Araya da sosayi yedek birakacak hakiki bir 10 numara sikistirsak, devre arasi da gokhani satip macari alsak al sana 2016 model kartal gt
HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben bizim taraftarin satmis olmak icin adam satma hevesini anlamiyorum. Gokhan'i neden satiyoruz? Yerine daha iyisi mi bulunacak? Ustelik satmak icin en iyi zaman bile degil. Geleli daha iki sezon oldu, simdi yaninda Gomez de var, bu sezon durur UEFA'da gecen senekine yakin performans gosterip ligde de 10 gol 10 asist civarinda oynarsa 20 milyona ya da ustune satilabilir Gokhan. Butun Turk kanat oyunculari icinde Gokhan kadar buyuk bir yildiz olmaya aday bir futbolcu hatirlamiyorum buna Arda da dahil. Guclu, sutlari var, driplingi teknigi yuksek, defansa yardim ediyor, kondusyonu ust seviyede. Macar kim tutturmussunuz bir Macar? Oyunu biraz daha olgunlastiginda Besiktas'in elinde dunya klasinda bir kanat oyuncusu olacak, satarsak cok ciddi bir bonservis icin olabilir ancak. Gokhan icin 12 milyon euroyu iyi para sananlar futbolcudan anlamiyordur, net. Milli Takim'da surekli oynatilsa daha da sivrilecek ama GS'de oynamadigi icin surekli cagrilmiyor. FT salgaminin hic de tarafsiz yonetmedigini hepimiz biliyoruz takimi (goreceksiniz, Atinc Besiktas'tan gitti, birkac aya milli takimda banko olacak), zaten ondan basarisizlik serisi devam edecek milli takimin.