2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12880031 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı scape_bjk

kupaya endekslemeyelim de başarıyı nasıl ölçücez? iki sene 3. olmuşssun son sene derbilerde gol bile atamamışsın. şampiyonluğu da sonuna kadar falan kovalamadı. 2. yarı liverpool maçları hariç vurdumduymazdı.

cenk yerine mustafa pektemek ısrarı, tolgay'ı 70te çıkarışları hatta ocakta west ham ile anlaştığı haberleri de gelmişti. bütün bunları toplayınca adam ikinci yarı bizim için hiçbir şey yapmadı.
oynattığı futbola bak mesela istediği kadar kupa alsın ben oynanan oyundan zevk almazsam başarılı bulmam zaten bunun için mustafa denizliyi sevmiyor bu millet değilse gelse şampiyon olamayacağını kimse düşünmez

Çevrimdışı Tolga

Kaleci alınmazsa ki alınmayacağını düşünüyorum ilk olarak Şenol Hoca'yı eleştireceğim.

Sambade'nin 3 kaleci ile ilgili raporu ortadayken Şenol Hoca kalecileri görmek isteyerek büyük hata yaptı.

Kamp bitti ondan sonra kaleci istiyorum dedi ama şu saatten sonra hangi takım iyi kalecisini ucuza bırakır ki.

Olacak olan şu bence ; son güne kadar kaleci için uğraşılacak ama uygun biri bulunamadığı için kimse alınmayacak.

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Tomahawk

west ham 1-0 önde

Çevrimdışı MumbLe

[ Son Düzenleme: 09 Ağustos 2015, 16:30:13 ALI RIZA ]

Çevrimdışı can1903

Biliç'in kalecisi harika.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı TALAT

oynattığı futbola bak mesela istediği kadar kupa alsın ben oynanan oyundan zevk almazsam başarılı bulmam zaten bunun için mustafa denizliyi sevmiyor bu millet değilse gelse şampiyon olamayacağını kimse düşünmez

ee gördük işte oynattığı futbolu. 2-0dan 2-2 ler derbilerde gol yok puan yok. rahat bir tane maç yok. bu mu güzel oyun. yana pas mı yani güzel oyun
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

west ham 1-0 önde
Son 15 dakika kala Takimin en iyi oyuncusunu cikarir 2-1 maglup olurlar :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı brkntcnr

Boyko kesinlikle alınmalı. 

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Bursa başkanı, ozan için teklif var ama satmayacağız diye açıklama yapmış. Kafayı yedirtirler insana.

Çevrimdışı Tolga

Son 15 dakika kala Takimin en iyi oyuncusunu cikarir 2-1 maglup olurlar :bandit:
Tolgay olsaydı çıkarırdı :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı TALAT

yok bilic bilir işini. hangi maçta reklam yapacağını bildiği için bu maçta öyle bir şey yapmaz.

Çevrimdışı scape_bjk

ee gördük işte oynattığı futbolu. 2-0dan 2-2 ler derbilerde gol yok puan yok. rahat bir tane maç yok. bu mu güzel oyun. yana pas mı yani güzel oyun
Biz şenol hocayı takımın başına neden getirdik o zaman kariyerinde çok mu şampiyonluğu var geçen sene 6. olmuş takımın teknik direktörünü 3. olmuş hatta sezonunun çoğunluğunda ligi forse etmiş takımın tekdnik direktörünün yerine getirdik yani oynattığı futbola yüzünden getirdik o zaman demek ki oynattığı futbol önemli bunu başka açıklaması yok

Çevrimdışı ilhan mansız

Bilic gerçekten iyi bir hocaydı. Sadece birkaç maç hatalı olduğunu düşündüm. Temmuz ayında sezonu çan ve tüm dünyayı dolaşan bir takımı uzun süre ayakta tutmayı başardı.

Çevrimdışı TALAT

Biz şenol hocayı takımın başına neden getirdik o zaman kariyerinde çok mu şampiyonluğu var geçen sene 6. olmuş takımın teknik direktörünü 3. olmuş hatta sezonunun çoğunluğunda ligi forse etmiş takımın tekdnik direktörünün yerine getirdik yani oynattığı futbola yüzünden getirdik o zaman demek ki oynattığı futbol önemli bunu başka açıklaması yok

neden getirdik söyleyim. bilic gib 2-0 dan sonra korkarak geri çekilip puan kaybetmemek için. bilicin oynatmadığı potansiyelli gençleri yukarı çıkarması için, beşiktaş büyük takım gibi futbol oynasın diye getirdik. ayrıca kusura bakma da şenol hocanın kariyeri de hiç öyle başarısız değil.

sizin mantıkla o zaman şenol hoca güzel oynatsın 3. olalım sizden mutlusu olmaz. var mı böyle bir başarı kriteri. güzel oynayalım bana yeter.  :alala:

Çevrimdışı darthvader

hocam kanalı savunmak için değil de verdiğiniz bilgiler yanlış. avrupa maçları paralı kanaldan yayınlanabiliyor. fakat o kupada tek takım varsa o zaman açık kanaldan yayınlayabiliyorsunuz (uefa kupası) şl'nde ise bir gün açık bir gün kapalı olarak zaten uefa kendisi satmış maçları

şu an için milli takım, olimpiyat, dünya kupası, avrupa kupası gibi maçlar ve şampiyonalar açık kanaldan yayınlanmak zorunda bildiğim kadarıyla. ayrıca bugünkü maç da avrupa maçı değil hazırlık maçı. yani internetten kaçak yayınlarla izlemek legal bir durum değil.
Öyle mi kusura bakma kardeşim bir ara bazı avrupa maçlarını d-smart veriyodu diye hatırlıyorum ve hazırlık maçlarının da ücretli olmasını yanlış buluyorum.

Çevrimdışı Kadir G.

Şenol Güneş'in dünya 3. lüğü var. Trabzonla şampiyonluğu var gitarcının neyi var? Ben söyleyeyim aldığı komisyonlar ve bedduaları var.

Bilic hücum adına hiçbir şey bilmeyen üretemeyen vasat bir antrenör. Yeri west ham değil ancak split'tir.

Çevrimdışı TALAT

Öyle mi kusura bakma kardeşim bir ara bazı avrupa maçlarını d-smart veriyodu diye hatırlıyorum ve hazırlık maçlarının da ücretli olmasını yanlış buluyorum.

yine paralı kanal verecek ama bazı şartları var. mesela her maçı şifreli yayınlayamıyorsun gibi. bence de yanlış ama takıma da buralardan para geliyor. endüstriyel futbol olunca sermayedar da sen oluyorsun malesef :D

Çevrimdışı aa1903

şenol güneş şimdi kaleci istemeye başladıysa gerçekten üzücü ve sinir bozucu bir durum. herkesin hemfikir olduğu bir konunun aksini söyleyip transferin kapanmasına az bir süre kala karar değiştirmek...

Çevrimdışı scape_bjk

neden getirdik söyleyim. bilic gib 2-0 dan sonra korkarak geri çekilip puan kaybetmemek için. bilicin oynatmadığı potansiyelli gençleri yukarı çıkarması için, beşiktaş büyük takım gibi futbol oynasın diye getirdik. ayrıca kusura bakma da şenol hocanın kariyeri de hiç öyle başarısız değil.

sizin mantıkla o zaman şenol hoca güzel oynatsın 3. olalım sizden mutlusu olmaz. var mı böyle bir başarı kriteri. güzel oynayalım bana yeter.  :alala:
Arkadaşım inşallah şampiyon oluruz bu arada şenol hocayı ben zaten beğeniyorum orası ayrı konu ama şenol hocayı beğeniyorum diye bilic'i gömecek değilim ama inşallah bilic'e ilk geldiğinde düzülen methiyelerden değildir senin ki ve başarılı olur ama daha hiç bişey görmeden bu kadar umut dolu olman güzel. Hep böyle arkasında durursun inşallah 1-2 hata yaptımı bu adamı da gömmezsiniz de biraz istikrar olur. Bu arada bilic başarılı olduğu için westham da ve bilic başarılı olduğu için bizim futbolcularımıza bu kadar teklif var unutma. Ben daha da başarılı olacağını düşünüyorum açıkcası ilerde lucescu'nun başarılarını imrenerek izlediğimiz gibi izlemetiz inşallah

Çevrimdışı scape_bjk

Şenol Güneş'in dünya 3. lüğü var. Trabzonla şampiyonluğu var gitarcının neyi var? Ben söyleyeyim aldığı komisyonlar ve bedduaları var.

Bilic hücum adına hiçbir şey bilmeyen üretemeyen vasat bir antrenör. Yeri west ham değil ancak split'tir.
Bunu zaman gösterecek bakalım görelim

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

yok bilic bilir işini. hangi maçta reklam yapacağını bildiği için bu maçta öyle bir şey yapmaz.
Huylu huyundan vazgecmez :tabe:
Adam hazirlik maclarinda bile onde olduğu maclarda berabere kaldi :D
[ Son Düzenleme: 09 Ağustos 2015, 16:38:05 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Batuhan1903

şenol güneş şimdi kaleci istemeye başladıysa gerçekten üzücü ve sinir bozucu bir durum. herkesin hemfikir olduğu bir konunun aksini söyleyip transferin kapanmasına az bir süre kala karar değiştirmek...
ben burda kaleci konusunda senol hocayı eleştirdiğimde herkes cephe almıstı bana olsun yinede zararın neresinden donersen kardır boyko yu kovalı kameniyi falan alabilirler su anda kiralık + opsiyonla