2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12902755 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Neo Nesil

maalesef haberler geliyor Beşiktaş bastırıyormuş
bir tek veli takasa sokulduysa mantıklı olur ama ben alınacağını sanmıyorum
belki gs nin önünü kesmek fiyat yükseltmek için yapıyorlardır
bu sene Beşiktaş rakipleri bayağı zarara uğrattı bu araya girmelerle
bayağı bir saldırgan politika izledi güzel bir transfer sezonu yaşıyoruz.
istediklerinide aldı hep

bir tek salih uçan konusunda kaybettik. fener 1,4 milyon avro gibi parayla aldı...

[ Son Düzenleme: 10 Ağustos 2015, 00:58:42 Neo Nesil 2 ]

Çevrimdışı Efe

ozanı 6 milyon  euro bedelle almışız söylenen futbolcuda verilmemiş şenol hocanın araya girdiği ve ozanı ikna ettiği konuşuluyor parasal açıdan çok büyük para ben hala başkanın bu parayı verme ihtimalinin olmadığını düşünüyorum ama bir çok yerden işin bittiği ve bu paraya anlaşıldığı söyleniyor  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Tolga

ama bize lazım olmayan bir oyuncu onun yerine bir stoper alınsa çok da büyük iş yapılmış olur
2 orta saha almaktansa 1 orta saha 1 stoper almak daha mantıklı olur.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı f_madida

Bu transfer bu rakamlarla bana hic mantikli gelmiyor... Demba Ba'yi ki bence son 3 yilda yaptigimiz en iyi transferdi 6.5'a almis, Tolgay Arslan'i 400 bin Euro'ya getirmis bir takimin, yabanci oyuncu kontenjani serbestken bu cocuga 7 milyon+ euro vermesi hic anlasilir gibi degil.

Rode'yi kiralayabiliyorsak alalim, olmadi Inler'i getirelim.

The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

yalnız fenere victor wanyama ismini yazıyolar müthiş transfer olur çok beğenirim kendisini

Çevrimdışı Çağrı

6 verilir. Ama 6 son noktadır.

7 den başlamak demek başka boyuta geçmek demek Avrupa'dan oyuncu alma aşamasında.

Muhtemelen 12-13 arasına satarız.

Töre'yi 15 civarına gönderio Dzsudzsak'ı alırsak devre arası Ozan'ın parası da Töre'den çıkar. Riske değer.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

ozanı 6 milyon  euro bedelle almışız söylenen futbolcuda verilmemiş şenol hocanın araya girdiği ve ozanı ikna ettiği konuşuluyor parasal açıdan çok büyük para ben hala başkanın bu parayı verme ihtimalinin olmadığını düşünüyorum ama bir çok yerden işin bittiği ve bu paraya anlaşıldığı söyleniyor  :)
fedakarlıktan bahsetti meğer fazla para verecekmiş  :kop:

Çevrimdışı Batuhan1903

2 orta saha almaktansa 1 orta saha 1 stoper almak daha mantıklı olur.
hocam hem 2 orta saha hem stoper lazım bu takıma 2 orta sahamız eksik 2 defansımız gitti bir defans geldi gayet normal 2 orta saha ve 1 stoper almak paramızda var artık azla yetinmeyelim hep azla yetindiğimiz için şampiyon olamıyoruz

Çevrimdışı mehmetthedum

Bu akşamki maçtan sonra benim 11'im

tolga              (mecburen,cenk sakat)

beck,rodolfo,pedro,tosic  (motta bu senen son, serdar beck ile değişmeli oynayabilir, ersan rugby oynasın)

atiba,ozan           (ilk haftadan itibaren ozan oynasın, daha kötüsü olmaz)

töre,ozzi,olcay        (iyileşirse ozi yerine sosa)(ikinci yarı olcay yerine quaresma)

gomez             ( oyun sıkışırsa ikinci yarı atiba yerine cenk, forvet ikilenir)

ilk 2'de bitimemiz lazım. devre arası ve gelecek seneki transferlerle beraber vurur geçeriz.

Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı Tolga

yalnız fenere victor wanyama ismini yazıyolar müthiş transfer olur çok beğenirim kendisini
Çok iyi oyuncu.

Çevrimdışı Çağrı

Alamazlar geçin.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Alamazlar geçin.
transfer sezonu bitsede rahatlasak yazmadıkları kalmadı bu adam ferden bile iyi inşallah alamazlar.

Çevrimdışı murat

Artık belki bir hayal ama şöyle 4-4-2 oynayan bir takım hiç fena olmazdı.artık ne öyle kanat oyuncuları nede ortasahanın göbeği kaldı.hiç sevmediğim adam tipleri şu tek yönlü oyuncular.bir takımda bu tipte tek oyuncu olabilir onunda ismi sergen hagi veya Alex filan olmalı.bu arada Türkiye te gelmiş en iyi yabancı olarak hoijdonk olarak görürüm.komple bir oyuncuydu.

Beşiktaş
[ Son Düzenleme: 10 Ağustos 2015, 01:05:12 MURAT ]

Çevrimdışı f_madida

tahminim Sosa'da oldugu gibi kiralik + zorunlu bonservis onermis olabiliriz..

6 ay icin 1 milyon Euro kiralama bedeli + Ocak 2016 ve Ocak 2017'de olmak uzere 2.5'ar taksitle bonservis.

Çevrimdışı Tolga

hocam hem 2 orta saha hem stoper lazım bu takıma 2 orta sahamız eksik 2 defansımız gitti bir defans geldi gayet normal 2 orta saha ve 1 stoper almak paramızda var artık azla yetinmeyelim hep azla yetindiğimiz için şampiyon olamıyoruz
Haklısın ben de aynı fikirdeyim ama anladığım kadarıyla orta sahaya yapılacak takviye sayısına göre stoper transferi şekillenecek.

Çevrimdışı atalay

Şu Rode, Wanyama, İmbula isimlerini kim yazıyor?

Bu nasıl bir hayal gücü?

Çevrimdışı worns

beck,rodolfo,pedro,tosic  (motta bu senen son, serdar beck ile değişmeli oynayabilir, ersan rugby oynasın)

töre,ozzi,olcay        (iyileşirse ozi yerine sosa)(ikinci yarı olcay yerine quaresma)

gomez             ( oyun sıkışırsa ikinci yarı atiba yerine cenk, forvet ikilenir)

ilk 2'de bitimemiz lazım. devre arası ve gelecek seneki transferlerle beraber vurur geçeriz.

Pedro-Rhodolfo çok sıkıntı olur. İkisi de ağır görünüyorlar. Pedro'yu biliyorsunuz. Hücum pres ve ilerde çoğalarak oynamak istediğimizde ya çok açık veririz ya da takımın boyu çok uzar. Ya transfer gelecek ya da hazırlık maçlarında gördüğümüz gibi istemesek de Ersan oynayacak. Milosevic bir umut olabilir sol stopere uygun geçmişte de daha diri bir oyuncu olarak bilinirdi ancak o da süre alamıyor bir türlü adam akıllı.

Çevrimdışı Savaş

Wanyama 15'den aşağı gelmez. Turkiye'den kimsenin gücü yetmez. Şaşırmayın :)

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Anıl

Djilobodji ile TS ilgileniyormuş.
Ben diyorum transfer bölümü dışarıya kapatılmalı :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

eldekilerden neden ersan oynar anlamıyorum çok can yakar pedroda sıkıntılı milosevic orayı kurtaramaz mı ?

Çevrimdışı Batuhan1903

Haklısın ben de aynı fikirdeyim ama anladığım kadarıyla orta sahaya yapılacak takviye sayısına göre stoper transferi şekillenecek.
hocam stoper transferi anca franco yada ersan giderse olacak gibi çunku orada sayı olarak yeterli gozukuyor bence 4 transferler avrupa ligini almaya cok yaklasırız ozan inler(rode hayal ama olsun)diji(samba)boyko bunları alacak paramız var yonetim bilmiyormu anlamıyorum bu sene ffp nedeniyle 15 milyon euro daha kullanabiliyoruz bunları bitirmek lazım yoksa seneye ffp yuzunden oyuncu satmadan adam alamıyacağız

Çevrimdışı Anıl

Topal 4-1-4-1 oynayacaksak süper transfer olur.
Dün ben yazdım laf etmeyen kalmadı :kuserim :kuserim

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı f_madida

ben 4-4-2 veya 4-1-3-2 stili tercih ederdim, ileriye de cenk ve gomez'i birlikte koyardim.

tore ozzi ozan olcay

cenk  gomez

Buyuk takimsak cift forvet oynayabilmemiz lazim, ligdeki rakiplerin 90% i zaten bize karsi kapali futbol oynuyor.. "Play to your strengths" diye bir soz var, kuvvetli oldugumuz mevkileri kullanmak yerine israrla cift on liberoya yuklenmemek lazim.

Çevrimdışı TALAT

ffp de anladığım kadarıyla şöyle oluyor. bu sezon içersinde net tranfer giderin net transfer gelirinden fazla olamaz.

demba ba nın parasını peşin mi aldık bilmiyorum ama bir ara 7m peşin gerisi taksit deniyordu. taksitlerin de ne zaman ödeneceği önemli olmakla birlikte eğer böyleyse direk 13m u kullanamayabiliriz.

ayrıca +3,5 m euro deniyor ama ben anlaşma şartlarında öyle bir şeye rastlamadım bunun da doğruluk payı olmayabilir. (geçen senelerden kalan transfer alacağımız var ise onu bilmiyorum)

bütün bunları düşününce bütün transferlere yetecek paramız olmayabilir
[ Son Düzenleme: 10 Ağustos 2015, 01:20:40 TALAT ]
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles