Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.
0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bugün şöyle bir ilk 11 bekliyorum. TolgaBeck Rhodolfo Ersan Tosic Atiba Necip/Serdar Töre Oğuz Quaresma Gomez
öyle bir bedel yok anca karşılıklı anlaşırsan olur tek taraflı fesihlerde futbolcunun sozleşmesinde kalan tüm parayı ödemek zorundasın hiçmi fm oynamadın hocam
Zaten anlasarak vereceksin.Bursa buna 1m€ veriyor diyorlar.500.000 € da biz verelim gitsin.
Bu arada gören sanar uefa elemesi bu maçı 21e kim aldırmış bu D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
pektemekle başlar 2. yarı Gomez girer.
Şimdi ilk olarak şunu söyliyim. Ben Ozanı almayalım Topalı alalım demedim. Biz zaten Ozanı almak zorundayız çünkü tam aradığımız adam kendisi. Ben sadece 2. ön libero olarak Gökhan İnler yerine Topalı alalım dedim. Çünkü Atiba yaşlanıyor seneye büyük ihtimal yollar ayrılır. 3 milyon euroya falan Topal çok güzel olur. Sadece Topal değil, Ozan+Topal bizim ihtiyacımız olan. @Onur Küçük
Bayern Vidali alip Schwanstaogeri satti Cok sasirdim mesela onu satmalarina Ben cok Begenirim mesela Schwansteigeri...Bu arada Schwansteigerde Sag kanatti Milli takimda bile sag kanat oynuyirdu Bayern Onu Orta sahaya Devsirdi sonradan
Kısaca şöyle diyeyim. Mehmet Topal'ı alırsan Ozan Tufan'ı kaptırırsın . Ayrıca 3 milyon sana küçük bir meblağ gibi görünse de Beşiktaş'ın transferde şu anda fazladan 3 milyon eurosu olsa belki de stoper ve/veya kaleci transferleri de yapılmış olacaktı. Paran varsa transfer masasına güçlü oturursun yoksa anca diğerlerinin transferlerini izler durursun . Mario Gomez transferini örnek verelim . Biz bu oyuncu için kiralama bedeli ödemeyeceğiz. Beşiktaş'ın eline Demba ba ve Atınçtan para gelmeseydi ,Gomez ile pazarlığa oturacak mıydık ve sonrasında bu oyuncu için oldukça makul bedellere inebilecek miydik? Hayır. Ben niye Fener'e 3 milyon verip onlara güzellik kendime kötülük yapayım? Bırak adamların kadrolarında şişkinlik olsun . Futbolcularını satamasınlar, takımlarında huzursuzluk çıksın . Ergen tripleriyle Beşiktaş Başkanına sataşan Aziz Y. parasızlıktan kıvransın . Biz de gülerek buradan izleyelim bunları . Biz elimizdeki 3 milyon euroyu vereceğimize ön liberonun yanında sol stoper ve kaleci transfer pazarlıklarında transfer masasında daha güçlü konumda olalım. Niye böyle yapmak varken ayağımıza sıkalım?
Tamam Topal'a 3 m vermeyelim, onun yerine düşünülen isim Inler. Onu kaça alıcaz peki ?
http://tr.eurosport.com/futbol/super-lig/2015-2016/bayern-munih-ten-besiktas-a-sevindirici-haber_sto4850839/story.shtml
inler topaldan 2 gomlek üstündür...
Tosic.
Kaynak fanatik
İnler ile Topal aynı tip oyuncu değil. Neye göre 2 gömlek üstün?
İnler için 3 milyon euro vermezler. Napoli tok satıcı konumunda. Beşiktaş yönetimi Napoli'nin bonservis bedelini 1.5-2 milyon euro civarına çekmesini bekler. Çekmezse de mühim değil .Neticede İnler ikinci seçenek konumunda . Yaşlı denilen Atiba ile aralarında da 1 yaş fark var .
oyunu 2 yonlu oynayan bir oyuncudur gol katkısı vardır oyunu kurma yeteneği vardır modern futbolda tek yonlu oyuncular onemini yitirdi ozan+inler orta sahası mukkemel olur ikiside 2 yönlü oynayan oyunculardır
Denys BoykoBeck Rhodolfo Ersan Tosic Rode Ozan Töre Sosa/Oğuzhan Quaresma Gomez/cenkUefa finali hedefi için olabilir.4-4-2 yada 4-1-3-2 olabilir Cenk de oynar böylece.