2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 34 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12878979 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Alper1903

Şenol hoca nerede verdi bu röportajı ben dinleyemedim ?

Onu ben de bilmiyorum. Twitter'a videosu düştü oradan izledim.

Çevrimdışı Kadir G.

Amma abarttınız. Şenol hoca sizin benim düşündüğümü düşünemiyor mu? Geldi gelmedi kesinlik olmasa konuşur mu?

Çevrimdışı worns

Sorun Bursa başkanı meselesi değil. Oyuncunun ederinin çok üzerinde para verileceği görülüyor.

Dünyada başka oyuncu kalmamış gibi Ozan Tufan altın değerinde filan demek esasen oyuncu portföyü eksikliğimizi de gösteriyor. Ama ben yine de yönetimin ismi geçmeyen alternatifleri olduğunu umuyorum.

Bununla bu kadar uğraşana kadar Alex Song ikna edilirdi.

Çevrimdışı Çağrı

@Çağrı hocam Ozan'ın kilo fazlası yok değil mi resimde memintoları var gibi geldide   hepimizin var ama sanki büyük veya resimde öyle :D

:biggrinking: :biggrinking:

Yağ yüzdesi yüksek duruyor geçen sene de öyleydi daha fit hale gelmesi lazım ama meme kısmı yağdan değil  :evillol:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı genki1914

Ozanin cok buyuk sismanlama potansiyeli var dikkat etmeli ilerleyen yaslarda sakat

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hatta  fazlasi var su an cidden dikkatli olmasi lazim yazik etmesin kendisine alacatida da gordugumde saglam poposu vardı

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Guti14

Çevrimdışı Kadir G.

1 senede Şenol hoca ile bu kadar çıkışa geçen oyuncunun 5 yıllık sözleşmede neler yapabileceğini siz düşünün.

Çevrimdışı ilhan mansız

fikret orman vermez o parayı versede 3 sende falan heralde  :biggrinking:
inşallah tutar doğru değildir. Çok riskli bir transfer

Çevrimdışı Tolga

Şenol Hoca'nın röportajını Aspor canlı verdi.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı brkntcnr

:biggrinking: :biggrinking:

Yağ yüzdesi yüksek duruyor geçen sene de öyleydi daha fit hale gelmesi lazım ama meme kısmı yağdan değil  :evillol:
Abi bi ay adam akıllı çalışsın sakatlanmasın yani toparlar :D

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Tolgahan Gur

Ne yani Şenol hoca Susmalı yani öylemi Pooffff comeee on give me a break,,, ozan gelsede  gelmesede kimse saçma sapan konuşamaz
– Dönüp bakıyorum geçmişime. Sadece iki renk hatırlıyorum. SİYAH ve BEYAZ.

Çevrimdışı ilhan mansız

Sorun Bursa başkanı meselesi değil. Oyuncunun ederinin çok üzerinde para verileceği görülüyor.

Dünyada başka oyuncu kalmamış gibi Ozan Tufan altın değerinde filan demek esasen oyuncu portföyü eksikliğimizi de gösteriyor. Ama ben yine de yönetimin ismi geçmeyen alternatifleri olduğunu umuyorum.

Bununla bu kadar uğraşana kadar Alex Song ikna edilirdi.
çok riskli bir transfer, yorumunuza kesinlikle Katılıyorum

Çevrimiçi Samet Ç

Ozan şu anda Şenol hoca ile konuşuyor. Başkanda Lig tv de röportaj veriyor. :)

Çevrimdışı worns

plus

ne Bursa alttan alınacak takım ne de Ozan susmayı gerektirecek hatta onu düşündürtecek çapta oyuncu.

Çevrimdışı Easthanbool

" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

https://twitter.com/mucadelemizbjk/status/630791530522017792

açıklama bu.

Bursa başkanına söylenen birşey yok, ben adamım öyle şeyler yapmam demek istemiş ama yanlış anlaşılmaya o kadar müsait bir açıklama ki, altından herşey çıkar.

Çevrimdışı worns

Fikret Orman: Bir oyuncu için tek alternatif Beşiktaş değilse, Beşiktaş için de bir oyuncu tek alternatif değil. Ozan olmazsa olmaz değil.

Çevrimiçi mayguntr

Gün geçtikçe  Şenol Hoca'ya ısınıyorum. Ya almayın şu Ozanı valla boku çıktı , alın İnleri buluruz sonra 2 seneye genç birini

Çevrimdışı mehmetthedum

Ahmakça Bir hal içerisindeyiz.. Bursa başkanına laf soktu diye gururlanıyoruz, mutlu oluyoruz coşuyoruz. Söz konusu transfer bizim için altın değerinde iken üstelik.

Tamamen eziklik psikolojisini üstümüzden atamadığımız için taraftarımız bu tip küçük şeylerle kendilerini tatmin etmeye bayılıyor. Yazık çok yazık.

Yahu fotoğrafı görmedin herhalde,

*gassaray camiasının, araya ft koyarak bizzat hoca vasıtası ile istediği,
*Fener camiasının, devre arasından beri kovaladığı ve , kendilerinde diye defalarca algı haberi yaptırdıği,
*bursa başkanının ileri geri konuşup asap bozduğu ortamda,

Hem fenere, hem gassaraya çaĺim açısından hem de bursa başkanına hoca vasıtası ile kapak açısından vurdu gol oldu..

Topuz olayının psikolojik, ve yılların 3.buyük algisını taca çıkaran kendinden emin ve çok güzel hareketler bunlar.

Kompleksten değil ama, tek büyük ve en büyuk beşiktaş hayalinin realiteye donusmwye baslaması gibi bir şey.

Sevindim be..
[ Son Düzenleme: 10 Ağustos 2015, 20:56:15 mehmetthedum ]
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı Çağrı

Çok samimiler Ozan Güneş Orman.

Hakikaten bitmiş gibi duruyor olay bakalım ne çıkacak yarın bu işin altından
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TALAT

https://twitter.com/mucadelemizbjk/status/630791530522017792

açıklama bu.

Bursa başkanına söylenen birşey yok, ben adamım öyle şeyler yapmam demek istemiş ama yanlış anlaşılmaya o kadar müsait bir açıklama ki, altından herşey çıkar.

bundan başka açıklama da var. yanında anç kalabalık bir ortamda. orta söylüyor
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Tolgahan Gur

– Dönüp bakıyorum geçmişime. Sadece iki renk hatırlıyorum. SİYAH ve BEYAZ.

Çevrimdışı Kadir G.

O açıklamayı yaptıysa yarın Ozan için kap gelir.

Çevrimdışı Efe

Ne yani Şenol hoca Susmalı yani öylemi Pooffff comeee on give me a break,,, ozan gelsede  gelmesede kimse saçma sapan konuşamaz
ne ozanmış adam mı kalmadı 7 milyon avroya be kralı alınır başkan hayatta o paraları vermez inler gelecek inşallah başka oyuncuya gerek yok
Şampiyon Beşiktaş JK