2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 35 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12879018 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Neo Nesil

bursaspor, şenol hocadan yediği ayar sonrasında beşiktaş'a "hadi size güle güle" diyecektir muhtemelen...

Çevrimdışı ilhan mansız

Bu adam kesinlikle bu paraları etmez. Kiralık da olsa Alınacak rode gibi bir oyuncu seviyeyi zaten çok net yukarı çıkarır. Inşallah almazlar. Çok büyük hata olacağını düşünüyorum. Biz tolgay gibi bir oyuncuyu sadece 300 bin Euro'ya aldık. Buna tam 23 kat fazla para vereceğimiz konuşuluyor. Resmen saçmalık

Çevrimdışı worns

Şenol hoca zibidi kılıklı Bursa başkanına gereken yanıtı verdi. Hocanın karakteri belli buna benzer demeçleri vereceğini düşünüyorum. Ağırlığımızı hissettirecek bir hocayla çalışıyor olmamız da ayrıca sevindirici, Bilic bu anlamda farklı bir kültürden geldiği için afallıyordu.

Ozan'da olmazsa olmasın bu saatten sonra. Marco Verratti değil adam abartmamak gerekir. Konuşulan bonservisi de aklım almıyor zaten. Bir ton oyuncu yazdık buraya. Başka alternatiflere yönelsinler.

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Ersoy

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Çağrı

O zaman Ozan hayırlı olsun  :icool:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Neo Nesil

inler işi yatmadıysa, inlere odaklanalım. ozan işi yatmıştır yüksek ihtimal...

ah ah, cambiasso, aquilani gibi boşta olan adamları alamadık...   :s20: :s20:

Çevrimdışı brkntcnr

Hayırlı olsuun :)

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Çağrı

Trabzon da Tolga'yı bize söve sövdüre vermişti rahat olun tarzımız bu :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kutay

15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Ahmakça Bir hal içerisindeyiz.. Bursa başkanına laf soktu diye gururlanıyoruz, mutlu oluyoruz coşuyoruz. Söz konusu transfer bizim için altın değerinde iken üstelik.

Tamamen eziklik psikolojisini üstümüzden atamadığımız için taraftarımız bu tip küçük şeylerle kendilerini tatmin etmeye bayılıyor. Yazık çok yazık.

Çevrimdışı Aykutt

Tamamdır beyler arkada bizim muhabirler de var hazırlıkların nasıl yapılmasını konuşuyorlar yoksa bir araya gelmezlerdi.Hayırlı uğurlu olsun ps değilse.

Çevrimdışı Çağrı

Başkanımız yine çok yakışıklı  :kop:

Doğuştan yakışıklı  :kop:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Ahmakça Bir hal içerisindeyiz.. Bursa başkanına laf soktu diye gururlanıyoruz, mutlu oluyoruz coşuyoruz. Söz konusu transfer bizim için altın değerinde iken üstelik.

Tamamen eziklik psikolojisini üstümüzden atamadığımız için taraftarımız bu tip küçük şeylerle kendilerini tatmin etmeye bayılıyor. Yazık çok yazık.
İlk defa sana katılıyorum abi.  :D

Çevrimdışı Neo Nesil

ama onların yöneticileri, anç karşısında süt dökmüş kedi gibi olup, 7 milyondan 4 milyona indirdiler... :)

bizzat anç bitirmişti transferi hatırladığım kadarıyla...

Çevrimdışı genki1914

Ozanin cok buyuk sismanlama potansiyeli var dikkat etmeli ilerleyen yaslarda sakat

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Guti14

Çevrimdışı TØLGA

ben şöyle düşünüyorum abi şenol güneş böyle konuştuğuna göre olumlu veya olumsuz bu transfer bitmiştir
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ilhan mansız

sövüp sövmemelerinden ziyade ben fiyata takıldım. 7 milyon euro doğruysa eğer gerçekten çok yüksek bir fiyat. Inşallah hayırlı olur

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Gokhan_1903

bence Şenol hocanın böyle bir konuşma yapacağı belliymiş dikkat ederseniz ANÇ hiç tepki vermiyor.

Çevrimdışı Easthanbool

@Çağrı hocam Ozan'ın kilo fazlası yok değil mi resimde memintoları var gibi geldide   hepimizin var ama sanki büyük veya resimde öyle :D
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı TØLGA

sövüp sövmemelerinden ziyade ben fiyata takıldım. 7 milyon euro doğruysa eğer gerçekten çok yüksek bir fiyat. Inşallah hayırlı olur
fikret orman vermez o parayı versede 3 sende falan heralde  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK