Kardes sen ya cok film izliyosun yada yasin ufak bilic dedigin adam bakar kariyerine 500bin icin ligi brakti uefayi birakti ne demektir senin bunu aklin nasil aliyor anlamiyorum. 2.olarak west hamda bilici almak istedikten snra o 500ü 5 defa oder zaten. Yani is degil su yazdigin.
bir yıl opsiyon vardı ve şampiyon olsaydı bu opsiyonu yönetim kullanacaktı taraftarı karşısına alamazdı
biz beş maçta biliçin saçmalıkları yüzünden şampiyonluğu verdik Olcayın ölüsü mustafadan iyi sol açık oynarken
sen sağ beki çıkart olcayı sağ beke al mustafayı sol açık oynat 60. dakika saati kuruyor herhalde direk Tolgayı çıkartıyor birde en iyi olduğu maçlarda çıkartıyor
şimdi bunun izahını yapamazsın bir takımı yerle bir etmek istemiyorsa en vasat hoca bile böyle şeyler yapmaz.
evet Biliç ingiltere hayalini gerçekleştirmek için Beşiktaşın şampiyonluğunu sabote etmiştir. Zaten devre arasında demedimi
Beşiktaş gibi bir takımda şampiyon olamazsan gidersin her türlü kılıfı hazırladı. Ben film izlemiyorum gidip maçları canlı
izliyorum yaşımda ufak değil
@kralkartal karşındaki adam yaşını gizlemiyor 24 yaşında sende yazki seninde yaşını bilelim
birine ufak demen için önce ortaya kendi yaşını koyman lazım bende senin bir çok yazından nedense yaşının küçük olduğu fikrine kapıldım