2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12885304 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Kadir G.

Bugün şöyle bir ilk 11 bekliyorum.

Tolga

Beck   Rhodolfo  Ersan  Tosic

Atiba   Necip/Serdar

Töre     Oğuz  Quaresma

Gomez

Çevrimdışı Ersoy

Bugün şöyle bir ilk 11 bekliyorum.

Tolga

Atiba   Necip/Serdar

Töre     Oğuz  Quaresma

Gomez

pektemekle başlar 2. yarı Gomez girer.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı talha

Cenk sakat mi ki onunla başlar yüzde yüz

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Deniz

öyle bir bedel yok anca karşılıklı anlaşırsan olur tek taraflı fesihlerde futbolcunun sozleşmesinde kalan tüm parayı ödemek zorundasın hiçmi fm oynamadın hocam :evillol:
Zaten anlasarak vereceksin.
Bursa buna 1m€ veriyor diyorlar.500.000 € da biz verelim gitsin.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı talha

Bu arada gören sanar uefa elemesi bu maçı 21e kim aldırmış bu

Çevrimdışı Batuhan1903

Zaten anlasarak vereceksin.
Bursa buna 1m€ veriyor diyorlar.500.000 € da biz verelim gitsin.
4 seneilk sozleşme farkı 2.5 yaklasık adam niye 500 e tamah etsinki ben her yıl sozlesmesinin kalanını odemeye razıyım sozlesmesi bitene kadar 6 odeyeceğime 2.4 veririm bursada oynasın işte zaten bizde adamın maça çıkması bile zarar bize bu adamın 2. yarı oyuna girdikten sonra bir gol attıgını ben hiç hatırlamıyorum yıllardır almeida cıkar bu girer maç aynı skorla biterdi

Çevrimdışı Batuhan1903

Bu arada gören sanar uefa elemesi bu maçı 21e kim aldırmış bu

çok sıcak esmiyor :halay:

Çevrimdışı Kadir G.

pektemekle başlar 2. yarı Gomez girer.

Hayır önemli maçta başlamaz.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Şimdi ilk olarak şunu söyliyim. Ben Ozanı almayalım Topalı alalım demedim. Biz zaten Ozanı almak zorundayız çünkü tam aradığımız adam kendisi. Ben sadece 2. ön libero olarak Gökhan İnler yerine Topalı alalım dedim. Çünkü Atiba yaşlanıyor seneye büyük ihtimal yollar ayrılır. 3 milyon euroya falan Topal çok güzel olur. Sadece Topal değil, Ozan+Topal bizim ihtiyacımız olan. @Onur Küçük
Kısaca şöyle diyeyim. Mehmet Topal'ı alırsan  Ozan Tufan'ı kaptırırsın . Ayrıca 3 milyon sana küçük bir meblağ gibi görünse de Beşiktaş'ın transferde şu anda fazladan 3 milyon eurosu olsa belki de stoper ve/veya kaleci transferleri de yapılmış olacaktı. Paran varsa transfer masasına güçlü oturursun yoksa anca diğerlerinin transferlerini izler durursun . Mario Gomez transferini örnek verelim . Biz bu oyuncu için kiralama bedeli ödemeyeceğiz. Beşiktaş'ın eline Demba ba ve Atınçtan para gelmeseydi ,Gomez ile pazarlığa oturacak mıydık ve sonrasında bu oyuncu için oldukça makul bedellere inebilecek miydik? Hayır. Ben niye Fener'e 3 milyon verip onlara güzellik kendime kötülük yapayım? Bırak adamların kadrolarında şişkinlik olsun . Futbolcularını satamasınlar, takımlarında huzursuzluk çıksın . Ergen tripleriyle Beşiktaş Başkanına sataşan Aziz Y. parasızlıktan kıvransın . Biz de gülerek buradan izleyelim bunları . Biz elimizdeki 3 milyon euroyu vereceğimize ön liberonun yanında sol stoper ve kaleci transfer pazarlıklarında transfer masasında daha güçlü konumda olalım. Niye böyle yapmak varken ayağımıza sıkalım?

Çevrimdışı Paolo Maldini

Bayern Vidali alip Schwanstaogeri satti Cok sasirdim mesela onu satmalarina Ben cok Begenirim mesela Schwansteigeri...
Bu arada Schwansteigerde Sag kanatti Milli takimda bile sag kanat oynuyirdu Bayern Onu Orta sahaya Devsirdi sonradan :D
Bu durumda bizim şıvanşayterimiz veli kavlak:) bize gelmeden önce sol kanattı diye hatırlıyorum.:)

Çevrimdışı Batuhan1903

beyler bence suanda onem sıralaması 1. orta saha kaleci 2. orta saha olmalıdır yonetime iletmek lazım kaleci transferinin gerekliliğini

Çevrimdışı Anıl

Kısaca şöyle diyeyim. Mehmet Topal'ı alırsan  Ozan Tufan'ı kaptırırsın . Ayrıca 3 milyon sana küçük bir meblağ gibi görünse de Beşiktaş'ın transferde şu anda fazladan 3 milyon eurosu olsa belki de stoper ve/veya kaleci transferleri de yapılmış olacaktı. Paran varsa transfer masasına güçlü oturursun yoksa anca diğerlerinin transferlerini izler durursun . Mario Gomez transferini örnek verelim . Biz bu oyuncu için kiralama bedeli ödemeyeceğiz. Beşiktaş'ın eline Demba ba ve Atınçtan para gelmeseydi ,Gomez ile pazarlığa oturacak mıydık ve sonrasında bu oyuncu için oldukça makul bedellere inebilecek miydik? Hayır. Ben niye Fener'e 3 milyon verip onlara güzellik kendime kötülük yapayım? Bırak adamların kadrolarında şişkinlik olsun . Futbolcularını satamasınlar, takımlarında huzursuzluk çıksın . Ergen tripleriyle Beşiktaş Başkanına sataşan Aziz Y. parasızlıktan kıvransın . Biz de gülerek buradan izleyelim bunları . Biz elimizdeki 3 milyon euroyu vereceğimize ön liberonun yanında sol stoper ve kaleci transfer pazarlıklarında transfer masasında daha güçlü konumda olalım. Niye böyle yapmak varken ayağımıza sıkalım?
Tamam Topal'a 3 m vermeyelim, onun yerine düşünülen isim Inler. Onu kaça alıcaz peki ?

Çevrimdışı Batuhan1903

Tamam Topal'a 3 m vermeyelim, onun yerine düşünülen isim Inler. Onu kaça alıcaz peki ?
inler topaldan 2 gomlek üstündür...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Çağrı

inler topaldan 2 gomlek üstündür...

İnler ile Topal aynı tip oyuncu değil. Neye göre 2 gömlek üstün?
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Tosic. :kop: :kop: :kop: :kop: :kop:

Sen yanlis kisiye dikkat cekiyorsun , Gomeze bak arkada Gomeze :kop: :kop:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Jukebox

Kaynak fanatik
Haberin detayları mantıklı geldi bana.Münih'de o pozisyon çok şişti rode'den vazgeçmezlerse başkasından vazgeçecekler.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

İnler için 3 milyon euro vermezler. Napoli tok satıcı konumunda. Beşiktaş yönetimi Napoli'nin bonservis bedelini 1.5-2 milyon euro civarına çekmesini bekler. Çekmezse de mühim değil .Neticede İnler ikinci seçenek konumunda . Yaşlı denilen Atiba ile aralarında da 1 yaş fark var .

Çevrimdışı Batuhan1903

İnler ile Topal aynı tip oyuncu değil. Neye göre 2 gömlek üstün?
oyunu 2 yonlu oynayan bir oyuncudur gol katkısı vardır oyunu kurma yeteneği vardır modern futbolda tek yonlu oyuncular onemini yitirdi ozan+inler orta sahası mukkemel olur ikiside 2 yönlü oynayan oyunculardır

Çevrimdışı Anıl

İnler için 3 milyon euro vermezler. Napoli tok satıcı konumunda. Beşiktaş yönetimi Napoli'nin bonservis bedelini 1.5-2 milyon euro civarına çekmesini bekler. Çekmezse de mühim değil .Neticede İnler ikinci seçenek konumunda . Yaşlı denilen Atiba ile aralarında da 1 yaş fark var .
Abi bak senin anlamadığın şu İnler 2. seçenek falan değil. 2 orta saha alınmak isteniyor. Bunlar Ozan ve İnler yani birlikte almak istiyolar. Ben de diyorum ki 2 tane 8 numara alacağımıza İnler yerine Topalı alıp hem 8 hem de 6 numara alalım.

Çevrimdışı Anıl

oyunu 2 yonlu oynayan bir oyuncudur gol katkısı vardır oyunu kurma yeteneği vardır modern futbolda tek yonlu oyuncular onemini yitirdi ozan+inler orta sahası mukkemel olur ikiside 2 yönlü oynayan oyunculardır
İnler hangi tempoyla oyunun 2 yönünü oynayacak peki ? Elimizde Atiba var oynayabiliyor mu 2 yönlü ?

Çevrimdışı Jukebox

Denys Boyko

Rode   Ozan

Töre     Sosa/Oğuzhan  Quaresma

Gomez/cenk

Uefa finali hedefi için olabilir.
4-4-2 yada 4-1-3-2 olabilir Cenk de oynar böylece.

Çevrimdışı talha

Denys Boyko

Rode   Ozan

Töre     Sosa/Oğuzhan  Quaresma

Gomez/cenk

Uefa finali hedefi için olabilir.
4-4-2 yada 4-1-3-2 olabilir Cenk de oynar böylece.
Valla kendimizi kandırmaya gerek yok bu ekiple maalesef uefa geçtim finali çeyreğe çıkabilirlerse büyük başarı