2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12894950 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

10 m euroya kimleri alabiliriz ozandan 1 2 tık iyi misal ross barkleyi çok severim 10 12 ye bitmez mi o transfer yoksa uçuyomuyum :steamed:
Uçuyorsun

Çevrimdışı Tolga

tufan 7 ye mal olacak ya şimdi bu iş olmazsa yonetim kiralık bir oyuncu+inleri getirir inler 3.5 desek 3.5 artıyor buda ndoyenin bonservisine eşit boyle olabilir ancak oyuncu bize gelmek ister napıcak tsde tolgay gibi olabilir bu yazıyı atan adamın yonetimle baglantıları iyi takip ederim twitterdan
Şimdi açıklayıcı oldu ama N'Doye'yi Ts KAP'a bildirdi yani söylediğinin artık olma şansı kalmadı :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Ozan ile N'Doye ne alaka :D
Ozan 7 milyon , Ndoye 3,5 milyon
Yani Ndoye + Inler olabilir neden olmasin :)
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı MUSTAFA_

Eğer Ozan'a bu para verilecekse 2. alınmak istnen adama bonservis vermeyeceğiz.

Ücretsiz kiralık yada ufak bi miktara kiralık olabilir.

Aklıma gelen kişi muhtemelen herkesin aklına geliyor ama olur mu  :D
Yukarda havalar nasıl Esiyor mu

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Cironun %30 u kar olsa, 330 bin TL eder 330 bin TL 110 bin Euro eder, 110 bin euro, Pektemeğin sarıyer adanademir falan maçlarında sonradan oyuna girip 10 dk koşmasıyla kazandığı maç başı parasına eş değer. 10 maç yani.

Gsliler sabrinin 10 dk koşması Fbliler selçuk şahinin 10 dk koşması diye senin gibi düşünüp bir şey almasaydı ortada ne gs ne fb kalırdı.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Geçen sene holmen ozanın yedeğiydi zaten bursada. Stoch da 25 yaşında henüz, nesi bitmiş anlamadım.

Krasic evet bitik ama isim mi isim.

Bizdeki ismail pektemek ve necip de bitmişten beterler, onu atlamayalım.
Bu üçünün de bitik olmadığını ve Bursa'ya gideceklerini varsayarsak Bursa bunların yıllık ücretlerini karşılayabilir mi? Karşılayamaz. Yıllık ücretlerinde fedakarlık yapmaz bu isimler. Sonuç: Bursa'nın takastan ziyade paraya ihtiyacı var.Takasa özellikle de maaşı fazla olacak oyunculara soğuklar. Para daha ön planda. 

Çevrimdışı Batuhan1903

Şimdi açıklayıcı oldu ama N'Doye'yi Ts KAP'a bildirdi yani söylediğinin artık olma şansı kalmadı :icool:
imzalar atılmamış diyorlar

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Sambayida bildirmislerdi :evillol: :evillol:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı atalay

N'Doye bence bu yılın en iyi santrafor transferi. Risk yok zira. Net iyi transfer.
[ Son Düzenleme: 10 Ağustos 2015, 13:20:51 atalay ]

Çevrimdışı kartalBaz

Ndoye isinin tek mantigi pektemegi gonderirsek ozan transferinde onu alacaktik diye tahmin ediyorum. Ama belliki pektemek gitmeyecek ndoye de ts ye gidecek. Sahsi fikrim son 3-4 gune kadarda ndoye bizi bekledi olmayinca ts ye gidiyor. Yonetimin istegi 4.5 ozana 3 ndoye ye ustune pektemekte gidiyor. Ama pektemek bozdu herseyi bana kalirsa.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

N'Doye bence bu yılın en iyi santrafor transferi. Risk yok zira. Net iyi transfer.

Tabii borsaya bildirmişler sadece o iş olmayabilir konu TS ise...  :D
gomez :alala:

Çevrimdışı kartal43

Ozan her açıdan gerekli bir transfer bizim adımıza. O paraya daha iyisi alınır Avrupa'dan falan geçin bunları. Takımlar planlarını yaptılar artık ligler başladı.kimi alacaksın avrupadan.gökhan ınler gelecek olsa onunda bonservisi 5 milyon civarı yaşıda 31. Tolgay bu sene yok zaten.hadi Veli iyileşti diyelim.atiba-Veli orta ikilisi mi şampiyon yapacak bizi. Veli tamam hırslı ama ne çabuk unuttunuz derbilerde yaptığı pas hatalarını. Ozan transferi bizim için dönüm noktası olabilir

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Gsliler sabrinin 10 dk koşması Fbliler selçuk şahinin 10 dk koşması diye senin gibi düşünüp bir şey almasaydı ortada ne gs ne fb kalırdı.

E futbolun kurtuluşundan bahsediyorum ben size. Siz kalkıp günü konuşuyorsunuz ben geleceği.

Bu adamlar, bu paraları aldığı sürece evet kimse forma almamalı kombine almamalı. O kadar açık net. Kendi ligimizde avrupada gözlerden uzak, kendi kendimizi tatmin etmeye devam ederiz sonra. San marino ile aynı torbaya düşene kadar devam, verin 2 şer 3 er.

Çevrimdışı Tolga

imzalar atılmamış diyorlar
Tabiki daha atılmamıştır ama adam oraya kadar gidip anlaşma aşamasına geldikten sonra ben başka takıma gitmek istiyorum demez şu saatten sonra sanmıyorum yani.

Çevrimdışı ümer

Başka bir ülkede Federasyon başkanı bu dedikodulardan sonra anında o hocayı görevden alır.

Tabi bizde herşey laçka olduğu için bu konunun da üzeri kapatılır.
Bu iş demirorenin gözünün õnünde olsa gikini cikaramaz bu kadar net

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı cisse557

20 yaşında gelecek vadeden bir futbolcunun 7 milyon etmemesi için adının Ozan olması yeterlidir. Türkiyedeki bakış açısı aynen böyledir.

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı Batuhan1903

Tabiki daha atılmamıştır ama adam oraya kadar gidip anlaşma aşamasına geldikten sonra ben başka takıma gitmek istiyorum demez şu saatten sonra sanmıyorum yani.
sambada oldu mbia da oldu  :ishock: :ishock: :evillol:

Çevrimdışı Anıl

Ozan 7 milyon , Ndoye 3,5 milyon
Yani Ndoye + Inler olabilir neden olmasin :)
Ozan ve Inler'in aynı tip olmadığını, bizim öncelikle hangisine ihtiyacımız olduğunu ne zaman anlayacaksın merak ediyorum abi :)

Çevrimdışı Anıl

Samba'yı KAP'a bildirmediler. :)
Bildirdiler :D

Serbest statüdeki profesyonel futbolcular, Esteban Alvarado Brown ve Veijeany Christopher Samba'nın kulübümüze transferleri konusunda görüşmelere başlanmıştır.

Çevrimdışı Çağrı

Gönderirken Atınç'ı 5'e vermeyelim 25 edecek ileride diyenler Ozan'a 5-6 mı verilir diyor  :evillol:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Bildirdiler :D

Serbest statüdeki profesyonel futbolcular, Esteban Alvarado Brown ve Veijeany Christopher Samba'nın kulübümüze transferleri konusunda görüşmelere başlanmıştır.

Ben sadece anlaşamadıklarını KAP'a bildirdiler diye hatırlıyorum o zaman yanlış biliyormuşum kusura bakmayın :iblush:

Çevrimdışı kartalBaz

Ozan ve Inler'in aynı tip olmadığını, bizim öncelikle hangisine ihtiyacımız olduğunu ne zaman anlayacaksın merak ediyorum abi :)
Inler gelirse atiba 8 numara tarzinda oynayabilir. Katilirsiniz katilmassiniz ama bana gore uygun futbolcu. Ozan kadar tempo yapamaz ama gayet iyi oynar. Sirf 8 numara olcak diyede 7 milyon euro bayilmayalim. 8 numara oynayacak oguzhan ve atiba var (ozan kadar iyi olmasada)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Gönderirken Atınç'ı 5'e vermeyelim 25 edecek ileride diyenler Ozan'a 5-6 mı verilir diyor  :evillol:

:claps: :claps: :claps:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Pektemek Sabah 8 de uyanmış olsun, öğlen 1 e kadar, 970 euroyu cebe indirdi. Yarın sabah 8 e kadar alacağı para 4 bin 656 Euro

Yani pektemeğin 1 günlük maaşı, 13 bin 968 TL Buda Asgari ücretle çalışan bir adamın 1 senede kazandığı paradan fazlası demek.