok garip işler bunlar. :D

Çevrimdışı TALAT

Belkide kupaları o kulüpler ve Ba ile Atınç sayesinde kazanacağız. Çok garip işler bunlar. :D

bir de bizden ziyade fener ve gs daha çok şaşırdı ve tırsmaya başladı. baştan muhtemelen bizi saymıyorlardı ama artık işin rengi öyle değil. bir de akıllıca harcayınca

Çevrimiçi murat

Ben onurun bizim ihtiyacimizi karsilayacak bir kaleci oldugunu dusunmuyorum necmi abi. Aslinda turk kaleciye karsiyim mental olarak iyi degiller. Volkan birgun cok iyi birgun cok kotu. Onurun yan toplarida felaket. 24-25 yaslarinda kendini azda olsa kanitlamis gelisime acik ayaklari iyi olan bir kaleci uygun goruyorum. Sorarsan bi bildigim ospina var ama buradaki bazi arkadaslar boyle kalecilerin avrupada oldugunu soylemislerdi. Bunlara yonelmek gerekiyor diye dusunuyorum.
Jan sommer

Beşiktaş

Çevrimdışı Kadir G.

bir de bizden ziyade fener ve gs daha çok şaşırdı ve tırsmaya başladı. baştan muhtemelen bizi saymıyorlardı ama artık işin rengi öyle değil. bir de akıllıca harcayınca

30+ milyon harcayan fenerden 6.25 le daha iyi kadro kuruncu tırsıyorlar. Doğaldır. :)

Çevrimdışı Deniz

Uefa finali nerde bu sene?
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı atalay

@Çağrı @atalay

olur da rode ve ozan birlikte gelirse nasıl olur ?

Rode mümkün değil.

Müthiş olurdu.

Çevrimdışı ALI RIZA

Tolga+Oğuzhan= Onur
takası nasıl olur sizce :naughty:
@Necmi abi İçinde Oguzhan olan tüm takaslara evet derim  :kop:

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

Araya da sosayi yedek birakacak hakiki bir 10 numara sikistirsak, devre arasi da gokhani satip macari alsak al sana 2016 model kartal gt

Ben bizim taraftarin satmis olmak icin adam satma hevesini anlamiyorum. Gokhan'i neden satiyoruz? Yerine daha iyisi mi bulunacak? Ustelik satmak icin en iyi zaman bile degil. Geleli daha iki sezon oldu, simdi yaninda Gomez de var, bu sezon durur UEFA'da gecen senekine yakin performans gosterip ligde de 10 gol 10 asist civarinda oynarsa 20 milyona ya da ustune satilabilir Gokhan. Butun Turk kanat oyunculari icinde Gokhan kadar buyuk bir yildiz olmaya aday bir futbolcu hatirlamiyorum buna Arda da dahil. Guclu, sutlari var, driplingi teknigi yuksek, defansa yardim ediyor, kondusyonu ust seviyede. Macar kim tutturmussunuz bir Macar? Oyunu biraz daha olgunlastiginda Besiktas'in elinde dunya klasinda bir kanat oyuncusu olacak, satarsak cok ciddi bir bonservis icin olabilir ancak. Gokhan icin 12 milyon euroyu iyi para sananlar futbolcudan anlamiyordur, net. Milli Takim'da surekli oynatilsa daha da sivrilecek ama GS'de oynamadigi icin surekli cagrilmiyor. FT salgaminin hic de tarafsiz yonetmedigini hepimiz biliyoruz takimi (goreceksiniz, Atinc Besiktas'tan gitti, birkac aya milli takimda banko olacak), zaten ondan basarisizlik serisi devam edecek milli takimin.

Çevrimdışı Kadir G.

Rode mümkün değil.

Müthiş olurdu.

Bence de olmaz yine de açık kapı bırakıyorum: 13 civarına bırakmazlar mı?

Çevrimdışı Ersoy

Kaleci alınacak mı ? Alınırsa devre arası alınır bence.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı TALAT

yapma şenol hoca. bozdun transferi :D

transferi yapsaydık öyle konuşsaydın

Çevrimdışı Dr.Zeck

yapma şenol hoca. bozdun transferi :D

transferi yapsaydık öyle konuşsaydın