2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12887476 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Batuhan1903

Atan la tutan iyi olacak lafinin mantığı suradan geliyor bana göre: şimdi. 4 defans 2 on libero genelde gol yememek icin savunma yapiyorsun, en son topun cizgiden gececegi noktada kaleci var fark yaratiyor. Golcü icinde ayni sey geçerli; butun orta saha ve kanatlar uğraşıyor en son golcü topu çizgiden geciriyor. Sonuç olarak futbol bi takim oyunu ama kaleci ve forvet düğüm noktaları. Bu noktalar zayif olmamali en azindan.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
kesinlikle katılıyorum 5 e tufanı alsak 3 inlere versek kalır 5 milyon euro bu paraya iyi bir kaleci buluruz diye düşünüyorum olmadı kiralarız opsiyonla beğenirsek alırız bonservisini

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Serkan7738

Her pahalı adam iyi olmaz yanlız bir bunu hep yapıyoruz. Adamlar bastı parayı zamanın Guiza'yı aldı .  :lol:

25-26 yaşında çok iyi kalecilerin piyasa değeri az buz bellidir. Hatta sana gelme olasılığı bile bellidir. O yüzden o potaya çok girilmemeli.

Bizim yapmamız gereken potansiyeli yüksek olduğu bilinen nispeten piyasa aralığı uygun ve kalecinin sana gelmesin de sorun çıkmayacak elemanları aramalı. Koval,Berisha, Boyko.

bende eğer boyko gibi olmuş yada olmak üzere olan kalecilere eğer onlar gelmezse de tecrübe abidesi görmüş geçirmiş eski kulağı kesiklerden uygun fiyatlı kalecilere yönelmemiz taraftarıyım biz potansiyelli kaleci yetiştiremiyoruz  :D

Çevrimdışı Kadir G.

Konu illa uzasın diyorsun yani.

Uzamış uzayacağı kadar. Ben kaçamak değil net cevap verince iftiracı olmuşum senden de aynısını bekliyorum fakat hala cevap yok. Sen dürüstsün onu göster ikna olalım.

Çevrimdışı kralkartal

bir yıl opsiyon vardı ve şampiyon olsaydı bu opsiyonu yönetim kullanacaktı taraftarı karşısına alamazdı
biz beş maçta biliçin saçmalıkları yüzünden şampiyonluğu verdik Olcayın ölüsü mustafadan iyi sol açık oynarken
sen sağ beki çıkart olcayı sağ beke al mustafayı sol açık oynat 60. dakika saati kuruyor herhalde direk Tolgayı çıkartıyor birde en iyi olduğu maçlarda çıkartıyor
şimdi bunun izahını yapamazsın bir takımı yerle bir etmek istemiyorsa en vasat hoca bile böyle şeyler yapmaz.
evet Biliç ingiltere hayalini gerçekleştirmek için Beşiktaşın şampiyonluğunu sabote etmiştir. Zaten devre arasında demedimi
Beşiktaş gibi bir takımda şampiyon olamazsan gidersin her türlü kılıfı hazırladı. Ben film izlemiyorum gidip maçları canlı
izliyorum yaşımda ufak değil @kralkartal karşındaki adam yaşını gizlemiyor 24 yaşında sende yazki seninde yaşını bilelim
birine ufak demen için önce ortaya kendi yaşını koyman lazım bende senin bir çok yazından nedense yaşının küçük olduğu fikrine kapıldım
Benim yasimda 25 necmi abi ama ben bu film ve yas ile ilgili cumleleri ikili tartismalara gireyim birilerini kucuk goreyim diye degil bu gorusu cok sacma anlamsiz ve cok fantastik buldugumu karsi tarafa anlatabilmek icin yazdim ve bende mac izlerim genelde.. Neyse herkes istedigi seneryoyu kurup inanmakta ozgurdur hic uzatmayalim

Çevrimdışı talha

bende eğer boyko gibi olmuş yada olmak üzere olan kalecilere eğer onlar gelmezse de tecrübe abidesi görmüş geçirmiş eski kulağı kesiklerden uygun fiyatlı kalecilere yönelmemiz taraftarıyım biz potansiyelli kaleci yetiştiremiyoruz  :D

Elimizde iyi iki tane hoca var. Bu şansı kaçırmamalı.  :icool:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Easthanbool

Kaleci adayları sıralamam;
Ospina > Berisha > Boyko > Ochoa
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı Jukebox

Bilic bir derbi kazan be kardeşim.
 :steamed:

Çevrimdışı Serkan7738

Ochoa nın saçlarını beğenmiyorum yakışmaz bize  :icool:

Çevrimdışı Jukebox

Boyko>Hepsi.  :lol:

Çevrimiçi Necmi

Peki senelerdir sakatlıklar yüzünden ayağına doğru düzgün top değmemiş, fenerden geleceği için zaten taraftarın tepki göstereceği belli olan Sezer'i hangi Beşiktaş başkanı ister? Başkan hatalı transferdi deyince inanıyorsun. Ki ben de inanıyorum. Bu transferden komisyon almış olacağına ihtimal bile vermiyorum. Bu hatayı Biliç yapınca neden inanmıyorsun?
kendi bağlantıda olduğu menejerlerin oyuncusu olmadığı için kaç oyuncuyu aldırmadığını biliyormusun
Miloseviçin yüzüne ilk geldiğinde seni ben aldırmadım kesinlikle oynatmam dediğini biliyormusun bazı oyuncularda ısrar ederek
mesela linnesde ya onu alırsınız yada hiç birini istemem getirdiğiniz oyuncuyuda oynatmam dediğini biliyormusun
Yönetim yaka silkiyordu onun yüzünden transfer yapamıyorlardı en son devre arasında rest çektiler senin istediğin
oyuncuları almayacağız diye hatta devre arasında gönderilmesi gündemdeydi taraftar tepkisinden çekindiler.
Başkanın Sezer transferine ben hata bile demem köküne kadar yanlış bir transfer. Ama oyuncunun kalitesinden değil
karakterinden dolayı yanlış şimdi hala 8 numara arıyoruz aslında orayı dolduracak kalite var ama o karakterdeki bir
oyuncuyu takımın içersine sokmak bir risktir.

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Hasan Akten

Uzamış uzayacağı kadar. Ben kaçamak değil net cevap verince iftiracı olmuşum senden de aynısını bekliyorum fakat hala cevap yok. Sen dürüstsün onu göster ikna olalım.

Tamam sen haklısın :ok: Biliç şampiyonluğu satmıştır, transferlerden komisyon almıştır. Artık rahatlamışsındır herhalde.

Çevrimdışı Batuhan1903

Çevrimdışı can1903

Çevrimdışı Batuhan1903

yaw hocam berisha kim allahını seversen boykonun yanında

Çevrimdışı kralkartal

birde şunu atlamayalım yeni bir kaleci için eldeki kalecilerden en az birini elden çıkarmamız lazım bence bu konu kaleci almaktan daha zor gibi görünüyor
Kim alır cenk goneni bide 2019a kadar sozlesme uzatti yonetimsu adamla. Atl madriden yedgi 3.golden beri benim gozumde kaleci degil besiktasin kanserli bir hücresidir. Tolgada club bruggeden macindan beri gerci onun sozlesmedeki son senesi..

Çevrimdışı talha

Tamam sen haklısın :ok: Biliç şampiyonluğu satmıştır, transferlerden komisyon almıştır. Artık rahatlamışsındır herhalde.

Yanlız komisyoncu diyecek kadar uzun boylu olmasa da kendi oyuncularını aldırmak için onuna kadar ısrar etmiştir.

Lanzini, Eneramo, Tosic, Linnes

Çevrimdışı Hasan Akten

Yanlız komisyoncu diyecek kadar uzun boylu olmasa da kendi oyuncularını aldırmak için onuna kadar ısrar etmiştir.

Lanzini, Eneramo, Tosic, Linnes

Hah bunu deyin anlarım. @Necmi abi de bunu söylüyor zaten.

Çevrimdışı kralkartal

Her pahalı adam iyi olmaz yanlız bir bunu hep yapıyoruz. Adamlar bastı parayı zamanın Guiza'yı aldı .  :lol:

25-26 yaşında çok iyi kalecilerin piyasa değeri az buz bellidir. Hatta sana gelme olasılığı bile bellidir. O yüzden o potaya çok girilmemeli.

Bizim yapmamız gereken potansiyeli yüksek olduğu bilinen nispeten piyasa aralığı uygun ve kalecinin sana gelmesin de sorun çıkmayacak elemanları aramalı. Koval,Berisha, Boyko.
12 liramiz var ozan veya inlerden birisine en fazla 4 verse baskan 8 liraya kadar yolu var benim nazarimda.:)

Çevrimiçi Necmi

Benim yasimda 25 necmi abi ama ben bu film ve yas ile ilgili cumleleri ikili tartismalara gireyim birilerini kucuk goreyim diye degil bu gorusu cok sacma anlamsiz ve cok fantastik buldugumu karsi tarafa anlatabilmek icin yazdim ve bende mac izlerim genelde.. Neyse herkes istedigi seneryoyu kurup inanmakta ozgurdur hic uzatmayalim
ama tepki gösterdiğim şey yaşı küçük olan yanlış düşünür mantığı gütmüş olman
bu yanlış kötü örnek verdin yoksa burda yirmili yaşlarının başında ve futbol bilgisi benden çok daha iyi o kadar çok insan varki
şimdi ben kalkıpta fikrim uymayan birine senin yaşın küçük anlamazsın imasında bulunsam
yanlış yapmış olmazmıyım sen o lafı bir kişiye söylüyorsun ama burdaki bir sürü insan o kelimeden etkileniyor
gerçekten çok iyi fikirleri olan arkadaşlar bile konuşmaktan çekiniyor @kralkartal

Çevrimdışı mehmetthedum

Kaleci de alınırsa, remen Gökhan Töre'nin üzerine takım kurmuş olacağız, hala kaçan şampiyonluk icün Töre'ye laf atanlar var. Hayat ne garip.
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı Kadir G.

Benim rahatlamam önemli değil kardeşim. Sen de Beşiktaşlısın ben de Beşiktaşlıyım. Beşiktaşa zarar veren kişileri iyi bilmeniz aynı sevdaya gönül verdiğim için beni üzer. Umrumda olmasaydı vakit harcayıp bu kadar şey yazmazdım.

@Necmi ağabey yetkili olan kişi o yazmış. Benzer şeyleri ben de yazmıştım fakat yazdığım hatalı olmuş olsaydı bile o kadar kaba üslupla yazman-bence-yanlıştı. Beni geç başka bir Beşiktaşlıya böyle sert çıkmamanı umuyorum.

İyi günler sana.

Çevrimdışı talha

yaw hocam berisha kim allahını seversen boykonun yanında

İkisini de ne kadar izlediniz çok merka ediyorum bu kadar kesin konuşabildiğine göre 30'a maçlarını izlemişsindir sen şimdi.  :lol:

Bunu yapmayın bakın.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

kendi bağlantıda olduğu menejerlerin oyuncusu olmadığı için kaç oyuncuyu aldırmadığını biliyormusun
Miloseviçin yüzüne ilk geldiğinde seni ben aldırmadım kesinlikle oynatmam dediğini biliyormusun bazı oyuncularda ısrar ederek
mesela linnesde ya onu alırsınız yada hiç birini istemem getirdiğiniz oyuncuyuda oynatmam dediğini biliyormusun
Yönetim yaka silkiyordu onun yüzünden transfer yapamıyorlardı en son devre arasında rest çektiler senin istediğin
oyuncuları almayacağız diye hatta devre arasında gönderilmesi gündemdeydi taraftar tepkisinden çekindiler.
Başkanın Sezer transferine ben hata bile demem köküne kadar yanlış bir transfer. Ama oyuncunun kalitesinden değil
karakterinden dolayı yanlış şimdi hala 8 numara arıyoruz aslında orayı dolduracak kalite var ama o karakterdeki bir
oyuncuyu takımın içersine sokmak bir risktir.
Dün Fikret Orman , Bilic'i gönderirken bunun arkasında nedenler olduğunu da belirtti ama artık gittiğini , güzel bir şekilde uğurlandığını ve bu konuyu açmanın gereksiz olduğunu söyledi kısa ve net bir şekilde . Bilic'in karakterini geçtim ,  şampiyonluğa oynayan bir takımın teknik direktörü olamaz . Muhtemelen gelecekte de böyle olacak . Bunu görmek için dahi olmaya  gerek yok .