2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12885247 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı aa1903

Abi bak senin anlamadığın şu İnler 2. seçenek falan değil. 2 orta saha alınmak isteniyor. Bunlar Ozan ve İnler yani birlikte almak istiyolar. Ben de diyorum ki 2 tane 8 numara alacağımıza İnler yerine Topalı alıp hem 8 hem de 6 numara alalım.

mehmet topal iki ön liberolu sistemde oynayamıyor. sistem değişikliğine gidip tek ön liberolu oynarsak da elimizde tolgay dışında o tip orta sahaya uyacak adam yok, tolgay da bu sene yok. mehmet topal'ı ben de beğeniyorum ama bizim almamız anlamsız olur.

Çevrimdışı darthvader

Link vermenin yasak olduğunu biliyorum,maçı izlemek isteyen arkadaşlara ufak bir bilgi vereyim.Dünyanın hiçbir yerinde ülkenin avrupa maçları paralı olamaz.Ne yazık ki türkiyede hazırlık maçları bile ücretli duruma gelmiş.Ancak internette tamamen yasal olarak izleyebileceğiniz tonla site var.Çünkü illegal bir durum değil bu,tabi bunlar dediğim gibi sadece avrupa maçları için.O yüzden akşamki maç için bu insanlara para vericeğinize internetten rahat bir şekilde izleyebilirsiniz.

Çevrimdışı Ocean

Haberin detayları mantıklı geldi bana.Münih'de o pozisyon çok şişti rode'den vazgeçmezlerse başkasından vazgeçecekler.
Gelse efsane olur, haberde cok mantikli geliyor ama her yerde tek kaynak fanatik.  Kim yazdiysa haberi bayernin o bolge cok sisti, dur su adami besiktasa yazayim heyecanlandirayim ortaligi demis olmasi yuksek ihtimal

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Abi bak senin anlamadığın şu İnler 2. seçenek falan değil. 2 orta saha alınmak isteniyor. Bunlar Ozan ve İnler yani birlikte almak istiyolar. Ben de diyorum ki 2 tane 8 numara alacağımıza İnler yerin Topalı alıp hem 8 hem de 6 numara alalım.
O durum bence Veli'nin sahalara erken dönme ihtimali ortaya belirmeden önce olan düşük olan bir ihtimaldi . Şenol Güneş ve Beşiktaş yönetimi de çok iyi biliyordur bu takımın ikinci bir orta sahadan önce ilk 11 kalecisine ve sonrasında da ilk 11 sol stoperine ihtiyaç olduğunu.

Çevrimdışı Batuhan1903

İnler hangi tempoyla oyunun 2 yönünü oynayacak peki ? Elimizde Atiba var oynayabiliyor mu 2 yönlü ?
rakibinde selcuk inan diğerinde emre oynuyordu niye oynamasın inler bu 2 oyuncudan da daha kalitelidir ozanı da yanına çalışkan orta saha oyuncusu olarak koyarsın olur biter topal senede 3 gol+asistlik katkı yapar inler ve ozan her biri toplamda 7-8 gol asistlik katkı yapar atibayla inleri kıyaslıyorsan bırak sen futbolu

Çevrimdışı talha

Gelse efsane olur, haberde cok mantikli geliyor ama her yerde tek kaynak fanatik.  Kim yazdiysa haberi bayernin o bolge cok sisti, dur su adami besiktasa yazayim heyecanlandirayim ortaligi demis olmasi yuksek ihtimal
Mantıklı geldiğinden böyle işkembeden sallıyorlar

İnanmayın mantıklı falan da gelmesin

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Çağrı

Öte yandan Beşiktaş'ın Ozan Tufan için 7 milyon Euro + Necip Uysal'ı Bursaspor'a teklif ettiği, Bölükbaşı'nın da teknik direktör Ertuğrul Sağlam ile görüştükten sonra cevap vereceği öğrenildi.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı Batuhan1903

Valla kendimizi kandırmaya gerek yok bu ekiple maalesef uefa geçtim finali çeyreğe çıkabilirlerse büyük başarı

hocam dalgamı geçiyorsun bu takım şampiyon garanti olur avrupa liginde finale zorlar

Çevrimdışı Anıl

rakibinde selcuk inan diğerinde emre oynuyordu niye oynamasın inler bu 2 oyuncudan da daha kalitelidir ozanı da yanına çalışkan orta saha oyuncusu olarak koyarsın olur biter topal senede 3 gol+asistlik katkı yapar inler ve ozan her biri toplamda 7-8 gol asistlik katkı yapar atibayla inleri kıyaslıyorsan bırak sen futbolu
Selçuk İnan oynuyor mu sence ? Bilal Kısa>Selçuk İnan.

Ben Atiba ve İnleri yaş,tempo olarak kıyasladım.

Çevrimdışı talha

hocam dalgamı geçiyorsun bu takım şampiyon garanti olur avrupa liginde finale zorlar
Tozpembe yaşamaya gerek yok Türkiye de şampiyonluğu yaşar ama Avrupa için çok fazla eksikse demode özellikle sol taraf

Çevrimdışı Türkay

Adam bizim sayemizde ne ün yaptı be kardeşim, pes. https://twitter.com/whufc_official/status/630326660886343680

Ve şu adama plaket verdik. Asıl onun bize plaket vermesi gerekiyodu bizim sayemize yükseldiği için
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı aa1903

Öte yandan Beşiktaş'ın Ozan Tufan için 7 milyon Euro + Necip Uysal'ı Bursaspor'a teklif ettiği, Bölükbaşı'nın da teknik direktör Ertuğrul Sağlam ile görüştükten sonra cevap vereceği öğrenildi.

7 vereceğimizi sanmıyorum yuh artık bari pektemek'i alsınlar da bir şeye benzesin.

Çevrimdışı talha

Ve şu adama plaket verdik. Asıl onun bize plaket vermesi gerekiyodu bizim sayemize yükseldiği için
Çık hakkını yemeyin adamın Demba ve atıncın satılmassımds ingilizler ile oynadığımız maçların çok büyük yeri vardır

Çevrimdışı Türkay

Pektemek i de verip -1 milyon yazdırsak keşke  :D

Çevrimdışı Anıl

7 milyon vereceksek sadece Neciple kurtaramazlar, yanında Pektemek ve İsmaili de alacaklar ancak öyle :D

Çevrimdışı Batuhan1903

7 vereceğimizi sanmıyorum yuh artık bari pektemek'i alsınlar da bir şeye benzesin.
bizim yonetim 5den fazla vermez

Çevrimdışı Anıl

Çık hakkını yemeyin adamın Demba ve atıncın satılmassımds ingilizler ile oynadığımız maçların çok büyük yeri vardır

Valla adam göz göre göre bizim şampiyonluğumuzu yedi. Biz hakkını yemişiz çok mu :eyes

Çevrimdışı Türkay

İngilizler ile oynarken ligi boşvermişti Bilic. Ayrıca Arınç ın maç oynadığından değil yeteneğinden gitti almanya ya. Ba da etkisi olmus olabilir 

Çevrimdışı Batuhan1903

Tozpembe yaşamaya gerek yok Türkiye de şampiyonluğu yaşar ama Avrupa için çok fazla eksikse demode özellikle sol taraf

hocam geçen sene kalede boyko olsa kanadımızda q7 olsaydı biz avrupa ligini alırdık brugge maçi yuzunden yani tolga yuzunden hem ligten koptuk hemde avrupadan dnipro boykoyla final oynadı kadroları bizden kaliteli değildi

Çevrimdışı Anıl

Şanlı Arsenal'ın maçı başlıyor. Hadi şöyle bi 4-0 veya 5-0 falan :bandit:

Çevrimdışı talha

Valla adam göz göre göre bizim şampiyonluğumuzu yedi. Biz hakkını yemişiz çok mu :eyes
Son haftalarda bilicin suçu olduğu gibi herkesin suçu var o yüzden çok irdeşemeyrşim boşverin

Çevrimdışı darthvader

@Çağrı bey konu dışı yazıyorum bu seferlik ama kusura bakma,kullanıcı adımı değiştirme şansım var mı?İsim ve yaşı belirttim özellikle ama değiştirmek istiyorum yardımcı olabilir misin?

Çevrimdışı Çağrı

oyunu 2 yonlu oynayan bir oyuncudur gol katkısı vardır oyunu kurma yeteneği vardır modern futbolda tek yonlu oyuncular onemini yitirdi ozan+inler orta sahası mukkemel olur ikiside 2 yönlü oynayan oyunculardır

İnler 2 yönlü oynayamaz. Tempolu değildir. İnler %70 defansif set oyunu bilen ve şutu olan bir ortasaha.

Topal ise tam defansif ama defansif olarak İnlerden çok daha iyi bir ortasaha.

İnler'i isterim lakin arada 2 gömlek filan yok. İnler2i çok büyütüyorsunuz gözünüzde sonra hayakırıklığı olur beklediğiniz tip oyuncu değil.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Anıl

hocam geçen sene kalede boyko olsa kanadımızda q7 olsaydı biz avrupa ligini alırdık brugge maçi yuzunden yani tolga yuzunden hem ligten koptuk hemde avrupadan dnipro boykoyla final oynadı kadroları bizden kaliteli değildi
:D