Peki senelerdir sakatlıklar yüzünden ayağına doğru düzgün top değmemiş, fenerden geleceği için zaten taraftarın tepki göstereceği belli olan Sezer'i hangi Beşiktaş başkanı ister? Başkan hatalı transferdi deyince inanıyorsun. Ki ben de inanıyorum. Bu transferden komisyon almış olacağına ihtimal bile vermiyorum. Bu hatayı Biliç yapınca neden inanmıyorsun?
kendi bağlantıda olduğu menejerlerin oyuncusu olmadığı için kaç oyuncuyu aldırmadığını biliyormusun
Miloseviçin yüzüne ilk geldiğinde seni ben aldırmadım kesinlikle oynatmam dediğini biliyormusun bazı oyuncularda ısrar ederek
mesela linnesde ya onu alırsınız yada hiç birini istemem getirdiğiniz oyuncuyuda oynatmam dediğini biliyormusun
Yönetim yaka silkiyordu onun yüzünden transfer yapamıyorlardı en son devre arasında rest çektiler senin istediğin
oyuncuları almayacağız diye hatta devre arasında gönderilmesi gündemdeydi taraftar tepkisinden çekindiler.
Başkanın Sezer transferine ben hata bile demem köküne kadar yanlış bir transfer. Ama oyuncunun kalitesinden değil
karakterinden dolayı yanlış şimdi hala 8 numara arıyoruz aslında orayı dolduracak kalite var ama o karakterdeki bir
oyuncuyu takımın içersine sokmak bir risktir.