2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12914564 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Hamahakki

Bardagin dewamli olarak boş tarafını görüyorsunuz ozan konusunda
Yok patlayacak
Yok o kadar etmez
Yok boş adam filan
Bir diğer tarafta da alper potuk var mesela
Hakkaten adam gibi bir hocanin elinde manyak bi topçu olur ama şans işte
Ozan daha 20 yasinda 3 buyuklerde oynamadan milli takima girdi
Su anda en verimli oynayacagi takim biziz
Hem stilimiz hemde hoca sayesinde kendini gelistirecektir. Oyle 2 sene sonra da satilmasini da istemem acikcasi
Ne olursa olsun takiminda kaliteli yerlisi olan sampiyon oluyor.

Bu arada alper potuk hasta Beşiktaş'lıdır

Çevrimdışı Ersoy

Yağız abinin D.A dediği Deniz Atalay'dı değil mi ?
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Gastro

Kimseye kötü futbolcu demiyoruz.
Bu gözler mehmet topuz için kayseriye giden Aziz yıldırımları da gördü..
Sonuç ortada.
 Sadece paramızı hesaplı ve mantıklı kullanalım diyorum
Ozan' a okadar bonservis vermektense burada ismi geçen kaleci, stoper ve yedek bir forvet opsiyonlu olarak, bonservisleri seneye ödenmek kaydı ile kiralanıp, şampiyonluk garantiye alınır. UEFA fiçinde  iddialı duruma geliriz..
Takas yapılarak bedava bonservis değerleri ile verilmesi düşünülen futbolcu kardeşlerimiz  kiralanıp değerlerinin artırılması düşünülebilir

Çevrimdışı TALAT

bazen diyorum ki yunus emre'nin bir kaç tane hesabı var forumda :D
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

Bakin arkadaslar bu Brezilya yirmi yas alti takimi. Toplam piyasa degeri 33 milyon euro. Gidip rastgele 4-5 adam alsak Ozan'dan ucuza gelecek ustelik tutma ihtimalleri cok daha yuksek. Besiktas'in ya tutarsa ya gelisirse diye bir oyuncuya 6-7 milyon harcama luksu yok. Anadoludan gelip de tutanlar diyorsunuz, buyrun gosterin. Tumer ve Ilhan'dan beri kim gelip de ciddi bir katki yapmis Anadolu'dan? Gostereceginiz her oyuncuya karsilik tutmayan en az 5 Anadolu transferimizi gosterebilirim. Bu takimlardan futbolcu almak zarar ziyandir. TSL'nin kalitesini cok abartiyorsunuz, bu abartma huyunuz yuzunden zaten yurtdisinda 200 bin euroya oynayacak adamlar Turkiye'de 2 milyona oynuyor (yerlilerden bahsediyorum). Fernandao'nun halini goruyorsunuz. Bizim evvelki transferlerimiz belli. Trabzon'da tutunamayip Bursa'ya giden Volkan bile yildiz gibi gorunuyor. Bunlar gercekler. Kariyeri belli adamlar bu kadar ediyor uluslararasi piyasada, Ozan dun bir bugun iki. Bursa'da bir sene iyi oynamak 6-7 milyon bonservis icin yeterli degil, olmadigini tarih ispatladi. Hala inad ediyorsunuz yok alir parlatir iki katina satariz diye, bana bir tane ornek verin son on yildan bak iki degil bir tane Anadolu'dan alip da iki katina sattigimiz bir adam.

Çevrimdışı Gokhan_1903

Kimseye kötü futbolcu demiyoruz.
Bu gözler mehmet topuz için kayseriye giden Aziz yıldırımları da gördü..
Sonuç ortada.
 Sadece paramızı hesaplı ve mantıklı kullanalım diyorum
Ozan' a okadar bonservis vermektense burada ismi geçen kaleci, stoper ve yedek bir forvet opsiyonlu olarak, bonservisleri seneye ödenmek kaydı ile kiralanıp, şampiyonluk garantiye alınır. UEFA fiçinde  iddialı duruma geliriz..
Takas yapılarak bedava bonservis değerleri ile verilmesi düşünülen futbolcu kardeşlerimiz  kiralanıp değerlerinin artırılması düşünülebilir
iyi hoş güzel söylüyorsun da 3-4 m verip gökhan inleri almaktansa 6-7 verip ozanı almak daha mantıklı değil mi ? en azından ilerde satma ihtimalin var.

Mustafa pektemek olur da para için gitmez ücretimi tam isterim vs diye diretirse Beşiktaş tarihinde bir oyuncuya yapılmış en büyük protesto ile karşı karşıya kalır. Yedek kulübesine bile oturamaz. Tamam onda suç yok bu kontratı yapanda hata ama birde işin öbür tarafı var. Bu kulübe bugüne kadar yara bandı masrafı açmaktan başka ne vermiş pektemek ya da ne kadar futbolcuda yıllık 1.5 civarı para istiyor. İnsan biraz iç muhakeme yapar. Nasıl olsa kontratı onlar yaptı deyip geri çekilemez. Vicdanen rahatsız olurdum ben olsam onun yerine. Yazıktır, ayıptır. Şimdilik söylenti olduğunu düşünüyorum bunların ama gerçekten olursa böyle bir muhabbet çok sert tepki görür. Ortada fedakarlık yapacak biri varsa o adam pektemektir. Senelerdir bir şey vermediği halde bu taraftar hala tribüne çağırıyor onu.

Çevrimdışı brkntcnr

Ozan 5m + pektemek kesinlikle eder. Bu adam milli takımda düzenli oynuyor. Bi kere oralarda izleniyor. Bizde de Avrupa da izlenir. Ayrıca bu çocuk 20 yaşında. Töre bize gelmeden önce resmi golü yoktu. Ozanın geçen sezon 3 gol 9 asisti var. Yine aynı hoca ve daha kaliteli bi takımda olacak. 5 gol 12-13 asist yapsa bizde anında teklif yapmaya başlarlar.

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

iyi hoş güzel söylüyorsun da 3-4 m verip gökhan inleri almaktansa 6-7 verip ozanı almak daha mantıklı değil mi ? en azından ilerde satma ihtimalin var.

Gokhan'i 3-4'e alabilirsek yine ayni paralara rahat satariz Katar ya da Cin'e. Cunku kariyeri var. Tersine Ozan'i 6-7'ye alip yine bu paralara satma ihtimalimiz cok zayif. Ozan'in uluslarasi bir piyasasi yok. Bursa gazeteleri yaziyor yok Valencia 12 verdi yok Deportivo 10 verdi siz de inaniyorsunuz. Valencia Ozan'a bahsedilen paralari vermis olsa Bursa dugun dernekle yollar Ozan'i. Yalan.

Çevrimdışı Çağatay

Yağız abinin D.A dediği Deniz Atalay'dı değil mi ?

Deniz Akkaya
Demet Akalın
:D
Hope for the Best, Plan for the Worst

Ozan 5m + pektemek kesinlikle eder. Bu adam milli takımda düzenli oynuyor. Bi kere oralarda izleniyor. Bizde de Avrupa da izlenir. Ayrıca bu çocuk 20 yaşında. Töre bize gelmeden önce resmi golü yoktu. Ozanın geçen sezon 3 gol 9 asisti var. Yine aynı hoca ve daha kaliteli bi takımda olacak. 5 gol 12-13 asist yapsa bizde anında teklif yapmaya başlarlar.

Bursa gibi kimsenin kapanmadigi takimda dedigin istatistiklerin ancak yarisini yapan adam Besiktas'ta mi 5 gol 12 asist yapacak. 5 gol 12 asist ne demek biliyor musun genc, 5 gol 12 asist demek Sergen, Juninho, Boban falan demek. Ozan'da bu adamlardaki yetenegin yarisi yok nereye yapiyor 5 gol 12 asist.

Çevrimdışı worns

Arkadaş ne takılı kaldık şu Ozan muhabbetine. Hadi 4-5 mil euro bonservisi de anladık ama abuk abuk oyuncu talepleriyle uğraşıyoruz adamların. Şenol hocaya güvenim sonsuz ama transfer meselesinde ufkunun lokal olduğu bilinegelen birşeydi, bizi buraya kilitleyen de o oldu bence. Diğer transferlerde de çok payının olduğunu sanmıyorum.

2-3 senedir iyi bir transfer politikası izliyor takım esasen. Yönetimin elinde de kötü olmayan bir oyuncu yelpazesi var. Bu seneki 5'li quaresma tereddütleri dışında ki o da anlaşılabilir gayet iyi görünüyor. Ama orta sahada oyuncu portföyü zayıf takımlar gibi iki tane bilinegelen isimden (Ozan, Gökhan) başka bir şey konuşulmaması canımı sıkıyor. Umudum Sosa transferindeki gibi sağ gösterip sol vurmalarından yana.

Türkiye piyasasındaki oyuncular iyisiyle kötüsüyle şişik fiyatlara sahip. Örneğin Ozan'dan bizim Gökhan Töre için ödediğimiz bonservisten daha fazlası talep ediliyor. Orantısız. Biz bu sorunu daha makul bonservisli Avrupa pazarındaki Türk oyunculara yönelerek çözmüştük. Bu aynı zamanda takımda Avrupa altyapılı bir iskeletin kurulmasını sağlamıştı ki Bilic döneminde bazı zamanlar ligin çok üstünde bir oyun kurgusunu sahaya yansıtabilmemizi bu sağlamıştı. Gökhan Töre, Oğuzhan, Tolgay, Olcay hatta Milosevic, Sosa, Demba Ba potansiyel-performans/maliyet oranı çok yüksek oyuncular. Kimsenin beğenmediği Olcay ilk iki senesini Bursaspor'da geçirmiş olsa üç büyüklere 5-6 mil euro bonservisle gitmişti bile. Şimdi de tek bir transfer için olsa da bu yoldan şaşmamalıyız.

Bence en akıllıca hamle Aquilani'ye imza attırmak olurdu. Sporting'e gitti. Bize de pekala ikna edilebilirdi. Harcanacak bonservis ufaktan maaş bütçesine aktarılacaktı. Bonservissiz yılda 2-2,5 mil bandına imzayı attırırdık. Aquilani ve Sosa'nın olduğu bir orta saha da yaratıcılık, türkiye liginde çok ihtiyaç duyacağımız oyun geçişleri, oyunu açma konusunda çok güvenilir olurdu. 5-6 mil artı oyuncular konuşulan Ozan geldiğinde hiç bir şeyine güvenebileceğimizi sanmıyorum. Evet potansiyel ama 1 mil euroya Milosevic'i hatta 2 küsüre Pedro'yu almak doğru hamlelerdir. Risk göze alınır. Bu denli paralarla kafaya oynayacak ve yeterince genç bir kadrosu olan bir takımın potansiyele yönelmesi çok mantıklı değil.

Çevrimdışı Gokhan_1903

Mustafa pektemek olur da para için gitmez ücretimi tam isterim vs diye diretirse Beşiktaş tarihinde bir oyuncuya yapılmış en büyük protesto ile karşı karşıya kalır. Yedek kulübesine bile oturamaz. Tamam onda suç yok bu kontratı yapanda hata ama birde işin öbür tarafı var. Bu kulübe bugüne kadar yara bandı masrafı açmaktan başka ne vermiş pektemek ya da ne kadar futbolcuda yıllık 1.5 civarı para istiyor. İnsan biraz iç muhakeme yapar. Nasıl olsa kontratı onlar yaptı deyip geri çekilemez. Vicdanen rahatsız olurdum ben olsam onun yerine. Yazıktır, ayıptır. Şimdilik söylenti olduğunu düşünüyorum bunların ama gerçekten olursa böyle bir muhabbet çok sert tepki görür. Ortada fedakarlık yapacak biri varsa o adam pektemektir. Senelerdir bir şey vermediği halde bu taraftar hala tribüne çağırıyor onu.
nasıl protesto edebilirsin ki ? paf takımla maçlara çıksa ne olur ? adam alacağı paraya bakar ki oda zaten para için gitmezse bu adamın işine gelecek. Oturduğu yerden kazanacak sonuçta. fazla ters düşmeden ne koparsak kardır mantığı ile göndermek lazım bence.  göndereceğimiz takımın verdiği ücretin üstünü biz tamamlayalım. yaptığımız kontrata uyalım. senelik 1m verseler 4 senede 4m eder bence buda çok iyi para. 

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Bu hamza çok sinsi adamdır, ertuğrul da tam onun kaleminden. Bugün yarın hoş şeyler duymayabiliriz ozan ile ilgili.

Çevrimdışı Gastro

Adamlar cenk tosun, kerim frei istiyor. Toplamda 10 milyon euro ları  aşan bir meblağ oluyor. 
Ben şahsen bu kadar etmeyeceğine inanıyorum. Hem de yabancı kontenjanının kalktığı bir ortamda.
Ama toplamda 5-6 milyon eurolar mantıklı geliyor.
Ayrıca Bursanın tavrı canımı çok sıkıyor.  Yıllık 100 binler verdikleri , bu ücreti layık gördükleri bir futbolcu için bulunmaz  hint kumaşı gibi havalara giriyorlar..

nasıl protesto edebilirsin ki ? paf takımla maçlara çıksa ne olur ? adam alacağı paraya bakar ki oda zaten para için gitmezse bu adamın işine gelecek. Oturduğu yerden kazanacak sonuçta. fazla ters düşmeden ne koparsak kardır mantığı ile göndermek lazım bence.  göndereceğimiz takımın verdiği ücretin üstünü biz tamamlayalım. yaptığımız kontrata uyalım. senelik 1m verseler 4 senede 4m eder bence buda çok iyi para.
Güzel kardeşim her maçta 45 kişinin sana olumsuz şekilde bağırdığını düşünsene. Misal bruge maçında tolga olayı. böyle 17 maç düşün nasıl bir ruh hali içerisinde olurdun. Ben şahsen çok etkilenirdim diye düşünüyorum.

Çevrimdışı brkntcnr

Arkadaş ne takılı kaldık şu Ozan muhabbetine. Hadi 4-5 mil euro bonservisi de anladık ama abuk abuk oyuncu talepleriyle uğraşıyoruz adamların. Şenol hocaya güvenim sonsuz ama transfer meselesinde ufkunun lokal olduğu bilinegelen birşeydi, bizi buraya kilitleyen de o oldu bence. Diğer transferlerde de çok payının olduğunu sanmıyorum.

2-3 senedir iyi bir transfer politikası izliyor takım esasen. Yönetimin elinde de kötü olmayan bir oyuncu yelpazesi var. Bu seneki 5'li quaresma tereddütleri dışında ki o da anlaşılabilir gayet iyi görünüyor. Ama orta sahada oyuncu portföyü zayıf takımlar gibi iki tane bilinegelen isimden (Ozan, Gökhan) başka bir şey konuşulmaması canımı sıkıyor. Umudum Sosa transferindeki gibi sağ gösterip sol vurmalarından yana.

Türkiye piyasasındaki oyuncular iyisiyle kötüsüyle şişik fiyatlara sahip. Örneğin Ozan'dan bizim Gökhan Töre için ödediğimiz bonservisten daha fazlası talep ediliyor. Orantısız. Biz bu sorunu daha makul bonservisli Avrupa pazarındaki Türk oyunculara yönelerek çözmüştük. Bu aynı zamanda takımda Avrupa altyapılı bir iskeletin kurulmasını sağlamıştı ki Bilic döneminde bazı zamanlar ligin çok üstünde bir oyun kurgusunu sahaya yansıtabilmemizi bu sağlamıştı. Gökhan Töre, Oğuzhan, Tolgay, Olcay hatta Milosevic, Sosa, Demba Ba potansiyel-performans/maliyet oranı çok yüksek oyuncular. Kimsenin beğenmediği Olcay ilk iki senesini Bursaspor'da geçirmiş olsa üç büyüklere 5-6 mil euro bonservisle gitmişti bile. Şimdi de tek bir transfer için olsa da bu yoldan şaşmamalıyız.

Bence en akıllıca hamle Aquilani'ye imza attırmak olurdu. Sporting'e gitti. Bize de pekala ikna edilebilirdi. Harcanacak bonservis ufaktan maaş bütçesine aktarılacaktı. Bonservissiz yılda 2-2,5 mil bandına imzayı attırırdık. Aquilani ve Sosa'nın olduğu bir orta saha da yaratıcılık, türkiye liginde çok ihtiyaç duyacağımız oyun geçişleri, oyunu açma konusunda çok güvenilir olurdu. 5-6 mil artı oyuncular konuşulan Ozan geldiğinde hiç bir şeyine güvenebileceğimizi sanmıyorum. Evet potansiyel ama 1 mil euroya Milosevic'i hatta 2 küsüre Pedro'yu almak doğru hamlelerdir. Risk göze alınır. Bu denli paralarla kafaya oynayacak ve yeterince genç bir kadrosu olan bir takımın potansiyele yönelmesi çok mantıklı değil.
Hocam Töre de alınırken Risk yokmuydu? Adamın resmi golü yoktu. Bu iş biraz hocaya kalıyor. Ama şuan Ozan hem hocanın tanıması hem de zaman kalmaması bakımından en uygunu. Avrupada benzeri için 1 aydan fazla scouting yapmak gerek. Veya şansa ya tutarsa transferi yapmak gerek.

Çevrimdışı Çağatay

Bu hamza çok sinsi adamdır, ertuğrul da tam onun kaleminden. Bugün yarın hoş şeyler duymayabiliriz ozan ile ilgili.

Iyi de ozan a karşılık gs ne verebilir ki
Para desen yok, takasta verebilecek adamlari da malum.
Ki onlar nakitte hicbir zaman bizim seviyemize cikamazlar.
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı brkntcnr

Ozan a karşı nejip + pekto + 4,5-5 m verirsek süper iş olur. İnleri de taksit taksit bonservisle alırsak süper olur.

Hocam Töre de alınırken Risk yokmuydu? Adamın resmi golü yoktu. Bu iş biraz hocaya kalıyor. Ama şuan Ozan hem hocanın tanıması hem de zaman kalmaması bakımından en uygunu. Avrupada benzeri için 1 aydan fazla scouting yapmak gerek. Veya şansa ya tutarsa transferi yapmak gerek.

Yoktu. Cunku Tore'yi kiralik oynatip gorduk nasil oynayacagini BJK'de ona gore aldik. Ozan'i bir sene kiralik sonra 7 milyon euro satin alma opsiyonu desinler hemen alalim derim, peki Bursa kabul eder mi? Etmez. Cunku adamin %95 patlayacagini en iyi kendileri biliyor Anadolu takimlari.

Çevrimdışı TALAT

Yoktu. Cunku Tore'yi kiralik oynatip gorduk nasil oynayacagini BJK'de ona gore aldik. Ozan'i bir sene kiralik sonra 7 milyon euro satin alma opsiyonu desinler hemen alalim derim, peki Bursa kabul eder mi? Etmez. Cunku adamin %95 patlayacagini en iyi kendileri biliyor Anadolu takimlari.

adamlar piyasası 6-7m olan bir adamı kiralayıp niye satın alma opsiyonunu 7m yapsın ki üstelik bu kadar da isteyen varken? mantıklı mı bu şimdi
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Hasan Tahsin

bazen diyorum ki yunus emre'nin bir kaç tane hesabı var forumda :D

:kop: :kop: :kop:
Tek Büyük Beşiktaş

adamlar piyasası 6-7m olan bir adamı kiralayıp niye satın alma opsiyonunu 7m yapsın ki üstelik bu kadar da isteyen varken? mantıklı mı bu şimdi

Mantikli ya da mantiksiz, hadi hatrin icin 7 degil 11-12 hatta 15 milyon yapalim. Bursa kabul edecek mi? Etmez imkani yok. Tutmayacagini kendileri biliyor en iyi.

Çevrimdışı Gastro

Bu kadar piyasası var derken ?
Bizden başka ciddi ilgilenen var mı?