2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12901856 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı atalay

KAP'a mı bildirdik bu ne kesinlik üstad  :busted_cop:

Bitti diyorlar; ödeme planı çıkarıyorlar. Bu saatten sonra olmaz ise sağlam çalım yeriz.

Allah allah. Yol arkadaşı belirlemek lazım buna Atalay.  :icool: :icool:

Gentner gibi mi?  :D

Çevrimdışı Çağrı

Ozan'ın Şenol Hoca'ya söz verdiği söyleniyor.

Çocuk Bursasporlu.

Şenol hoca eski hocası. Bize gelmesi zaten en normal olanı.

Galatasaray olmayan parası ile bize köstek olacağını sanıyor. Şimdi çekilsek apışır kalırlar ortada biz almayacaktık bir bakıp çıkacaktık diye.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı atalay

Rode belkide hayal değildir :alala:

Rode mümkün değil @Necmi ağabey.

Temas varsa da olmaz o iş.

Çevrimdışı murat

Ffp tek bir kuralı içermiyor.bildiğim kadarıyla birkaç sene üst üste genel bilançonuzda zarar etmemenizde gerekiyor.senelerdir zarar ediyorsanız oyuncu satsanızda transfer yapmanız izin vermeye biliyorlar.biz transfer yapabiliyorsak şu anki durumumuzunda etkisi var.stad yapımı bir kalkan etkisi yapıyor.normal şartlarda bu ekonomik şartlarla transfere izin vermemeleri büyük bir olasılıktır.

Beşiktaş

Çevrimdışı TALAT

yok sistem ne kadar bonservisli sattın o kadar alabiliyorsun odemelerin bu yıl yada seneye yapılması cok onemli deil pyle olsa bile onunda arka kapısı var taksıtle seneye gelcek şekilde odersin 12 net var suanda kullanabileceğimiz 3.5 i bilmiyorum bende ama cok konusuldu dogrudur buyuk ihtimalle sonucta uefa kuralında ufacık esneme payı olarak 3.5 demiş olabilir yanı işin özeti biz 2 orta saha 1 stoper birde kiralık kaleci alacak paramız var yeterki yonetim istesin bizim üstelememiz lazım eksik bolgeler cok belli seneye bu 12 yi kullanamıyacağız yine oyuncu satmak zorunda kalacağız

sistem kaça sattın diye bakmıyor. bilançonda ne kadara gelir ne kadar gider var diye bakıyor. dediğin gibi arka kapı olarak seneye verilecek şekilde kullanabilirsin ama seneye o harcamaların kadar gelir göstermen lazım.
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

sosanın sakatlığı hakkında bilgisi olan var mı ?

Çevrimdışı TALAT

Ffp tek bir kuralı içermiyor.bildiğim kadarıyla birkaç sene üst üste genel bilançonuzda zarar etmemenizde gerekiyor.senelerdir zarar ediyorsanız oyuncu satsanızda transfer yapmanız izin vermeye biliyorlar.biz transfer yapabiliyorsak şu anki durumumuzunda etkisi var.stad yapımı bir kalkan etkisi yapıyor.normal şartlarda bu ekonomik şartlarla transfere izin vermemeleri büyük bir olasılıktır.

Beşiktaş

biz en son anlaşmamızla bu sene 20m euro seneye 10m euro max. zarar edeceğimizi taahhüt ettik.

Çevrimdışı Tolga

Çocuk Bursasporlu.

Şenol hoca eski hocası. Bize gelmesi zaten en normal olanı.

Galatasaray olmayan parası ile bize köstek olacağını sanıyor. Şimdi çekilsek apışır kalırlar ortada biz almayacaktık bir bakıp çıkacaktık diye.
Aynen öyle.

Alamayacakları oyuncuların peşinden koşmaya bayılıyorlar :kop:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı TALAT

ali ece de bugün rode hakkında çok konuştu. bildiğim kadarıyla o da içeriden bilgi alıyor. hani kıllanmadım da değil.

Çevrimdışı murat

Galatasaray ın şu an için harcayabileceği para 4 milyon euro. Futbolcu satışı olmazsa ozanı alması çok zor.futbolcu elinden çıkarması lazım.yada 4 milyon + birkaç futbolcu formülünü devreye sokması lazım.ayrıca 15 ağustosa kadar bir transfer yapmaları çok zor.UEFA ile buluşacaklar.güzel bir söz vardır ayıyla yatağa girersen pençelerine dikkat edeceksin.

Beşiktaş

Çevrimdışı talha

Arkadaş gerek yok. Ayrıca Ali Ece'ye Vidal'i sor Aranquiz'i sor 3 saat anlatır. Bize gelecek değil ya.

Adama sormuşlardı böyle böyle yazmışlar. Ali Ece konuşmaya bayılır. Şükretmek lazım Rode'den girip efsane Alman orta sahalarına gitmemiş.  :kop:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı ZORBEY

Fatih Terim'in Ozan'ın GS'ye gitmesi için baskı yaptığı söyleniyor böyle bir baskı varsa gerçekten milli takıma F.T başındayken adam vermememiz gerekir.

Kaynak varmı dostum?
Kargalar sürüyle KARTALLAR Yanlız uçar..

Çevrimdışı can1903

Bitti diyorlar; ödeme planı çıkarıyorlar. Bu saatten sonra olmaz ise sağlam çalım yeriz.

Gentner gibi mi?  :D
Defansta Rhodolfo var yemeyiz çalım..
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimiçi Necmi

Mümkün değil @Necmi abi Dzeko haberleri vol2. Söylentiyi kim çıkardıysa furmak lazım.
valla duyduğuma göre biz opsiyon istiyormuşuz Bayern vermiyormuş :utan
isteyenin bir yüzü kara demişler furma beni

Çevrimdışı TALAT

Arkadaş gerek yok. Ayrıca Ali Ece'ye Vidal'i sor Aranquiz'i sor 3 saat anlatır. Bize gelecek değil ya.

Adama sormuşlardı böyle böyle yazmışlar. Ali Ece konuşmaya bayılır. Şükretmek lazım Rode'den girip efsane Alman orta sahalarına gitmemiş.  :kop:

yok bende biliyorum çok konuşuyor konudan konuya atlıyor da bugün nedense özellikle rode konusuna girdi uzun uzun anlattı. o zaman kıllandım ama burda olmaz alamayız diyenleri bildiğim için üstelemedim. şimdi necmi abi de öyle diyince de iyice kıllandım

Çevrimiçi Necmi

Rode mümkün değil @Necmi ağabey.

Temas varsa da olmaz o iş.
az vurun ben masumum  :nerd:
millet ibrayı aldı bir ay bırakın bizde Rodeyi alalım  :bandit:

Çevrimdışı Batuhan1903

sistem kaça sattın diye bakmıyor. bilançonda ne kadara gelir ne kadar gider var diye bakıyor. dediğin gibi arka kapı olarak seneye verilecek şekilde kullanabilirsin ama seneye o harcamaların kadar gelir göstermen lazım.
hayır ffp bize ceza verdi bilancoya deil bonservis girdisine hani fmde aldgın sattıgın oyuncular sayfası var işte onu eşitlemeni istiyor ffp 3.5 milyon euro belki fazladan veriyordur onun dısında maddi durumu iyi kuluplerin normal şartlarda gelir gider dengesine bakıyor ffp yani örneğin psg adamlar oyuncu satmıyorlar ama sponsoru yuksek tutup gelir gider dengesini ayarlıyorlar bu ffp bizim için şans aslında tamamen transfer yasagıda gelebilirdi

Çevrimdışı doganay

yeni macin ozetini izledim. Soylemesem icimde kalir, bu motta tam el bombasi o nasil top kaybi ve penalty yapmak. Acil kendisinden kurtulmak lazim.

Çevrimdışı TALAT

hayır ffp bize ceza verdi bilancoya deil bonservis girdisine hani fmde aldgın sattıgın oyuncular sayfası var işte onu eşitlemeni istiyor ffp 3.5 milyon euro belki fazladan veriyordur onun dısında maddi durumu iyi kuluplerin normal şartlarda gelir gider dengesine bakıyor ffp yani örneğin psg adamlar oyuncu satmıyorlar ama sponsoru yuksek tutup gelir gider dengesini ayarlıyorlar bu ffp bizim için şans aslında tamamen transfer yasagıda gelebilirdi

Şirketimiz, bu anlaşma süresince, UEFA A Listesine dahil edilebilecek yeni oyuncu transferlerinde belirli bir sınırlandırmayı kabul etmektedir. Bu sınırlama, sezon bazında net transfer gelirlerinin (transfer gelirleri-transfer harcamaları) pozitif olması şartını içermektedir. Bu sınırlama, önümüzdeki sezonlarda bu anlaşmada yer alan operasyonel ve mali kriterlere uyum gösterilmesi durumunda 2017/18 sezonunda kaldırılacaktır. Halihazırda UEFA 2014/15 A listesinde yer alan oyuncular ile, sözleşmesi bitmiş ve serbest oyuncular ile imzalanacak sözleşmeler bu sınırlama kapsamında değildir.

Çevrimdışı kartalBaz

Arkadaslar size bir soru sormak istiyorum. Diyelimki inler veya ozandan birini secmek zorundayiz. Sizce hangisi bizi sampiyon yapmada daha cok katki verir? Bana kalirsa inler tecrubesi ve oyunu dagitmasiyla takimi seviye atlatir ve sampiyonluk yolunda ozandan daha cok katki vercegine inaniyorum. Hal boyleyken 7 milyon ozana verecegiz. Diyelimki ozan harikalar yaratti seneye satabilecegimiz maksimum fiyat 14-15 tir. Buda tabiki risk tasiyor. En iyi ihtimal diyoruz bide. Peki ozan sampiyonluga giden besiktasta son haftlarda bize liderlik yapabilirmi? Bence hayir. Ozan transferinde elde edecegimiz gelir 7-8 arasidir. Ama inler tecrubesiyle oyunu yonlendirmesiyle emin olun son haftalarda bizi sampiyonluga goturecek oyuncudur. Peki sampiyon olup sampiyonlar ligine gidersek ne kadar ekstra gelirimiz olacak? 15-20 milyon arasi olacaktir. O yuzden bence birinci tercih inler olmali, egerki durumumuz el veriyosa ozanida bonus olarak almaliyiz. Bu sene 7-8 oyuncumuza teklif geldide noldu? Sampiyonmu olduk? Inter Meloya 2 milyon euro vermiyor ama verdigi katki ortada. Kisacasi ben ozanin degilde inlerin bizi sampiyon yapacagina inaniyorum. Egerki aldiysakta o paralara bu sene daha transfer yapamayacagiz ortasahaya. Insallah hayirlisi olur.

Çevrimdışı Batuhan1903

ali ece de bugün rode hakkında çok konuştu. bildiğim kadarıyla o da içeriden bilgi alıyor. hani kıllanmadım da değil.
harbi rode hakkında konuştumu o zaman kesin bir ilgi vardır yonetimde bugun evrende surprız bir transfer var diyordu bide boyle bir twitter heabı rode hedefte falan diyordu ne kadar dogru bilemem
https://twitter.com/simdilik_cemil/status/630416181825011713

Çevrimdışı TALAT

Arkadaslar size bir soru sormak istiyorum. Diyelimki inler veya ozandan birini secmek zorundayiz. Sizce hangisi bizi sampiyon yapmada daha cok katki verir? Bana kalirsa inler tecrubesi ve oyunu dagitmasiyla takimi seviye atlatir ve sampiyonluk yolunda ozandan daha cok katki vercegine inaniyorum. Hal boyleyken 7 milyon ozana verecegiz. Diyelimki ozan harikalar yaratti seneye satabilecegimiz maksimum fiyat 14-15 tir. Buda tabiki risk tasiyor. En iyi ihtimal diyoruz bide. Peki ozan sampiyonluga giden besiktasta son haftlarda bize liderlik yapabilirmi? Bence hayir. Ozan transferinde elde edecegimiz gelir 7-8 arasidir. Ama inler tecrubesiyle oyunu yonlendirmesiyle emin olun son haftalarda bizi sampiyonluga goturecek oyuncudur. Peki sampiyon olup sampiyonlar ligine gidersek ne kadar ekstra gelirimiz olacak? 15-20 milyon arasi olacaktir. O yuzden bence birinci tercih inler olmali, egerki durumumuz el veriyosa ozanida bonus olarak almaliyiz. Bu sene 7-8 oyuncumuza teklif geldide noldu? Sampiyonmu olduk? Inter Meloya 2 milyon euro vermiyor ama verdigi katki ortada. Kisacasi ben ozanin degilde inlerin bizi sampiyon yapacagina inaniyorum. Egerki aldiysakta o paralara bu sene daha transfer yapamayacagiz ortasahaya. Insallah hayirlisi olur.

hocam sen soruyu da sormuşsun cevabı da vermişssin :D

Çevrimdışı Neo Nesil

:claps:

Çevrimdışı TALAT

harbi rode hakkında konuştumu o zaman kesin bir ilgi vardır yonetimde bugun evrende surprız bir transfer var diyordu bide boyle bir twitter heabı rode hedefte falan diyordu ne kadar dogru bilemem
https://twitter.com/simdilik_cemil/status/630416181825011713

valla konuştu da haberlerden görüp de mi bir şeyler bildiği için mi onu bilmiyorum. hani klasik ali ece konudan konuya atlama değil gibiydi ama

Çevrimiçi Necmi

FFP ye takılı sezona girdik 3,5 M€ transfer bütçemiz vardı.
Herkes bizimle dalga geçiyordu bu gün geldiğimiz sonuç
hepsine kök söktürdük en iyi transferleri yaptık nerdeyse tüm takımı
değiştirdik ve bunu bitik halimizle yaptık Yönetim işini iyi yapıyor
kabul etmek lazım birde renklileri düşünün eminim hepsi diyordur stadları açıldığı
ve ekonomik durumları düzeldiğinde ne yapar bunlar diye bitmişken bunları yapıyorlarsa