Arkadaslar size bir soru sormak istiyorum. Diyelimki inler veya ozandan birini secmek zorundayiz. Sizce hangisi bizi sampiyon yapmada daha cok katki verir? Bana kalirsa inler tecrubesi ve oyunu dagitmasiyla takimi seviye atlatir ve sampiyonluk yolunda ozandan daha cok katki vercegine inaniyorum. Hal boyleyken 7 milyon ozana verecegiz. Diyelimki ozan harikalar yaratti seneye satabilecegimiz maksimum fiyat 14-15 tir. Buda tabiki risk tasiyor. En iyi ihtimal diyoruz bide. Peki ozan sampiyonluga giden besiktasta son haftlarda bize liderlik yapabilirmi? Bence hayir. Ozan transferinde elde edecegimiz gelir 7-8 arasidir. Ama inler tecrubesiyle oyunu yonlendirmesiyle emin olun son haftalarda bizi sampiyonluga goturecek oyuncudur. Peki sampiyon olup sampiyonlar ligine gidersek ne kadar ekstra gelirimiz olacak? 15-20 milyon arasi olacaktir. O yuzden bence birinci tercih inler olmali, egerki durumumuz el veriyosa ozanida bonus olarak almaliyiz. Bu sene 7-8 oyuncumuza teklif geldide noldu? Sampiyonmu olduk? Inter Meloya 2 milyon euro vermiyor ama verdigi katki ortada. Kisacasi ben ozanin degilde inlerin bizi sampiyon yapacagina inaniyorum. Egerki aldiysakta o paralara bu sene daha transfer yapamayacagiz ortasahaya. Insallah hayirlisi olur.